Libertatea Consuelo Mutu şi-a pus o dorinţă aprigă în prag de Crăciun «Vrem şi un băiat!»

4628-317502-14photo10.jpgConsuelo (33 ani), soţia lui Adrian Mutu (31 de ani), a vorbit intr-un material exclusiv pentru revista Unica despre viaţa de familie. In plus, frumoasa dominicană a mărturisit, in Libertatea, că şi-ar dori să aibă şi un băiat, deoarece Adriana (4 ani) şi Maya (2 ani) sunt "fetele lui tata".

4628-317503-untitled9.jpgLibertatea: Consuelo, în ultima vreme, s-a tot vehiculat că ai fi însărcinată. Este adevărat?
Consuelo Mutu: Nu ştiu de ce s-a scris aşa ceva. Încă nu sunt gravidă!

Dar îţi mai doreşti copii?
Da, eu şi Adrian ne mai dorim cel puţin un copil, însă eu aş vrea să fie băiat, pentru că Adriana şi Maya sunt «fetele lui tata». El îl are pe Mario, dar ar fi încântat să mai aibă un fecior.

Ce înseamnă familia pentru tine?
Este nucleul, subiectul şi baza tuturor lucrurilor în viaţă. Este punctul de plecare şi cel de sosire, sprijinul şi forţa, iubirea mea.

Îi displace că nu au deloc intimitate

Unica: Este greu să fii soţie de fotbalist? Acest lucru presupune sacrificii din partea ta?
Consuelo Mutu: Viaţa de fotbalist presupune multe deplasări, multe cantonamente, iar timpul pentru viaţa personală este limitat. Practic, nu dispunem de nici un sfârşit de săptămână pentru a face o mică vacanţă împreună. Dar această carieră este scurtă şi vom avea tot timpul din lume să plecăm unde vrem. Ceea ce îmi displace este faptul că nu mai avem intimitate, suntem urmăriţi pretutindeni şi în tot ceea ce facem.

Cum reuşeşti să te împarţi între munca de ministru la Vatican şi rolul de mamă?
Aşa cum reuşesc şi celelalte mame din lume! Doar o mamă se poate împărţi în zeci de părţi pentru a face faţă tuturor treburilor zilnice, după care să aibă energia de a se trezi noaptea, atunci când copilul cere lapte...

Tablou de familie pentru Unica

Unica a reuşit o premieră jurnalistică pentru ultimii ani. Cea mai importantă revistă glossy din România, care apare azi pe piaţă, le-a făcut cadou cititorilor un număr cu totul şi cu totul special, intrând în universul familiei Mutu.

Îl puteţi admira pe noul Adrian, ce va împlini pe 8 ianuarie vârsta de 32 de ani. Fotbalistul, care a vorbit cu revista Unica, s-a recuperat mental şi psihic avându- le alături pe Consuelo şi pe fiicele lor, Adriana Lea (4 ani) şi Maya Maria Vega (2 ani). "Nu mor caii când vor câinii", e deviza atacantului de la Fiorentina, devenit şi mai puternic după un sezon de suferinţă. În afara unor imagini cu totul şi cu totul deosebite, unicat, pentru a păstra tonul, realizate la înaltă ţinută de un studio foto profesional, aflaţi din material că Universitatea Craiova a fost "prima dragoste" a "Briliantului", descoperiţi care a fost primul salariu "adevărat" al fotbalistului şi redescoperiţi iubirile adolescentine ale jucătorului Fiorentinei, reţineţi chimia dintre Adrian şi Consuelo, care i-a făcut să treacă peste orice discuţie, unde le place să se relaxeze, ce afaceri au şi cum au grijă de micuţele lor.

www.libertatea.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 213

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzare în dosarul Mineriadei

25 Apr 2024 293

Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

25 Apr 2024 228

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 436

Fostul premier Petre Roman pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990

25 Apr 2024 405

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 687

Evaluate la peste 400.000 euro Peste 63 hectare plantație viță de vie deținute de Premier Drinks SRL în Murfatlar și Poarta Alba, județul Constanța, scoase la licitație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 707

MApN Acord de cooperare în domeniul apărării între România și Republica Coreea semnat, în premieră, la Seul

23 Apr 2024 226

Documentarul despre viața și cariera lui Ilie Năstase va rula în premieră la Constanța (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 388

Spectacolul în premieră „Scrisoarea unei necunoscute”, la Teatrul Jean Bart din Tulcea

20 Apr 2024 521

Teatrul de Stat Constanța readuce, după 50 de ani, spectacolul „Casa Bernardei Alba”, pe scena pontică

18 Apr 2024 587

Caravana Shakespeare face popas și la Constanța

14 Apr 2024 597

Caravana Shakespeare vine la Tulcea

14 Apr 2024 461

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa Tenorii Alin Stoica, Ştefan von Korch şi Vlad Miriţă concertează în turneul „3 voci magnifice”

10 Apr 2024 568

Baschet CSM Constanța, înfrângere în prima partidă cu vicecampioana CSM CSU Oradea. Joi, cele două echipe se duelează din nou

10 Apr 2024 462