Libertatea Exclusiv | Anda Adam şi Victor Slav - «Mulţi ar vrea să ne vadă despărţiţi»

thumb_612_x_0_4606-311311-1011foto1.jpg

Anda Adam şi Victor Slav au acceptat să vorbească pentru prima dată impreună, pentru Libertatea, despre zvonurile legate de o presupusă infidelitate a cântăreţei, care au circulat în ultima vreme în presă. "Nu e nimic adevărat, ne iubim", spun, la unison, cei doi.

Libertatea: Anda, pe 5 noiembrie aţi împlinit patru ani de relaţie. Ştiu că Victor ţi-a făcut cadou o vacanţă. Tu ce i-ai luat?

Anda: I-am cumpărat un laptop pe care şi-l dorea foarte mult şi pe care se tot gândea să şi-l comande..., dar i-am luat-o eu înainte.

Cum e relaţia voastră în acest moment? E adevărat că trece printr-o criză?

Anda: Nu, nu este adevărat! Relaţia noastră merge bine, ne înţelegem bine, ne iubim, petrecem timpul împreună, mergem în vacanţe împreună şi totul decurge ca într-o relaţie normală.

Victor: Pentru noi nu există criză doar pentru că apar lucruri neadevărate într-un ziar. Noi suntem singurii care ştim ce gânduri şi sentimente avem, iar altceva nu ne interesează. Suntem în continuare împreună, deşi ziarele ba ne despart, ba ne împacă, ba ne căsătoresc. Nu e prima dată când se scriu neadevăruri despre mine şi Anda.

Totuşi, de unde toate zvonurile astea?

Anda: Poate că mulţi ar vrea să ne vadă despărţiţi, dar iată ca nu vor avea această satisfacţie. Păcat că, la noi, lumea gândeşte negativ şi se merge pe teoria "de ce să nu moară şi capra vecinului?", când ar trebui să gândim exact opusul: "capra vecinului să trăiască!".

Au existat, în aceşti patru ani, momente în care s-a pus problema unei despărţiri?

Anda: O să râdeţi, poate, dar chiar nu am avut certuri. Eu sunt de părere că numai noi ne putem face viaţa frumoasă. Dacă noi nu ne-o facem, atunci cine?

Victor: Aşa e. Când avem opinii diferite, vorbim şi mereu ajungem la o înţelegere. Suntem doi oameni care urăsc conflictele.

Vă consideraţi suflete-pereche?

Anda: Răspunsul meu este "da!" şi am mai spus asta. Cred că mi-am găsit jumătatea şi sunt fericită că am reuşit în această viaţă să am parte de aşa ceva.

Victor: Da. Dacă nu am fi ştiut că între noi nu se poate lega ceva pentru totdeauna, nu ar mai fi rămas nici unul în această poveste.

S-au cunoscut la «Dansez pentru tine»

Anda şi Victor formează un cuplu PRO. S-au cunoscut la Buftea şi, cu toate că doar Victor lucrează la postul din Pache Protopopescu, acolo unde prezintă rubrica meteo, destinul lor e strâns legat de această televiziune. "Ne-am cunoscut la «Dansez pentru tine», în sezonul la care am fost amândoi concurenţi", spune Victor.

"Cred că Cineva, acolo, sus, ne-a trimis la această emisiune pentru că, pur şi simplu, trebuia să ne îndrăgostim unul de altul", e de părere şi Anda. Şi cu toate că interpreta a devenit extrem de solicitată pentru concerte în străinătate, nu a uitat vreodată ringul unde l-a cunoscut pe Victor. "Pe 1 Decembrie vom fi tot la "Dansez pentru tine", spune Anda. "După asta, vom sărbători cu colegii, ca în fiecare an", o completează Victor.

