Cancan Milionarul Michael Richard, catre "Surorile Dinamita" - "Strangeam mizeria dupa ele"

364427-_kiu1243_-jpg.jpg

Vacanta de lux in Thailanda s-a incheiat brusc si cu mare scandal pentru Andrada si Laura Florincuta, cunoscute ca "Surorile Dinamita", lansate in celebrul serial "Recidivistele" al revistei Ciao!, dupa ce l-au adus la exasperare pe milionarul Michael Richard, "binefacatorul" lor, care platea bani grei pentru a le face toate poftele.

364426-xx_sur_dinamita_-jpg.jpgScarbit si dezgustat de comportamentul fetelor, mai ales ca ajunsese sa stranga mizeria lasata de ele in vila, Richard le-a spus sa-si faca bagajele si sa plece. Milionarul Michael Richard, sotul Cristinei Zegheru si actionarul a doua posturi de radio, este cunoscut pentru vacantele de lux pe care le organizeaza si in care isi ia gasca de fete, respectiv "Recidiviste", pentru care are o pasiune aparte. La inceputul acestui an, Richard a plecat in vacanta in Thailanda, cu fetele, printre acestea numarandu-se Andrada si Laura Florincuta, cunoscute ca "Surorile Dinamita". Milionarul s-a cazat cu ele intr-o vila exclusivista din Phuket, Thailanda, costurile fiind suportate integral de el. Numai ca vacanta de lux s-a incheiat dupa doar patru zile pentru "Surorile Dinamita", acestea fiind trimise acasa de Richard pentru ca se credeau "mari doamne". "Le-am cazat intr-o vila de lux, cu servitori, cu tot ce trebuie, insa aveau aere de mari doamne, nu-si mai vedeau lungul nasului. Nu faceau nimic toata ziua, ajunsesera sa se poarte urat cu toata lumea, parca ele erau printesele si restul sclavi. Strambau din nas la mancare. Lasau scrumiere pline peste tot in vila, pahare murdare, faceau haos. Ajunsesem sa strang mizeria lasata de ele, pentru ca eu am bun simt", ne-a declarat Richard. Acesta a confirmat si informatiile obtinute de CANCAN potrivit carora picatura care a umplut paharul a fost cand "Surorile Dinamita" i-au adresat acestuia niste cuvinte neortodoxe. "Le-am spus sa?si faca bagajele si sa plece. Sa se duca unde vor, nu mai vreau sa am nimic de-a face cu ele. Prietenia noastra a luat sfarsit", a mai spus Michael Richard.

Nu stie de ce s-a suparat

Contactata telefonic, Andrada ne-a declarat ca este problema lui Michael Richard daca s-a suparat si ca ea si sora ei nu au facut nimic gresit, precizand ca este in aeroport in Thailanda si ca se intoarce in tara. "Din punctul meu de vedere, nu a fost niciun incident. Nu i-au convenit unele lucruri, nu stiu ce, dar este problema lui. Am plecat de acolo pentru ca am vrut. Daca voiam sa mai stau, nu era nicio problema", a declarat Andrada Florincuta.

A spart 50.000 de euro în patru zile

Richard, Bogdan şi fetele s-au pozat la scara avionului înaintea de plecarea spre Mykonos

Amintire. Richard şi Bogdan Cervenschi pe insula grecească

Una din locaţiile exclusiviste în care a petrecut Michael Richard

Petrecere. Milionarul s-a distrat de minune în Mykonos

„Surorile Dinamită" au pierdut cel mai mult în urma scandalui avut cu Michael Richard, în principal vacanţele de lux plătite de acesta cu bani grei. De acum încolo vor trebui să suporte singure costurile excursiilor în destinaţii exotice, Michael Richard declarând că nu va mai plăti pentru ca Andrada şi Laura să se bucure de tot ce este mai bun. Iar Richard este cunoscut pentru vacanţele pe care le organizează, cel mai bun exemplu fiind cea petrecută în această vară în insula grecească Mykonos. Atunci, Richard a închiriat un avion privat Cessna Citation 5, pentru care a plătit 30.000 de euro pentru patru zile şi a convocat pe aeroport opt "recidiviste", dar şi pe amicul lui, Bogdan Cervenschi, soţul vedetei tv Malvina Cervenschi. Richard a făcut cinste cu hotelul, distracţia şi multele sticle de şampanie Moet care s-au servit la discreţie de dimineaţa până seara, cheltuieli care l-au dus la încă aproximativ 20.000 de euro. Nu a avut nevoie decât de patru zile pentru a sparge o mică avere - peste 50.000 de euro.

www.cancan.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Angajări Constanța Post vacant la Școala Gimnazială Nr. 22 „I. C. Brătianu” Constanța

28 Mar 2024 675

Angajări Constanța Termoficare Constanța SRL angajează. Detalii

27 Mar 2024 534

Primăria Orașului Techirghiol, județul Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

26 Mar 2024 2275

Ședință CLM Constanța Aleșii locali vor aproba programul de acțiune destinat combaterii riscului de excluziune socială pentru 2024 (DOCUMENT)

25 Mar 2024 331

Centrul Militar Zonal Constanța angajează. Ce post este scos la concurs și cine poate participa

23 Mar 2024 817

Prefectul Silviu Coșa- „Viitorul energetic al Constanței este promițător“

22 Mar 2024 556

Locuri de muncă Constanța Școala Gimnazială nr. 1 Cuza-Vodă angajează îngrijitor

21 Mar 2024 499

Ce sărbătoare este în calendarul ortodox, la data de 21 martie 2024?

21 Mar 2024 1112

Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 680

Locuri de muncă Constanța Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” scoate la concurs posturi vacante. Detalii

18 Mar 2024 845

Școala Gimnazială Nr. 29 ,,Mihai Viteazul’’ Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

18 Mar 2024 770

Grădinița cu Program Prelungit „Mugurel” Constanța angajeză. Iată postul vacant

18 Mar 2024 839

Postul Paştelui 2024 începe astăzi, 18 martie. Tradiții și obiceiuri românești

18 Mar 2024 1428

Locuri de muncă Constanța Biblioteca Județeană „Ioan N Roman” Constanța face angajări

18 Mar 2024 1041

ANPC anunță că va controla produsele de post, în perioada următoare

17 Mar 2024 567