Cancan "A venit la intalnire cu Bianca Dragusanu"

365670-daniela_crudu_-20-_-jpg.jpgCel mai fierbinte scandal al inceputului de an o are in prim plan pe Daniela Crudu. Asistenta matinalului de la Antena 1 a primit bani de la Leo de la Strehaia, promitandu-i in schimb ca va petrece o noapte cu el. Conform spuselor lui Leo de la Strehaia, acesta i-a inmanat Danielei 40.000 de lei (adica 10.000 de euro) si din acel moment nu a mai dat de ea. In toata aceasta poveste, Daniela a avut alaturi o vedeta care a tratat afacerea in locul ei. CANCAN a intrat in posesia unor inregistrari audio si video, pe care le puteti vedea in exclusivitate pe www.cancan.ro si care dezvaluie identitatea negociatoarei. Aceasta este Bianca Dragusanu.

Cele mai recente dovezi aparute in povestea unei partide de sex negociate intre Leo de la Strehaia si Daniela Crudu deconspira identitatea celei care i-a fost complice asistentei de la matinalul Antenei 1. Doua inregistrari (una video, alta audio) demonstreaza ca vedeta care a intermediat tratativele dintre Daniela si Leo este nimeni alta decat Bianca Dragusanu. In filmarea venita pe adresa de pont@cancan.ro, Bianca apare discutand cu cei doi, in fata unui magazin din mall, pe data de 19 decembrie 2010. Intalnirea celor trei a avut loc la doua zile dupa ce CANCAN publicase fotografiile realizate de paparazzi cu Leo de la Strehaia si asistenta de la "Neatza" plimbandu-se cu masina prin Bucuresti, ceea ce demonteaza complet apararea Danielei, care spunea ca a acceptat banii si cadourile de la Leo fara sa stie insa cine este acesta, el prezentandu-i-se drept Mihai - prenumele lui real.

Contactat telefonic, Leo ne-a confirmat faptul ca la intalnirea pe care a avut-o cu Daniela pe data de 19 decembrie a fost prezenta si Bianca. "Pe mine ma sunase Daniela sa imi ceara sa ne intalnim la mall, ca sa-mi dea banii inapoi, cei 10.000 de euro. Dar nu mi-a zis ca mai vine cu cineva. Acolo am vazut ca venise cu Bianca. Am stat de vorba o ora si jumatate in fata magazinului, in picioare, pentru ca nu au vrut sa stam undeva la o masa, spunand ca se grabesc. Eu i-am zis atunci Danielei sa-mi dea banii, dar Bianca a zis "Nu-i da, fata, niciun ban!". Mi-a spus ca Daniela e prietena ei si ea o sfatuieste, iar "Cruda" nu zicea decat atat: "Fac ce zice Bianca sa fac". Apoi, Dragusanu mi-a propus sa le iau pe amandoua la pachet, cu 100.000 de euro. In timp ce noi vorbeam, lumea trecea si voia sa se pozeze cu noi", ne-a declarat Leo de la Strehaia, care recunoaste ca o stie pe Bianca de vreo sapte-opt luni si ca vorbesc constant la telefon. Revoltat de pretul urias care i se ceruse (100.000 de euro), acesta a continuat discutia cu Bianca prin sms-uri, cerandu-i explicatii pentru faptul ca o reprezenta pe Daniela Crudu. "La randul ei, Bianca mi-a scris inapoi ca eu cu ea trebuie sa negociez. La un moment dat, dupa ce i-am scris ca doar pe Daniela o vreau, Bianca mi-a raspuns ca ea se retrage si ne lasa pe mine si pe Crudu sa ne stabilim intalnirile", ne-a spus Leo.

Bianca: "Noi nu i-am facut niciun rau. Eu cel putin"

Inregistrarea audio a conversatiei purtate intre Bianca si Daniela in data de 13 ianuarie, care va fi publicata astazi in exclusivitate pe www.cancan.ro, surprinde aspectele de ingrijorare ale fostei iubite a lui Adrian Cristea. Bianca ii spune Danielei ca a vorbit cu Leo si ca acesta are o inregistrare cu momentul in care ea i-a spus la mall ca, daca le da 100.000 de euro, le ia la pachet, iar intr-o fraza are grija sa se detaseze de responsabilitatea de a-i fi facut vreun rau acestuia: "Noi nu i-am facut niciun rau, eu, cel putin". De asemenea, cele doua manechine vorbesc despre concedierea Danielei de la Antena 1 si mentioneaza ca sufera "ca doua proaste".
Daniela: "- Ce sa fac, uite acasa!
Daniela: "-Si... i-ai zis ca m-au dat afara?"
Bianca: "-Nu, nu i-am zis. Dar i-am zis ca plangi tu, plang si eu. Ca suferim ca doua proaste, ca noi nu i-am facut niciun rau. Eu, cel putin. Omu' avea si el... "ca dau inregistrarea cu tine". I-am zis: "Bai, nene, potoleste-te, ca n-are rost"."

