Cancan Intalnire incognito cu "Mucifer"

366549-xx_daniela_crudu_mall_baneasa_masina_-jpg.jpgFaptul ca Leo de la Strehaia a acuzat-o pe Daniela Crudu ca a incercat sa se vanda pe bani nu pare sa-l fi afectat absolut deloc pe Bogdan Defta, zis Mucifer, fostul iubit al brunetei. Cei doi par sa-si fi reluat nestingheriti relatia. Ciudat este ca Daniela a mers la intalnirea cu Bogdan ascunsa sub o gluga, pentru a nu fi recunoscuta.

"Mucifer", barbatul cu care Daniela Crudu a trait ani de zile, a trecut, se pare, foarte usor peste scandalul pustoaicei cu Leo de la Strehaia, in ciuda faptului ca integritatea brunetei a fost pusa serios sub semnul intrebarii. Dovada stau fotografiile realizate de paparazzii CANCAN, in urma cu doua zile, cand cei doi au rezolvat impreuna o serie de treburi administrative.
Daniela si Bogdan au plecat impreuna de la el de acasa si au mers sa plateasca factura la cablu. Bruneta l-a insotit pe "Mucifer" la ghiseu insa, spre deosebire de el, a facut tot ce i-a stat in putere pentru a trece neobservata. La iesirea de la agentie, fosta asistenta de la "Neatza" a ramas in urma si si-a tras adanc gluga pe cap. Ca sa nu fie recunoscuta, Daniela a mers cu privirea in jos, butonandu-si telefonul.

366548-xx_poza0868x_222.jpgAbia cand a intrat in masina s-a relaxat. Opelul Corsa, model vechi, lovit pe toate partile, ii oferea camuflajul perfect. Cine ar fi crezut ca Daniela Crudu, care nu a condus la viata ei decat masini scumpe, ar putea umbla cu un autoturism care abia daca mai valoreaza 3.000 de euro. Adica nici macar 10% din ce ar fi primit daca mergea "la pachet" cu Bianca Dragusanu. Pe asta s-a bazat si ea cand a acceptat sa iasa in oras cu "fostul". Oricum ar fi, in mod evident "Mucifer" o iubeste suficient de mult ca sa treaca peste "greselile" ei si sa o reprimeasca in viata lui, iar Daniela este atat de spasita dupa ce a facut incat sa-l doreasca inapoi, in ciuda faptului ca posibilitatile lui materiale nu mai sunt aceleasi ca pe vremuri. Pe de alta parte, numele lui "Mucifer" a fost vehiculat si in scandalul Daniela - Leo, atunci cand "Printul de la Strehaia" a sustinut ca se vorbeste prin oras ca banii lui ar fi ajuns in mainile lui Defta.

"Mamica". Jasmine este atat de mandra de Bella ei, incat a participat cu ea la concursuri canine

Atasat. Leo de la Strehaia o strange la piept pe Bella lui

Jasmine sustine ca nu catelul ei a stricat partida de sex dintre Leo si Crudu

Numele lui Jasmine, femeia cu care Leo de la Strehaia a avut o relatie de aproape trei ani, a fost mentionat in scandalul in care acesta o acuza pe Daniela Crudu ca i-a cerut bani pentru o noapte de sex. Barbatul a povestit ca totul s-a stricat din cauza catelusei Bella, care i-ar apartine lui Jasmine. Leo a marturisit ca in timpul preludiului a sunat cineva la usa si in drum spre intrare a calcat pe catel si a cazut, fisurandu-si o coasta si ratand o noapte fierbinte cu Daniela. Patrupedul avea
toate semnalmentele celui detinut de Jasmine - era femela, apartinea rasei Bichon si era botezat Bella. Dansatoarea din buric a tinut insa sa faca o precizare: "Nu este vorba despre catelul meu. Leo si-a luat unul identic ca sa-i aminteasca de mine si sa umple golul ramas dupa plecarea mea si a catelului meu. Dar se pare ca nu este in stare sa aiba grija de el. Vrea sa mi-l paseze mie. Mi-e mila de el, dar am deja doi. In plus, mi se pare bizar sa am in casa doi caini identici si cu acelasi nume", ne-a marturisit, in exclusivitate, Jasmine. Contactat telefonic, Leo a spus: "Din respect pentru relatia pe care am avut-o cu Jasmine ma abtin sa fac vreun comentariu, lucru pe care as fi vrut sa-l faca si ea legat de acest scandal".

www.cancan.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție! ANAF avertizează asupra unor mesaje false trimise în numele instituției

20 Mar 2024 534

MF lansează varianta simplificată a aplicației e-Factura. Ministrul Marcel Boloș „Este în primul rând utilă celor aproximativ 670.000 contribuabili mici care au nevoie de un format gratuit și ușor de folosit”

05 Mar 2024 474

Cumpărare directă Constanța Proiect Group va gestiona sistemul de iluminat public în Crucea (DOCUMENT)

31 Jan 2024 504

Îmbunătățiri pentru sistemul e-Factura. Anunțul Ministerului Finanțelor

18 Jan 2024 483

Ministerul Finanțelor Peste 5 milioane de facturi au fost expediate cu succes în sistemul e-Factura

11 Jan 2024 642

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloş 2,78 milioane de facturi înregistrate în sistemul e-Factura, în valoare de 16 miliarde de lei

08 Jan 2024 833

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș De modulul e-Factura depinde viitorul României pentru combaterea evaziunii fiscale

30 Dec 2023 642

Ministerul de Finanţe va începe o campanie de informare cu privire la factura electronică (VIDEO)

29 Dec 2023 847

Avertisment al ANAF! Mai multe mesaje false referitoare la RO e-Factura, transmise în numele instituției

27 Dec 2023 916

Garda Națională de Mediu Amenzi în valoare de 70.000 de lei şi sesizare penală pentru doi agenţi economici

21 Dec 2023 741

SmartBill a emis deja peste 3 milioane de e-Facturi și susține antreprenorii români în tranziția către noul sistem național de facturare e-Factura, obligatoriu din ianuarie 2024

18 Dec 2023 702

e-Factura devine obligatorie de la 1 ianuarie! Important pentru toate firmele

10 Dec 2023 1747

Termoficare Constanța Începând de vineri, 10 noiembrie, începe distribuirea facturilor asociațiilor de proprietari

09 Nov 2023 1074

În atenția beneficiarilor Cardurile de energie primite ca ajutor expiră la 27 decembrie 2023

01 Nov 2023 1480

Știri Constanța Termoficare Constanța, anunț important pentru asociațiile de proprietari/locatari

03 Oct 2023 1003