Revista presei mondene

Libertatea Florin Huidu şi-a vizitat ieri fiul la spitalul din Austria «Şerban mănâncă sandvişuri şi bea suc de fructe»

thumb_612_x_0_4637-320720-tatalluiserbanhuidu.jpgVeştile despre starea de sănătate a prezentatorului TV Şerban Huidu (34 de ani) sunt din ce in ce mai bune. Cu aproape toţi membrii familiei langă el, la spitalul din staţiunea austriacă Innsbruck, "cârcotaşul" şi-a revenit după accidentul petrecut miercuri pe partia de schi, a vorbit cu rudele, a inceput să mănânce şi a cerut masaje de relaxare.

Medicii austrieci au numai veşti îmbucurătoare despre cum evoluează starea lui Şerban Huidu. Trezit complet din coma indusă de doctori, prezentatorul a stat de vorbă, zilele trecute, cu toată familia. Socrul lui, Matei Vintilă (foto), ne-a povestit că Şerban s-a ridicat la marginea patului, a mâncat şi chiar i-a cerut soţiei lui, Cristina, să-i facă masaje de relaxare.

"Arată bine, se mişcă, a vorbit cu toată lumea şi ne-a spus că-i pare rău că a trebuit să ne petrecem Revelionul la spital. Are un bandaj mic în partea dreaptă a capului, iar astăzi (n.r. - ieri) urmează să fie mutat de la Terapie Intensivă într-un salon de recuperare. Toată lumea îl îngrijeşte ireproşabil. Din jumătate în jumătate de oră i se schimbă bandajul, pijamalele, tot, tot", ne-a declarat Matei Vintilă.

A slăbit câteva kilograme

Florin Huidu, tatăl "cârcotaşului", a ajuns şi el, ieri, în Austria şi şi-a vizitat fiul la Terapie Intensivă. "Toate semnele sunt bune. E foarte vioi şi a zâmbit larg când m-a văzut că intru pe uşă. Am vrut să-i fac o surpriză şi am reuşit. Şerban e perfect conştient, a mai slăbit, dar îl prind bine kilogramele date jos. Deja mănâncă sendvişuri speciale, pregătite de asistente, şi bea suc de fructe cu vitamine şi ceaiuri. Şi le ia singur de pe masă. În vreo săptămână, sper să-l aducem acasă", ne-a precizat tatăl vedetei imediat după ce şi-a văzut fiul pentru prima dată după accidentare.

Parcă a presimţit ceva!
Huidu: «Le urez românilor să n-aibă nevoie de sistemul medical»

Dacă se poate spune că există şi o parte bună pentru Şerban Huidu în toată această poveste, e că vedeta nu a suferit accidentul în România.

"Le urez românilor să nu aibă nevoie de sistemul medical, de sistemul de asigurări, în general să nu aibă nevoie de nimic din România", a precizat "cârcotaşul" în ultimul interviu pe care l-a acordat înainte de accident, pentru revista TV Satelit, presimţind parcă nenorocirea care urma să i se întâmple. Tot atunci, Şerban Huidu spunea că speră ca în 2011 să nu aibă probleme de sănătate. "Îmi doresc sănătate şi putere de muncă. Cred că sănătatea este cea mai importantă", a declarat Huidu în TV Satelit.

Colegii de la «Cronica Cârcotaşilor» îl vor vedea poimâine

Potrivit lui Matei Vintilă, socrul vedetei de la Prima TV, poimâine o parte din echipa "Cronicii Cârcotaşilor" se va reuni la spitalul din Innsbruck. Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu, Hrubaru, Mistreţul se vor afla alături de Şerban şi le vor transmite împreună un mesaj de suflet tuturor fanilor emisiunii.

Plănuiseră o vacanţăîn Toronto şi Havana

Şerban Huidu şi soţia sa, Cristina, îşi doreau să călătorească mai mult în această iarnă, însă accidentarea de pe pârtia din Austria le-a dat planurile peste cap.

Libertatea a aflat că vacanţa "cârcotaşului" trebuia să se continue în Canada, la Toronto. Huidu, soţia sa, Cristina, şi fratele său, Vlad, îşi plătiseră de anul trecut biletele de avion pentru Toronto, de unde, ulterior, pe 7 ianuarie, urmau să zboare în Cuba.

