Cancan E mandra de silueta sa

331725-xx-dana_savuica_mall_-jpg.jpgDana Savuica a reusit performanta sa piarda, in doar doua saptamani, sapte kilograme. Secretul dietei miraculoase ne-a fost dezvaluit chiar de fostul model, care a filmat ca intr-un reality-show tot procesul de slabire, pentru ca nu cumva sa fie acuzata ca a apelat la Photoshop.

Dana Savuica arata la 40 de ani mai bine decat multe dintre modelele care defileaza la prezentarile de moda din ziua de azi. Cu ajutorul ceaiului si capsulelor Zein a reusit sa slabeasca fara efort si fara sa se infometeze, revenind la silueta pe care o etala in urma cu zece ani in primul numar al revistei "Playboy" din Romania. "Eram disperata. Totul a inceput dupa ce revista Ciao! a publicat un material cu mine la Colina Marei, in apartamentul meu din Sinaia. Recunosc, eram usor mai plinuta. Aveam 65 de kilograme in loc de 58-59, greutatea mea normala, dar tot nu mi-a cazut bine cand am citit ca m-am ingrasat", povesteste Dana Savuica, multumindu-ne acum ca "i-am atras atentia". Hotarata sa faca ceva in privinta greutatii sale, aceasta i-a cerut sfatul lui Catalin Botezatu care i-a soptit la ureche: Zein. Asa a ajuns Dana sa foloseasca mai intai ceaiul si apoi capsulele de slabit Zein. "Beau in fiecare zi o cana de ceai neindulcit. Primul efect s-a vazut la ten. A devenit mai luminos si mai curat. Apoi am inceput sa pierd centimetri in talie si am scapat definitiv de senzatia sinistra de balonare. In sase zile mi-am recapatat talia si am fost din nou mandra de picioarele mele", spune fostul model care, in demersul sau, si-a luat si masuri de precautie. "Ca sa nu fiu acuzata ca "trisez" sau ca imi prelucrez pozele care apar in reviste in Photoshop am filmat tot procedeul de slabire cu o camera video. Filmuletul e real si foarte sexy", a adaugat Dana Savuica. Ea va da publicitatii saptamana viitoare inregistarile realizate la Clinica Slimart, unde a fost cantarita si masurata in fiecare zi.

www.cancan.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța, pregătiri pentru alegerile locale din 9 iunie! Investiție de 55.000 de euro pentru reparații generale la sediu

19 Apr 2024 268

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” investește în lucrări de reparații laborator smart labs și anexă (DOCUMENT)

19 Apr 2024 218

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca”, licitație deschisă pentru lucrări de reparații la atelierul mecanic (DOCUMENT)

19 Apr 2024 252

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 220

Licitații Constanța Nuclearelectrica investește în servicii de montare-demontare schelă (DOCUMENT)

18 Apr 2024 429

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 425

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Castelu, licitație deschisă pentru lucrări montare pavele și borduri pe strada Republicii (DOCUMENT)

18 Apr 2024 394

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Amzacea investește în servicii de întreținere a spațiilor verzi din comună (DOCUMENT)

18 Apr 2024 334

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a atribuit un contract pentru repararea instalațiilor de bord a Navei Școală Mircea. Iată ce firmă a câștigat (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 503

Licitații Constanța Primăria Techirghiol va reabilita Biblioteca Orășenească și Grădinița cu Program Prelungit (DOCUMENT)

17 Apr 2024 298

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și o firmă din județul Prahova au parafat un contract de aproape 30.000 de euro. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

17 Apr 2024 402

Licitații Tulcea Primăria Horia a cumpărat un tractor în valoare de 43.000 de euro. Iată de la cine (DOCUMENT)

17 Apr 2024 366

Asociația de Dezvoltare Durabilă Constanța a lansat două licitații Președintele Mihai Lupu – „CJC va depune plângere penală“ - VIDEO

17 Apr 2024 470

Licitații Constanța Lenox Prod SRL, furnizorul de bocanci de protecție la SNTFC „CFR Călători“ SA

16 Apr 2024 503

Cumpărări directe Constanța Primăria Comunei Independența, licitație deschisă pentru servicii de proiectare (DOCUMENT)

15 Apr 2024 490