CancanCoregraful Tonkins a vorbit despre colaborarea de coşmar pe care a avut-o cu Andreea Bănică "Mi-a strigat că mă dă pe mâna soţului ei"

În ultimele trei luni, Tonkins, celebrul coregraf american, care a lucrat cu staruri precum Janet Jackson, Prince sau Cher, s-a văzut nevoit să îndure toate ifosele şi frustrările Andreei, care, se pare, se accentuau în ciuda eforturilor lui de a aplana conflictul. Relaţia dintre ei a luat-o razna în urmă cu câteva zile, când Andreea a început să-l bârfească virulent, iar el a auzit tot.Andreea Bănică a ajuns să colabo­reze cu americanul Tonkins în momentul în care a fost cooptată în juriul concursului "Next Diva" de la Euforia TV. Deşi, aparent, cei doi nu aveau nimic de împărţit, cântăreaţa şi-a surprins colegul cu atitudi­nea distantă, chiar agresivă, pe care a avut-o faţă de el. "Este un om cu două feţe. Acum mă trimitea să învăţ limba română ca să intru în rândul lumii, pe un ton tăios, acum îmi zâmbea şi mă invita să continuăam filmările. Am încercat să intru pe sub pielea ei în stilul meu. Îi făceam complimente şi nu pri­meam nici măcar mulţumiri.

 

Andreea are o răutate incredibilă. În momentul în care am fost anunţat că voi lucra cu ea, mai mulţi dansatori m-au aver­­tizat că voi avea de tras. Nu am înţeles ce voiau să spună decât după ce am început colaborarea", ne-a mărturisit Tonkins. Coregraful, care a avut de-a face cu celebrităţi de talie internaţională, s-a lovit de toanele româncei. Acesta povesteşte că Andreea îi întorcea spatele atunci când îi vorbea sau îl privea cu furie nejustificată şi nici profesional nu a dat dovadă de prea multă corectitudine.

"A părtinit în mod evident o concurentă, pe care, nu mai am dubii că o cunoştea de dinainte de concurs. O vota ostentativ şi făcea eforturi să ne influenţeze şi pe noi, spunându-ne că este cea mai bună." Toate şicanele şi refuzul Andreei de a face colaborarea să meargă nu aveau cum să ducă la ceva bun. Tensiunile s-au acumulat şi buba a explodat în urmă cu câteva zile, culmea!, în ultima zi de filmări a show-ului. "Urma să deliberăm şi să hotărâm cine este «Next Diva». Am ieşit din birou, dar am rămas cu casca în ureche şi cu lavaliera pornită. Brusc, am auzit-o pe Andreea rostindu-mi numele pe un ton nervos şi preci­pitat. Am înţeles instantaneu că este vorba des­pre mine şi m-am întors în birou să o rog să-mi spună în faţă ce are de spus. Mi-a întors spatele. Am fost pe punctul de a părăsi concursul, însă m-am gândit mai bine şi am încercat să clarific lucrurile, pentru că aşa mi se părea firesc. În momentul următor, Andreea s-a întors către mine şi mi-a strigat că voi avea de-a face cu Lucian, soţul ei. Practic, m-a ameninţat cu bătaia! Nu-mi venea să cred. Toţi cei prezenţi au rămas mască. Acela a fost momentul în care am realizat că această femeie nu poate fi un model pentru fetiţele care o admiră!", a declarat Tonkins, scârbit de întreaga situaţie.

A lucrat cu Prince şi Janet Jackson

Coregraful american Tonkins are 50 de ani şi o experienţă vastă în domeniul dansului şi concursurilor de gen. Acesta a avut colaborări cu celebrităţi precum Janet Jackson, Prince, Cher sau Viviene Westwood şi timp de 15 ani a făcut parte din juriul celor mai tari show-uri televizate şi concursuri de dans din Europa. Notorietatea lui este uriaşă, motiv pentru care, în momentul în care a venit în România, a fost luat cu asalt de cei mai buni artişti de aici, printre care Alex, Anda Adam, Loredana şi Akcent, pentru care a creat coregrafii spectaculoase.

http://www.cancan.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tratament pentru cancerul de sân, la cele mai înalte standarde, disponibil la Constanța

18 Apr 2024 489

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, declarații după achitarea definitivă – „S-a făcut dreptate!“

12 Apr 2024 532

ZIUA LIVE Politica faptelor vs. Constanța proiectelor!

09 Apr 2024 598

#citeșteDobrogea Colonelul Anton Barbieri, un comandant italian pentru flota statului român

19 Mar 2024 2534

Armonia Hospital Constanța Cursul Lamaze, esențial pentru viitoarele mămici

11 Mar 2024 575

Iată de ce a fost delegat Mihai Stanciu procuror șef al DNA Constanța! (DOCUMENT)

08 Mar 2024 3658

Ce oferă experiența la cazinouri online?

28 Feb 2024 432

Descoperă Noul Mitsubishi ASX la Exclusiv Auto Constanța. Discount Minim Garantat de 2.380 € și Ecotichet de 1.000 €

25 Jan 2024 630

Farul Constanța l-a transferat și pe Cristian Ganea (VIDEO)

15 Jan 2024 1107

Prima zi de Crăciun marcată într-un mod inedit la Constanța! Un bărbat a făcut baie în mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Dec 2023 2115

In memoriam Aida Abagief, soprana de renume internațional „adoptată” de Constanța

30 Oct 2023 1294

Vina de a fi fericit Din ce motive poate apărea

22 Oct 2023 735

Costinești Imagini unice de la epava navei „Evangelia“! Un vicecampion mondial, Cristian Tranulea, în „expediție“ (GALERIE FOTO)

16 Sep 2023 3642

ISU Dobrogea Constanța „Eduard, o vizită la «eroii lui, pompierii»” (GALERIE FOTO)

02 Aug 2023 1022

UPDATE Autoturism înmatriculat în Neamț, blocat în nisip pe plaja din Eforie (VIDEO)

27 Jul 2023 1527