INTRA PE WWW.CANCAN.RO DUPA ORA 14.00 SI ASCULTA INREGISTRAREA COMPLETA A CONVERSATIEI ULUITOARE DINTRE CEI TREI

Leo de la Strehaia: "Este o mincinoasa"

Leo de la Strehaia

In lumina noilor dovezi aparute (filmarea din data de 19 decembrie 2010 sI inregistrarea audio din data de 13 ianuarie 2011), filmul intregii actiuni pare pe deplin clarificat. Desi a sustinut cu incapatanare ca nu stia cu cine are de a face atunci cand a acceptat atat un telefon mobil cadou, cat si suma de 5.000 de lei pentru care isi negociase farmecele prin intermediul sms-urilor cu Leo de la Strehaia, este evident ca Daniela Crudu a mintit. Nu numai ca bruneta stia ca Mihai este Leo de la Strehaia, intrucat in articolul publicat in Cancan in data 17 decembrie anul trecut, se specifica foarte clar ca despre el este vorba, dar era perfect constienta si de faptul ca acei bani reprezentau rasplata unui favor sexual pe care ea ar fi trebui sa i-l faca acestuia.

Drept dovada, in discutia dintre ea si Bianca din data de 13 ianuarie se pomeneste despre o noua negociere a unei nopti de amor cu Leo, de data aceasta avandu-le pe amandoua ca protagoniste. "Cand i-am spus ca daca ne da 100.000 de euro, ne poate avea pe amandoua la pachet", spune Bianca in discutia telefonica cu Daniela, demontand orice dubiu legat de moralitatea tranzactiei pe care incercasera sa o incheie in discutia cu Leo de la Strehaia de la mall. Astfel, se poate trage cu usurinta concluzia ca decl;aratiile pe care Daniela Crudu le-a dat in studioul emisiunii "Acces Direct", unde fusese invitata sa demonteze acuzatiile care I se aduceau, au fost pur si simplu niste falsuri asumate. Ea a spus atunci ca nu stia ca Leo de la Strehaia este acel Mihai care ii facuse cadouri si ii daduse bani, ca, daca stia, nu ar mai fi primit nimic de la el, subliniind cu malitiozitate ca s-ar fi temut ca acesta sa-nu si construiasca un cort in fata blocului ei, aluzie la originea rroma a afaceristului. Iata insa ca filmarea de la mall demonstreaza fara putinta de tagada ca Leo spusese adevarul, iar Daniela nu. "Eu am incercat sa nu vorbesc prea mult despre toate astea,dar Daniela nu mi-a adus nici banii si a mers la televiziune sa spuna si minciuni despre mine. Iata ca acum se demonstreaza ca eu am spus adevarul sin u am exagerat cu nimic", ne-a declarat Leo de la Strehaia.

www.cancan.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oportunitate de angajare în SRI! 31 martie, ultima zi pentru înscriere! Vizați, elevii claselor a XII-a și absolvenții cu diploma de bacalaureat, cu vârsta maximă de 23 de ani în anul admiterii

30 Mar 2024 1287

Vrei să lucrezi la SRI? Anunț important pentru elevii claselor a XII-a și absolvenții cu diploma de bacalaureat, cu vârsta maximă de 23 de ani în anul admiterii

05 Mar 2024 28250

Constanța Coincidențe macabre în cazul accidentului mortal de pe DN2A! Ambele victime sunt născute în februarie și aveau același prenume(GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 5596

Câți români își serbează onomastica de Sfântul Ioan Botezătorul! Ce nume sunt cele mai întâlnite

06 Jan 2024 843

Aproximativ 515.000 de români îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Ştefan. Cel mai întâlnit prenume

27 Dec 2023 580

Sute de mii de români îşi sărbătoresc onomastica în ziua de Crăciun! Cele mai întâlnite prenume, Cristina și Cristian

25 Dec 2023 1495

Peste 700.000 de români îşi sărbătoresc onomastica în ziua de Crăciun

24 Dec 2023 848

Câți români își sărbătoresc ziua de Sfântul Andrei

29 Nov 2023 1126

Peste 1,4 milioane de români își sărbătoresc onomastica de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril! Care sunt cele mai întâlnite prenume

08 Nov 2023 721

Peste un milion de români poartă numele Sfântului Mucenic Gheorghe. Care sunt cele mai întâlnite nume

23 Apr 2023 802

Aproximativ 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Florii. Care sunt cel mai des întâlnite

09 Apr 2023 1074

Câți români își serbează onomastica de Florii. Care sunt cele mai întâlnite prenume

06 Apr 2023 1489

Anunț important făcut de Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța! Vizați, candidații la colegiile naționale militare (VIDEO)

13 Jan 2023 4082

Câți români își serbează onomastica de Sfântul Ioan Botezătorul

07 Jan 2023 1350

Peste 500.000 de români îşi sărbătoresc onomastica, de Sfântul Ştefan. Care sunt cele mai întâlnite nume

27 Dec 2022 1482