Timp de o săptămână, cei trei ar fi stat la un hotel din centrul Havanei, cu piscină şi jacuzzi pe acoperiş şi unde costul unei camere ajunge şi la 500 de euro pe noapte.

Din păcate, întrucât nu vor mai putea călători, cei trei vor pierde banii plătiţi pentru această vacanţă exotică.

Şi ei au fost la un pas de moarte în 2010

Se numără printre cei mai mari afacerişti sau decid soarta ţării de pe un fotoliu din Parlament. Cu toate acestea, câţiva dintre cei mai puternici oameni ai României au descoperit că sănătatea este cea mai de preţ avere când, anul trecut, au fost la un pas de moarte şi doar intervenţia rapidă a medicilor le-a salvat viaţa.

Silviu Prigoană, «ciuruit» de medici

Cu o durere "ca o gheară înfiptă în piept", deputatul Silviu Prigoană (47 de ani) s-a prezentat pe 5 august la Camera de gardă a Spitalului Floreasca din Capitală. Diagnosticat cu infarct miocardic acut şi operat de urgenţă, politicianul i-a dat soţiei un sms după intervenţie: "Un fleac, m-au operat".

Vîntu, cât pe ce să fie operat la Viena

Pe 18 octombrie, Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Operat pe cord în 2007, la Viena, afaceristul a fost supus unor investigaţii complete, medicii luând în considerare chiar un transfer în Austria, pentru a fi operat din nou. Vîntu a fost externat după patru zile.

Lui Văcăroiu i-a stat inima 30 de minute

Şeful Curţii de Conturi din România, Nicolae Văcăroiu, a fost internat, în primăvară, la Spitalul Floreasca, unde a fost operat pe cord deschis. În timpul intervenţiei, inima pacientului a fost oprită timp de 30 de minute.

Monica Ridzi are nevoie de un transplant de măduvă

Diagnosticată mai demult cu o maladie la măduva osoasă, Monica Iacob Ridzi a fost la un pas de moarte în noiembrie, când o infecţie i-a agravat boala. Medicii care au tratat- o la Spitalul Universitar i-au recomandat să facă un transplant de măduvă pentru că afecţiunea sa riscă să se transforme într-o leucemie. Ridzi a anunţat că se va opera în Austria.

Iliescu, vizită-fulger la Fundeni

Ion Iliescu a făcut o vizită-fulger, pe 19 februarie, la Institutul Fundeni, unde a fost consultat de prof. dr. Ionel Sinescu, şeful Secţiei de Urologie şi Transplant Renal, şi de un specialist în "spargerea" pietrelor la rinichi. Medicii au decis că problema de sănătate a pacientului nu necesită internare.

Patriciu, în spital de ziua lui

Cu o seară înainte de a-şi serba ziua de naştere, omul de afaceri Dinu Patriciu (60 de ani) a petrecut în Italia, la Veneţia. Bucatele alese i-au provocat afaceristului o hemoragie digestivă, el fiind transportat de urgenţă la un spital local, unde a stat internat trei zile.

Lis era să-şi perforeze plămânul

În urma unei căzături în casă, viaţa lui Viorel Lis a fost pusă în pericol. Două coaste fracturate riscau să îi perforeze plămânul, astfel că fostul primar s-a internat la Spitalul Floreasca. Aici, medicii i-au tratat şi problemele de diabet, aşa încât după doar trei zile, Lis s-a externat zâmbitor şi a mers direct la o sală de jocuri mecanice.

www.libertatea.ro


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu live Exerciţiu de sinceritate despre activitatea Poliţiei Locale Constanţa, cu directorul structurii, comisar şef Tudorel Dogaru

13 Dec 2018 2805

Premierul Viorica Dăncilă Șeful CNAIR „pleacă acasă" dacă până pe 31 decembrie nu sunt finalizaţi 100 de kilometri de autostradă

08 Dec 2018 572

Interviu live Cătălin Filişan, „Constanţa Restart” - „Sloganul nostru este „Fapte, nu vorbe”. Faptele noastre se văd. S-a creat o energie pozitivă extraordinară”!

07 Dec 2018 1069

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante

06 Dec 2018 971

Interviu online cu Radu Doicescu, avocat în Baroul Constanţa „Radiografia“ unui proces penal. Efectele camerei preliminare

06 Dec 2018 1475

Interviu cu părintele Marius Moşteanu „În om sunt aşezate de Dumnezeu lucrurile foarte bune. Numai că omul le-a cam stricat ordinea” (galerie foto)

06 Dec 2018 2271

Interviu live „Trees need people. Constanţa Restart“. În anul Centenar, au doborât record după record. Au plantat 240 de copaci şi au montat 882 de tutori pentru protecţia arborilor tineri (galerie foto)

05 Dec 2018 1386

Klaus Iohannis, interviu în presa austriacă. Despre ce a vorbit

02 Dec 2018 267

Şcoala Gimnazială nr. 10, „Mihail Koiciu" Constanța recrutează. Ce post este vacant

02 Dec 2018 786

Interviu cu prof. Adrian Ilie, director adjunct al Şcolii „Constantin Brâncuşi“ Medgidia „Deşi timpul rămas este limitat, pasiunea pentru istorie şi pentru scris nu s-a estompat în niciun fel“

30 Nov 2018 746

Statul ne vrea centralizaţi Făgădău - Construirea unui CET nou la Constanţa, misiune imposibilă! Singura soluţie este preluarea celui actual şi retehnologizarea

28 Nov 2018 808

Interviu live cu primarul Decebal Făgădău Constanța merită mai mult decât critici, dar cum întâmpinăm totuși cei 100 de ani de România Mare? (video)

28 Nov 2018 1141

Făgădău - „Parcul Tăbăcărie, ultimul bastion al betoanelor. În mandatul meu spun NU tuturor cererilor de retrocedare sau de cumpărare!“

28 Nov 2018 1808

Interviu live Cum s-a dezvoltat municipiul Constanţa în ultimii 100 de ani? (documente + galerie foto)

26 Nov 2018 1661

Post vacant la Prefectura Constanța

24 Nov 2018 1067

Interviu live Antoneta Prodan - „Îmi doresc să ajungem la momentul în care să se zică (oftează) - «Domnule, iată alt fel de politică!»“ (video)

23 Nov 2018 598

Interviu live Satul Chiostel, actuala comună Castelu din judeţul Constanţa, în Anul Centenar (documente + galerie foto)

20 Nov 2018 2091

Interviu live Pregătește un CD pentru copii împreună cu Alexandru Neș. Ileana Șipoteanu, despre spectacolul de poezie, muzică și dans „Oglinzi“ (video)

17 Nov 2018 847

Interviu online cu arhidiaconul Iulian Dumitru, dirijorul Coralei Ortodoxe „Armonia“ „Consider că între muzică şi credinţă este o simbioză perfectă“ (galerie foto + video)

16 Nov 2018 2819

ZIUA de Constanţa vă prezintă „Imnul Centenar“, compus de Ovidiu Komornyik, pe versurile poetei Carmen Aldea Vlad, interpretat de vocile de aur ale muzicii uşoare

15 Nov 2018 856

Interviu live Ileana Şipoteanu vă invită la un altfel de spectacol. Cu muzică bună, poezie rafinată şi dans copleşitor

15 Nov 2018 1109

Interviu live de Ziua Dobrogei Imnul Dobrogei, festivalurile Constanței îngropate politic și soarta artistului român pe care îl plângem trei zile și apoi îl uităm (video)

15 Nov 2018 676

Interviu cu profesorul Stoica Lascu „Reintegrarea Dobrogei este termenul care acoperă cel mai bine și în chip real procesul istoric“ (document)

14 Nov 2018 1241

Interviu live cu Carmen Aldea Vlad şi Iulian Bratu Cum s-a născut Imnul Dobrogei, o continuare firească a Simfoniei Dobrogene a lui Dragoş Alexandrescu (video)

13 Nov 2018 1704

Se caută şef pentru Poliţia staţiunii Mamaia. Când va avea loc concursul

11 Nov 2018 397

Interviu online cu David Iustin Năstase, vicecampion balcanic Ce l-ar întreba atletul de la CS Farul pe celebrul Michael Johnson, dacă s-ar întâlni

10 Nov 2018 1537

Interviu cu un „vultur“ (galerie foto)

10 Nov 2018 1370

Interviu live Valentin Stanciu - „De Ziua Dobrogei, punem bazele unei asociații intercomunitare din care vor face parte Topalu, Saraiu, Ghindărești, Horia și Gârliciu“ (video)