Pe 1 Decembrie, PRO TV sărbătoreşte 15 ani de existenţă cu multă iubire

Marius Moga şi Iulia Vântur

Marius Moga şi Iulia Vântur s-au cunoscut şi ei pe platourile emisiunii "Dansez pentru tine", în 2006. "Venise să-l susţină pe Smiley. Am stat de vorbă în culise, am avut o conversaţie plăcută, i-am oferit un sendviş, pentru că era mort de foame, şi abia la final am făcut cunoştinţă", îşi aminteşte Iulia. "Piesa cântată de Smiley, «Preocupat cu gura ta», am compus-o gândindu-mă la povestea noastră", ne-a declarat Marius Moga.

Magda Pălimariu şi Piticu (Simplu)

Magda Pălimariu de la "Vremea" şi Piticu de la "Simplu" formează şi ei un cuplu PRO, pentru că s-au împrietenit tot pe platouri. "Ne-am văzut ba la "Dansez pentru tine", ba la "Serviţi, vă rog", până ne-am dat seama cât de bine ne potrivim", spune Magda. "De ziua lui, îi urăm PRO TV-ului să rămână cel mai iubit post de televiziune", adaugă cei doi.

Andra şi Cătălin Măruţă

Andra şi Cătălin Măruţă sunt atât soţ şi soţie, cât şi colegi de trust: el prezintă "Happy Hour", iar ea va fi în juriu la "Românii au talent". "Din păcate, nu prea ne întâlnim la serviciu, pentru că avem ore diferite de lucru. O să fim mai degrabă colegi... acasă, unde o să comentăm ce-a fost peste zi", spune Măruţă, care, miercuri, va avea două ediţii speciale "Happy Hour".

Laura Cosoi şi Smiley

Smiley şi Laura Cosoi s-au cunoscut în 2007, pe platourile serialului "Cu un pas înainte". "Timp de şase luni, am fost foarte buni prieteni, dar, uşor-uşor, ne-am dat seama că tot ce se întâmplă între noi era mai mult decât atât", ne-au mărturisit ei.

Andi Moisescu şi Olivia Steer

Andi Moisescu ("Apropo TV", PRO TV) şi Olivia Steer ("Doamne de poveste", Acasă TV) sunt căsătoriţi de şase ani şi au împreună doi copii: Luca şi David. "Pe 1 Decembrie, seara, mergem la Buftea să petrecem împreună ziua PRO TV-ului, împreună cu colegii", spune Andi.

www.libertatea.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

73 de ani de la nașterea actorului, regizorului și scriitorului constănțean Vasile Cojocaru

17 Jan 2023 2687

#DobrogeaDigitală „Pentru Tafrali, Dobrogea a fost o datorie”

09 Nov 2021 3208

Jurnalist cunoscut, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Cine sunt celelate persoane audiate în dosar

16 Jul 2018 3401

Traian Băsescu speră la o redefinire a abuzului în serviciu de către judecătorii CCR

30 May 2016 3443

MAE Atenționare de călătorie Danemarca

03 May 2016 3781

Interviu online cu Robert Boroianu, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean „După 16 ani de administraţie a echipei PSD Constanţa, avem o situaţie dezastruoasă atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean!”

30 Apr 2016 6188

Angola – Epidemie de febră galbenă

18 Mar 2016 2663

Plaja Modern, scapă de imaginea dezolantă Se anunţă amenzi pentru cei care nu fac curat

15 Mar 2016 5210

Comisia Europeana lansează Raportul de țară 2016

09 Mar 2016 2986

Comunicat PNL Constanta

08 Feb 2016 3015

Atenţionare de călătorie SUA - Condiții meteorologice severe pentru zonele de Nord - Est și Est, Washinhton DC și metropola New York

22 Jan 2016 3002

Atenţionare de călătorie Turcia – Anulare zboruri de pe aeroporturile din Istanbul

19 Jan 2016 2660

Atenţionare de călătorie Bulgaria – coduri de vreme rece, ninsori și polei

06 Jan 2016 2762

Atenţionare de călătorie Belgia – grevă în sistemul feroviar din capitala Bruxelles și din sudul țării

04 Jan 2016 2758

Ungaria – reglementări privind circulaţia camioanelor în perioada Crăciunului

21 Dec 2015 2754