Cancan Edi Iordanescu nu avea incredere in Delia! Era obsedat ca-l insala!

344876-delia___edi_-jpg.jpgPe vremea cand Delia era partenera lui, Edi avea sentimentul ca este tradat si o interoga incercand sa afle cine este rivalul. Intr-unul dintre filmuletele din seria celor publicate, ieri, de revista Spy, fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu o acuza pe Delia ca minte, jura fals si calca stramb.

Relatia dintre Edi Iordanescu si Delia Matache, respectiv Mumu si Nufar, cum se alintau ei cand formau un cuplu, a fost, ca mai toate povestile de amor ale cantaretei, cu suisuri si coborasuri. Desi pareau fericiti impreuna, Edi era ros de gelozie. Cum, necum, barbatul ajunsese sa fie convins ca partenera il insala si profita de orice ocazie pentru a-i reprosa si a o trage de limba in speranta ca o prinde in ofsaid. Fiul fostului selectioner folosea fel de fel de tertipuri si nu o data a testat-o in fata camerei de luat vederi. Intr-unul dintre filmulete, Edi o acuza pe Delia ca este mincinoasa si ca nu are mustrari de constiinta. "Hai, domnisoara, povesteste-ne cum m-ai mintit tu pentru prima oara", o indeamna el pe cantareata. Delia raspunde glumind si incercand sa schimbe vorba. "Si de ce ai jurat fals?", continua el. "Pai, nu am jurat din suflet, am jurat asa, pe dinafara", se scuza ea. "Si cu cine ma inseli?", isi incearca Edi norocul. "Cu nimeni (ofteaza). Macar, daca tot imi zici asta tot timpul, macar daca faceam si eu ceva, dar nu te insel cu nimeni si nici n-o sa te insel", raspunde ea dezarmata, lasand sa se inteleaga ca discutia nu este nici de departe prima de acest fel.
Prinsa cu minciuna
E: Hai, domnisoara, povesteste-ne cum m-ai mintit tu pentru prima oara... cand am aflat eu... ca cred... ca m-ai mintit si alte dati.
D: Nu am mintit ca am vrut, ci am zis ca m-ai cautat si mi-ai zis sa jur si am jurat si am zis ca nu jur si ai tot zis: jura, jura, jura... si am jurat.
E: Si de ce ai jurat fals?
D: Pai, nu am jurat din suflet, am jurat asa, pe dinafara.
E: Si ce ai jurat? Ia spune-mi!
D: Am jurat ca... Mmmm, vezi nici nu am jurat asa cu mare atentie ca am si uitat ce am zis.
E: (Rade) Da' uita-te in camera, ca inseamna ca esti mincinoasa daca te uiti in jos cand vorbesti.
D: Pai, camera nu e OK.
E: Stai dreapta, te rog frumos, asa... si lasa tatele acuma... nu le scoti in evidenta si ma aburesti. Hai zi-mi... Cum te simti ca minti pe cineva care e corect?
E: Nu te mustra constiinta?
D: Ba ma mustra.
E: Da?
D: Da.
E: Iti place sa te mint si eu?


D: Nu
E: Sa fiu fals?
D: Nu.

E: Sa jur fals? Bine, o sa simti pe pielea ta.
D: Nu vreau sa simt pe pielea mea. Nu vreau sa ma minti.
E: Si cu cine ma inseli?
D: Cu nimeni (ofteaza). Macar, daca tot imi zici asta tot timpul, macar daca faceam si eu ceva, dar nu te insel cu nimeni si nici n-o sa te insel. Vorbesc serios. Ma mai filmezi acuma?"
Delia Matache: "Am dreptul sa ma comport asa cum simt in intimitate!"
"Nu am ce sa comentez despre ce fac intre patru pereti alaturi de persoana cu care traiesc, mai ales ca este vorba despre o poveste de acum sase ani. Nu mi se pare nimic rusinos, nimic anormal. Sunt femeie si am dreptul sa ma comport asa cum simt in intimitate. Nu ne face cinste nici mie si nici lui Edi sa aparem in posturi care au tinut de "bucataria" noastra, dar nu suntem nici primii si nici ultimii. Asa ca ne asumam tot si incercam sa nu facem prea mult tam-tam dintr-un lucru care nu poate fi comentat mai mult decat atat", ne-a declarat Delia.

Si Florin crede ca a fost inselat
Despartirea Deliei de Florin Moldoveanu a fost destul de discreta. Cu toate acestea, doua saptamani mai tarziu, motivele au iesit la iveala si au fost publicate in exclusivitate de CANCAN, luni 15 noiembrie. Se pare ca, de doua luni, cantareata avea o relatie paralela cu Razvan Munteanu, patronul unui club din Capitala. Infidelitatea i-a fost pedepsita de iubit prin confiscarea masinii. Cei doi aveau un pact: atata timp cat ar fi fost corecta fata de Florin, Delia ar fi putut pastra Volkswagen-ul Touareg primit cadou de la el.

S-a dezbracat in fata camerei
Revista Spy a publicat ieri, in exclusivitate, stenograme si capturi dintr-o serie de filmulete pe care cantareata si iubitul ei de la vremea aceea, Edi Iordanescu, le realizau in intimitate cu telefonul mobil. Din acestea reiese ca Delia este o femeie dezinhibata, care, atunci cand este cu barbatul pe care-l iubeste, abordeaza un limbaj liber si se lasa filmata facand striptease si declaratii surprinzatoare. "Vreau sa facem dragoste", ii spune ea lui Edi. "Pune-te in patru labute si roaga-ma frumos", ii raspunde el. "Pupa-ti-as cocoselul tau, trage-mi-o si mie!", "Mi-e pofta de sex" sau "Poate sa-mi aduci pe cineva si tu sa filmezi" sunt doar cateva dintre vorbele de dormitor ale vedetei. In imagini, Delia isi arata sanii, fundul, devine foarte lasciva sau exagerat de copilaroasa atunci cand Edi porneste camera.

www.cancan.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 02311 Constanța angajează! Ce post este scos la concurs

20 Apr 2024 346

Caută un loc de muncă? Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, județul Constanța angajează

19 Apr 2024 560

Marcel Ciolacu Portul Constanţa, cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră

19 Apr 2024 380

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 392

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 620

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 467

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 563

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 529

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavodă scoate la concurs un pot vacant. Iată ce trebuie să faci

17 Apr 2024 405

Locuri de muncă Constanța Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează. Detalii

17 Apr 2024 422

Preotul Petrică Leașcu a intrat „în post și rugăciune la Curtea de Apel Constanța“! (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 764

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Apr 2024 775

​Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța angajează paznic. Detalii

15 Apr 2024 504

Muzeul de Artă Populară Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

15 Apr 2024 689

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 768