Cancan Matei Lucescu s-a combinat cu Michelle Ciubuc

339650-xx_7b4u2265x_-jpg.jpgFiul selectionerului Romaniei a trecut peste despartirea de fiica lui Mihai Stoica si se consoleaza cu una dintre cele mai bune amice ale acesteia.

Intoarcere spectaculoasa de situatie in idila dintre Matei Lucescu si Teodora Stoica. Dupa ce CANCAN a dezvaluit ca fata lui "Meme" este "tatonata" serios de Marius Turcu, nepotul lui Mircea Lucescu s-a afisat in public cu noua lui iubita. Proaspata cucerire a lui Matei arata total diferit fata de Teodora: este blonda si are parul drept. Tanara cu care baiatul lui Razvan Lucescu a fost fotografiat de paparazzii CANCAN in timp ce se imbratisau si se sarutau se numeste Michelle Ciubuc si este fiica lui Dorian Ciubuc, unul dintre cei mai importanti organizatori de concerte din Romania. Povestea de amor dintre Matei si Michelle nu este atat de simpla, pentru ca blonda care i-a cazut cu tronc micului Lucescu era una dintre cele mai bune prietene ale Teodorei Stoica. Se pare ca intre cei doi exista o anumita "empatie" inca de pe vremea cand Matei si Teodora formau un cuplu, dar pasul decisiv a fost facut abia de Halloween, pe care Matei si pustoaica blonda
l-au petrecut impreuna. Prin anturajul tinerilor mai circula o varianta, conform careia Matei vrea doar sa o faca geloasa pe fosta lui iubita si se foloseste de una dintre cele mai bune amici ale acesteia pentru a-i rascoli sentimentele. Interesant este ca Teodora a petrecut de Halloween alaturi de tatal ei, Mihai Stoica, dar si de un baiat pe care l-a catalogat ca fiind "cel mai bun prieten".

Fata celui care l-a adus pe Ozzy in Romania

Eleganti. Michelle si Matei se plimba linistiti prin Herastrau, ca doi adolescenti lipsiti de griji

Tatal noii partenere a lui Matei Lucescu este un personaj foarte cunoscut in lumea muzicala. Pe numele sau Dorian Ciubuc, acesta este unul dintre cei mai importanti organizatori de concerte din Romania, prin intermediul lui ajungand in tara noastra "grei" precum Ozzy Osbourne si Aerosmith. De altfel, la concertul trupei americane de hard-rock Michelle Ciubuc a fost impreuna cu Teodora Stoica, biletele fiind procurate prin intermediul tatalui actualei iubite a lui Matei Lucescu.

www.cancan.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.