Click! Bendeac a plecat încărcat de cadouri de la palatul adevăratului Becali (video)

bendeac2.jpgMihai Bendeac, costumat în personajul pe care îl imită cel mai bine, Gigi Becali, a fost în vizită la palatul adevăratului finanţator al Stelei. Materialul a fost difuzat în emisiunea "În puii mei", din seara de Crăciun.

Bendeac nu s-a dus în vizită cu mâna goală, ci cu o sorcovă şi un cadou. Becali a fost puţin amuzat de sorcovă, dar s-a arătat foarte interesat de cadou. Actorul i-a dăruit lui Becali zaruri măsluite, căci se aude în popor că finanţatorul Stelei este cel mai bun din ţară la table.

Gigi Becali l-a recunoscut pe Bendeac ca fiind fratele mai mic al său şi l-a somat pe mezin să nu mai poarte sutien în scenete, că altfel rup legătura de rudenie.

Finanţatorul Stelei i-a făcut lui "Becali Junior" turul palatului său, l-a lăsat să se simtă puternic la biroul înconjurat de icoane şi au rupt "ziare mincinoase" împreună.

Patronul Stelei i-a mai arătat lui Bendeac colecţia s-a de tablouri în care apare pictat alături de mari politicieni români sau de femei frumoase, precum Monica Bârlădeanu şi Andreea Raicu.

Mai mult când Gigi a ţinut morţiş să îi facă şi el un cadou mai-micului-Becali, dăruindu-i un tablou pictat de admiratorii săi, o icoană şi o cruce, sub promisiunea că nu va mai purta sutien decât de Revelion. "Îţi dau o icoană ca să te ajute Dumnezeu şi să nu mai pui sutien. Şi îi dau şi o cruce, că dacă pui crucea în casă Duhul Sfânt te ajută şi nu mai pui sutien. Îţi mai dau o mătură, ca să îi mături pe fraieri", a spus Gigi. Mătura a fost ultimul cadou, "ca să-i mături pe fraieri".

www.click.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Masă rotundă cu tema „Shakespeare și marea” la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

22 Apr 2024 354

În luna martie, zidul de sprijin s-a prăbușit Locatarii de pe strada Ionel Teodoreanu din cartierul Palazu Mare, nemulțumiți de lucrările făcute de mântuaială lângă blocul lor (GALERIE FOTO+VIDEO

19 Apr 2024 927

Judecătoria Mangalia motivează condamnarea Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției - „Scopul pedepsei poate fi atins şi fără executarea acesteia“

18 Apr 2024 491

„Mișcare surpriză“ în dosarul Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției, condamnată cu suspendare, la Mangalia!

17 Apr 2024 902

„L’heure d’or de Paris”, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

13 Apr 2024 426

Ce obligații i-a stabilit Judecătoria Mangalia Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției – închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunităţii (MINUTĂ)

12 Apr 2024 597

Condamnare pentru Monica Macovei, fost ministru al Justiției! 6 luni de închisoare cu suspendare la Judecătoria Mangalia

12 Apr 2024 727

VIDEO Judecătoria Mangalia amână pentru luna mai latura civilă a accidentului Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției

09 Apr 2024 455

Monica Macovei, fost ministru al Justiției, accident aproape de Mangalia! Mâine, termen în dosarul civil

08 Apr 2024 525

Monica Mariana Drumea, prim-procurorul PJ Hârșova, vizată de acțiunea disciplinară demarată de Inspecția Judiciară. Decizia CSM (MINUTA)

03 Apr 2024 650

Arta goblenului! “Pictură” cu acul, la Biblioteca Județeană Constanța (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 470

Cumpărare directă ISU Dobrogea a bătut palma cu Sisteme Integrate pentru Situații de Urgență SRL, din București!

28 Mar 2024 445

Invitație la lectură a Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța, în cadrul Festivalului European Latin Grec

20 Mar 2024 511

Adăscăliței Monica Delia, managerul Spitalului Mavromati din Botoșani, reținută de DNA!

20 Mar 2024 520

LIVE VIDEO + TEXT Locuitori de pe strada Ionel Teodoreanu din Palazu Mare disperați din cauza alunecării de teren. Monica Roman - „S-a simțit ca un cutremur” (GALERIE FOTO + VIDEO)

19 Mar 2024 1400