09 Nov 2018 840

Interviu online cu Luminița Scarlat Icoane reproduse pe colivă. Ce minunății se pot face cu doar câteva ingrediente (galerie foto)

03 Nov 2018 1561

Interviu live Gheorghe Moldovan - „Din punct de vedere etnic, suntem un exemplu, dar, din păcate, nu știm să ne promovăm brandul care se numește Dobrogea“ (video)

02 Nov 2018 1691

Post vacant la Primăria Comunei Lumina, judeţul Constanţa

30 Oct 2018 430

Fostele colonii Sarighiol şi Acbasi, exodul populaţiei din anii '70, cetatea antică şi rezervaţia Hagieni, sub lupa ultimilor 100 de ani! (documente + galerie foto)

30 Oct 2018 2120

Interviu online cu Cristian Crăciun, preşedintele Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi - Sucursala Constanţa „Reprezentăm interesele a 2.000 de veterani, militari în activitate, rezervă şi retragere“

27 Oct 2018 1672

Interviu cu Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa „Motivele pentru care se propune revocarea procurorului general Augustin Lazăr sunt aproape nelegale“ (video)

27 Oct 2018 1255

Interviu live Cristian Cîrjaliu - „Dintr-un cătun, Agigea a crescut datorită investițiilor. Le mulțumesc tuturor celor care au construit în comuna noastră!“ (video)

26 Oct 2018 1284

Interviu live În turcă, Aciçay, în greacă, Aghikos. În sec. XIX, Agigea se populează cu păstori din părţile Sibiului, Brăilei, Ialomiţei, alături de pescarii greci şi tătarii din Dobrogea (galerie foto + documente)

23 Oct 2018 2657

#citeșteDobrogea 111 ani de la nașterea prețioasei scriitoare dobrogene Cella Serghi, reper al multor generații. Interviu oferit acum 34 de ani postului TVR1 (video)

22 Oct 2018 1648

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia scoate la concurs un post vacant

21 Oct 2018 776

Poliţia Română face un anunţ important. Este vizat Postul de Poliție Transporturi Navale Midia

21 Oct 2018 841

Interviu online cu Dan Cojocaru, coordonatorul Centrului „Jean Constantin“ „Tinerii trebuie să fie provocați, să fie smulși din lumea virtuală“

20 Oct 2018 1500

Interviu cu prof. Semra Curtomer, directorul Liceului Tehnologic „Miron Costin“ „Mentalitatea generației de astăzi o reprezintă banul“ (galerie foto)

18 Oct 2018 2566

Interviu live Florin Mitroi - „În perioada 1966-1967, Valea Seacă a devenit Valu lui Traian. Bătrânii își amintesc. Este familia mea, este localitatea pe care sunt mândru că o administrez!“ (video)

17 Oct 2018 2293

Interviu live. Pe fondul problemelor financiare existente în TNOB Horaţiu Cherecheş - „Cu siguranţă, maestrul Danovski ar fi readus teatrul la Primărie sau la Consiliul Judeţean!“

16 Oct 2018 982

Admitere în magistratură Un singur constănţean declarat admis. Cine este şi ce notă a obţinut

15 Oct 2018 2077

Interviu Live Balerinul Horaţiu Cherecheş vorbeşte despre situaţia Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” Constanţa

14 Oct 2018 3807

Interviu online cu Inga Postolache, dirijor al fanfarei „Muzica Apelor“ „Viața este prea scurtă și prea frumoasă ca să stai pe loc“

13 Oct 2018 2492

Interviu live cu primarul comunei Pantelimon, Costel Armășescu „Îmi doresc să ajungem la acea pace socială, fiecare să își găsească locul, să evoluăm. Am fost bulversați de democrație și mulți au pierdut din patriotism“

11 Oct 2018 1001

Simona Halep a confirmat Va participa la turneul de la Moscova (WTA)

09 Oct 2018 712

Ce spune iubitul Elenei Udrea despre reținerea acesteia în Costa Rica. Ce șanse are fostul ministru să scape din arest

09 Oct 2018 657

Deputatul Stelian Ion - „Guvernul ar trebui să ia în considerare toate recomandările făcute de Comisia de la Veneţia!“

09 Oct 2018 596