Agentia de presa mondena Puiu se confeseaza - "Madalina a fost batuta de mama ei. Serban Georgescu le spunea parintilor 'piranha'!"

madalina-manole-mircea-petru-1.jpgLa nicio saptamana de la inmormantare, Petru Mircea, sotul Madalinei Manole, este pus la zid de parintii artistei si este acuzat ca fiind vinovat moral de gestul fatidic al cantaretei. Daca in aceasta dimineata parintii au dat declaratii la Parchet impotriva lui Petru Mircea si au spus ca doresc custodia copilului artistei, Petru a simtit nevoia sa se apere si a acceptat invitatia lui Catalin Radu Tanase  de a acorda din nou declaratii exclusive la PRO TV. Vreme de o ora, intre 18:00-19:00, Petru Mircea a fost prezent intr-un studio PRO TV pentru o editie speciala a "Stirilor PRO TV".

Mircea Petru dezvaluie, pentru inceput, ca Madalina nu avea o relatie apropiata cu parintii ei...

"Eu vorbesc cu parintii mei, care locuiesc in Botosani, si de cate sase-sapte ori pe zi. Madalina nu avea acest tip de relatie cu parintii ei. Am incercat sa repar acest lucru si am facut un abonament special, insa nu s-a schimbat nimic... "

Sotul Madalinei Manole continua confesiunile si declara ca Madalina nu a avut o copilarie fericita si chiar a fost batuta in repetate randuri de mama ei.

"Mi-a povestit ca a avut o copilarie grea, din motive financiare. Familia ei era modesta, insa nu acest lucru conteaza. Sa spun deschis si o stiu si ei, Madalina si-a tinut in spate familia. Nu e nimic anormal in acest lucru, insa sa astepti mereu ajutorul ei este ceva nefiresc. Pana si fratele ei traia pe spinarea Madalinei. Ea a fost cea care le-a asigurat tot: casa, masa si bani pentru nevoi. Am aflat acum de curand si am fost socat de treaba asta ca Madalina primea batai de la mama ei. Chiar Madalina s-a confesat de acest lucru unui apropiat. La randul ei, tatal Madalinei isi batea sotia."

Mircea Petru nu este singurul care sustine ca parintii Madalinei au trait doar de pe urma banilor castigati de fiica lor. Si fostul ei sot al Madalinei, Serban Georgescu, avea o parere proasta despre parinti si le spunea acestora <<piranha>>.

"Fostul sot al Madalinei, Serban Georgescu, le spunea "piranha". Acest lucru spune tot... Nu ma asteptam din partea unor oameni pe care i-am numit <<mama>> si <<tata>> sa vina acum cu asemena mizerii si minciuni, la asa o scurta vreme, urmarind sa ia toata munca Magdei. Este evident pentru toata lumea ca ei asta isi doresc", mai spune Petru Mircea.

Starea de spirit a Madalinei Manole s-a schimbat de la inceputul acestui an...


"De la inceputul acestui an am observat ca nu mai avea puterea sa aiba grija de copilas. Vorbeam despre el in continuare si ne faceam o serie de planuri. Va mai trece timp pana cand voi realiza ce anume s-a intamplat in capul ei. Pe plan profesional urma sa aiba loc un concert de lansare si un turneu in toata tara, astfel ca nu avea motive..."

Cat despre nemultumirile legate de aspectul fizic, acestea nu au constituit un motiv de ingrijorare pentru Petru Mircea pana in ziua fatala...


"Nemultumirile de felul in care arata erau normale oricarei femei. Zicea ca e plinuta, ca nu are picioare frumoase.  Eu ii spuneam mereu ca nu este asa, ca este frumoasa... Degeaba insa... Pana aproape de ziua finala nu a fost nimic alarmant. Atunci spunea ca nu se mai suporta fizic. M-a ingrijorat acest lucru".

Caderea psihica a Madalinei Manole s-a produs dupa ce aceasta a fost invitata, cu o zi inainte de lansare, in emisiune la Razvan si Dani...

"Pe 11 mai, cu o zi inainte de lansarea stabilita deja, dupa o emisiune matinala, Madalina si-a manifestat o teama inexplicabila si dorinta de a nu mai aparea nicaieri. S-a dus acasa si de atunci trec prin tot felul de stari cumplite. Cand am ajuns acasa era alt om la fata. Mi-a spus ca a baut ceva, apoi s-a dovedit ca isi pusese cateva picaturi de diluant in putin suc. A scuipat insa bautura si nu a ingerat... Probabil nu a mai avut curajul sa mearga mai departe... Cand m-am apropiat sa o sarut ii mirosea gura. Am vrut sa sun la "112" insa ii era teama ca va afla lumea si m-a oprit sa sun la salvare. Am sunat un doctor si i-am spus ca nu ma lasa sa chem salvarea, iar el mi-a spus atunci ca trebuie sa bea mult lapte dulce."

In ciuda insistentelor sotului ei, Madalina a evitat sa dea raspunsuri clare pentru a-si justifica fapta...

"Am intrebat-o de ce a facut acest lucru si imi tot spunea ca vede toata dragostea cu care o inconjuram si ca stie precis ca o sa ne fie noua mult mai bine fara ea si ca trebuie sa ne vegheze din alta parte. Nu intelegeam de ce, o priveam disperat si ii puneam tot felul de intrebari. Nu mai vorbeam cu Magda in acele momente... Am incercat cu un psiholog, insa nu am dat peste nimeni care sa vina la domiciliu. Mi s-a spus ca persoana trebuie sa vina de bunavoie la cabinet, iar Madalina nu dorea de teama sa nu se afle."

In cele din urma, Petru Mircea a apelat la ajutorul unui bio-energetician, iar sedintele de terapie s-au desfasurat si sub ochii parintilor Madalinei: "A venit un terapeut sa ne ajute. Nu facea nimic ocult si nu avea nicio practica neobisnuita... Am apelat la prieteni si la persoane apropiate pentru a-l gasi acest terapeut. Ea nu voia sa mearga nicaieri ca sa nu se afle si spunea ca oricum nu ar ajuta-o cu nimic. Le reamintesc parintilor ca au fost de fata cand venea acest bio-energetician sa vorbeasca cu Magda. Ei erau multumiti si impacati ca facem ceva care o poate ajuta, dar care nu ii va afecta imaginea."

Petru Mircea continua confesiunie si spune ca Madalina intra in depresie, in ultimele trei luni, in fiecare zi de miercuri...

"Dupa prima tentativa a redevenit acelasi om normal. Incercam sa o apropiu din nou de muzica, de planurile noastre si era de acord. Zicea ca o sa le stabilim maine si chiar le faceam. Pana in ziua de miercuri, cand se darama iarasi totul... Refuza sa mergem la biserica, la o anumita biserica in ziua de vineri. Se punea problema sa mergem macar de trei ori la rand la acea slujba si nu faceam nimic special decat sa asistam la slujba. De fiecare data isi revenea, apoi venea miercurea..."

"La inceputul lunii iunie a avut a doua tentativa de sinucidere. A luat pastile pentru ca avea ideea ca ne poate face mult mai bine din alta parte. Magda pentru mine este un inger ratacit pe pamant. Eu am fost, sunt si voi ramane jumatatea sufletului ei, indiferent de ceea ce se spune. Am fost primul om care i-am pus tot felul de intrebari si am cautat raspunsuri si solutii..."

"Dupa a doua tentativa am ajuns la spital. Am fost atat de multumit ca am ajuns acolo si ma gandeam ca poate cineva va observa ceva. Magda nu dadea nimic de banuit atunci. Parea ca isi revenise, dar nu a fost sa fie asa... Am trait cu teama unui gest fatal inca din prima clipa. Ma asteptam la asta", incheie Petru Mircea.

www.agentiadepresamondena.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGASPC Constanța achiziționează servicii poștale (DOCUMENT)

25 Apr 2023 1234

Procurorul care s-a ocupat de dosarul Mădălinei Manole, proces la Constanța

11 Mar 2022 2562

Atletism Sportivi de pe litoral, pe podium la Cupa RMA și la Campionatul Municipal din București (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

27 Jan 2022 2833

Atleta Mădălina Manole, campioană națională la aruncarea greutății. Ioana Colibășanu, Cristian Radu și Tania Borisov au urcat și ei pe podium (galerie foto + document)

03 Aug 2021 3688

Cântăreața Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 54 de ani

14 Jul 2021 3043

Atletism Mădălina Manole şi Marius Bîra, pe locul trei la Concursul Naţional de aruncări

28 Apr 2021 3664

Medalii la atletism Mădălina Manole, campioană naţională. Pe podium au urcat şi Cristian Radu, şi Roxana Constantin

01 Mar 2021 5071

La Campionatul Balcanic de atletism, Cristian Valentin Radu şi-a îmbunătăţit recordul personal la triplusalt

16 Feb 2021 4144

Atletism Mădălina Manole şi Cristian Radu participă la Campionatul Balcanic

11 Feb 2021 3567

Anunț făcut în urmă cu puțin timp A murit tatăl Mădălinei Manole! „Acum ești împreună cu fata si soția ta!“

09 Sep 2020 2104

„Fericirea are chipul tău!“ Ioana Emilia Colibășanu, din nou campioană națională. Cristian Radu, prima medalie din cariera de atlet (galerie foto)

17 Aug 2020 4339

Știați că...? Cântăreața Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 53 de ani

14 Jul 2020 2039

Ce spectacole puteţi vedea în perioada următoare la Casa de Cultură din Constanţa

18 Sep 2017 21464

Dosarul morţii Mădălinei Manole ar putea fi redeschis

01 Oct 2016 3171

Ştiaţi că...? „Fata cu părul de foc” ne-a părăsit pentru totdeauna într-o zi de 14 iulie (video)

14 Jul 2016 6887