Libertatea Dan Negru şi-a dat blugii de firmă de dragul U2

0-298032-negru.jpgFanii înfocaţi ar face orice pentru idolii lor. Din această categorie face parte şi Dan Negru, cel care înainte de '90 şi-a dat blugii originali la schimb pentru un disc de vinil al celor de la U2.

"Au avut un recital memorabil la Roma. Mi-au plăcut mult de mulţi ani. Îmi amintesc ca prima dată i-am descoperit ascultându-le "Gloria", un hit pe care încă îl reascult adeseori. Şi prima oară i-am vazut la televizor, la sârbi, în concertul Live Aid din iulie '85", notează Negru pe propriul blog.

Acesta continuă: "Ţin minte ca prin '88 , licean fiind, am dat la schimb o pereche de blugi Levi's pe un disc "The Joshua Tree", disc vinil pe care încă îl mai am pe undeva pe acasă. Apoi, o vreme am cautat peste tot firma "BonaVox", o firmă de aparate auditive pe lângă care treceau membrii trupei şi de la care solistul şi-a luat numele de scena, BONO".

Dan Negru încheie: "Sunt printre cei mai buni din toate timpurile. Sunt istorie! Şi concertul lor de ieri de pe Stadio Olimpico e memorabil. Nici azi nu-mi pare rău dupa blugii pe care i-am dat atunci la schimb. Merită!".

www.libertatea.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.