- Prânz raw-vegan (un prânz ușor pentru cei care preferă hrana crudă)
Tot de la doamna Bianca Matei – vă prezentăm o altă rețetă folosit în primăvara aceasta pentru a-și asigura masa de prânz din timpul zilei.
Această salată ușoară, dar și sățioasă, poate fi făcută în mai multe variante (funcție de ingredientele pe care le găsiți) și poate fi ușor luată într-o caserolă la serviciu.
Ingredientele sunt:
- Salată verde
- Ridichi
- Roșii cherry
- Ceapă
- Chives – din belșug
- Mult pătrunjel
- Măsline verzi bio mari umplute cu migdale (le-am ținut vreo 3 zile în apa în frigider pentru că erau sărate / alteori alternez cu avocado și atunci înlocuiesc ridichia cu ardei roșu).
- Castravete
- Amestec de semințe, nuci, stafide
Doamna Bianca spune:
„Se păstrează bine și a doua zi într-o caserolă de sticlă la frigider și constituie prânzul meu de la serviciu. E foarte foarte sățioasă!”
Iar eu adaug un comentariu – arată și foarte bine (nici nu mai întreb cât de bine miroase, cu atâtea „bunătăți” în compoziție!).
Sursă text: www.centrulnatura.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: