Revista presei mondene

Click Nicoleta Luciu nu mai are voie să coboare din pat

Însărcinată cu tripleţi în şase luni şi jumătate, Nicoleta Luciu va deveni iar mămică peste numai o lună. Deşi sarcina este una extrem de dificilă, micuţii au luat în greutate şi au fiecare câte un kilogram, aşa că medicii o asigură pe vedetă că nu vor fi probleme.

Nicoleta Luciu şi iubitul ei, Zsolt Csergo, sunt în culmea fericirii, căci vor deveni din nou părinţi în luna septembrie.

Deşi iniţial erau foarte speriaţi, medicii fiind sceptici cu privire la sarcina triplă a Nicoletei, acum s-au mai liniştit, căci lucrurile merg extrem de bine. Prieteni din anturajul cuplului ne-au spus noutăţi îmbucurătoare.

Micuţii au luat deja în greutate câte un kilogram de căciulă, iar mămica se simte excelent. Nicoleta s-a îngrăşat şi ea în jur de 20 de kilograme, însă este sigură că va reuşi să scape repede de ele, la fel cum s-a întâmplat şi după prima sarcină.

Vedeta este nevoită să petreacă 99% din timp în pat, însă are parte de tot ajutorul din lume, pentru a se simţi confortabil. Iubitul ei, Zsolt Csergo, o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima şi are grijă să nu-i lipsească nimic.

Încântat peste măsură este şi băieţelul cuplului, Zsolt junior, care abia aşteaptă ca cei trei copilaşi, doi frăţiori şi o surioară, să vină pe lume. Micuţul, în vârstă de 3 ani, o ajută pe Nicoleta să se dea cu cremă pe burtică (n.r. - cu extract de cătină), să nu facă vergeturi şi vorbeşte zilnic cu bebeluşii, alintându-i peste măsură.

Luciu va naşte în luna septembrie, la o clinică privată din Capitală, hotărând împreună cu iubitul ei că transportul la un spital din străinătate este riscant pentru sarcină. Frumoasa brunetă va petrece în jur de două luni în spital, căci tripleţii vor fi aduşi pe lume prematur şi vor sta câteva săptămâni la incubator.

Nicoleta urmează să se interneze în spital peste doar câteva zile, căci medicii trebuie să o ţină sub observaţie o perioadă înainte de naştere. Atât iubitul ei, Zsolt, cât şi mama acestuia vor fi alături de ea.

www.click.ro


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanța, zona ICIL. O victimă (galerie foto+video)

12 Apr 2019 3430

UPDATE. Doliu în magistratura din Constanţa Judecătoarea Mihaela Şerban, de la Curtea de Apel Constanţa, este condusă pe ultimul drum (galerie foto+video)

26 Mar 2019 7406

Surpriză neplăcută pentru șoferii care parchează la întâmplare în parcarea unui supermarket din zona ICIL din Constanța. Ce au pățit mai mulți conducători auto

12 Dec 2018 753

Bărbat, săltat de poliţişti în zona ICIL din Constanţa. Pe numele lui era emis un mandat de executare

04 Nov 2018 725

Un nou magazin Lidl s-a deschis la Constanța. Zeci de oameni au așteptat la coadă. Unde este situat magazinul (galerie foto-video)

25 Oct 2018 12072

Când se deschide noul magazin Lidl, ridicat pe locul fostei fabrici de pâine Dobrogea din Constanța

19 Oct 2018 7875

Accident rutier în zona ICIL. Un motocilist a fost rănit

05 Oct 2018 914

Şantier pe bulevardul 1 Decembrie 1918 - zona ICIL din Constanţa. Se lucrează la accesul spre magazinul Lidl (galerie foto+video)

28 Sep 2018 3014

Atenţie, şoferi! Confort Urban anunţă lucrări în zona ICIL Constanţa pentru noul magazin Lidl

13 Sep 2018 3197

Continuă dezinsecția în cartierele din Constanța. Ce insecticid nou se va folosi (galerie foto)

27 Aug 2018 2016

Continuă acţiunile de dezinsecţie în municipiul Constanţa

15 Aug 2018 606

Accident teribil în Constanţa. O ambulanţă SMURD răsturnată. Două victime mama şi copilul (galerie foto şi video)

11 Aug 2018 26615

Vot în Comisia de Urbanism a CLM pentru benzinăria care va fi amenajată pe fosta autobază ICIL. Afacerea aparţine unui fost om politic constănţean (document)

26 Jul 2018 1842

Imagini de la eveniment Accident rutier în zona ICIL din Constanța. Două mașini implicate (galerie foto+video)

17 Jun 2018 2713

Alertă la pompieri. Un incendiu a izbucnit în apropiere de parcarea unui supermarket din zona ICIL din Constanța

11 Jun 2018 2746