Centrulnatura.ro Treceri între lumi

  • Știu că oamenii sunt într-o stare de acidoză, de toxicitate fizică avansată și degradare a corpului fizic.
  • Mulți declară cu bravadă că ei ”nu au nimic” și ”mănâncă de toate” și ”fumează” și fac ”de toate” – ca să se regăsească în dureri și suferințe la crize apărute ”din senin”. 
Acum două zile, vecinul nostru a fost găsit mort în căsuța lui. Avea 69 de ani, era supraponderal și nu foarte moderat cu consumul de alcool și mâncare producătoare de acidoză (carne, pește și alte bunătăți).
 
Pentru noi a fost dificil ca eveniment, întrucât ne văzusem, discutasem și interacționasem cu o zi înainte – și am constatat, încă o dată în viața noastră – cât de fragilă este linia dintre viață și moarte.
 
Confruntarea cu MOARTEA este un eveniment care nu lasă pe nimeni nepăsător.
 
Iar atunci când lovește foarte aproape – îți captează clar atenția!
 
O zi mai târziu aflam de decesul ”subit” al unui văr de-al soțului meu, la 45 de ani, ”în plină sănătate” spunea familia și apoi de decesul unei prietene de-a mamei mele, o doamnă până în 70 de ani, suferindă de câțiva de ani de cancer.
 
Iar în week-end aflasem de decesul unei colege de-a sorei mele, pe care o cunoșteam personal și eu, la doar 36 de ani, după o luptă de câțiva ani cu un cancer extensiv.
 
Iar la cabinet, îmi vin zilnic 4-5 cazuri de cancere – la diferite vârste (chiar din copilărie – de la 5-6 ani – leucemii de toate felurile și până la vârste avansate).
 
Se moare din ce în ce mai devreme.
 

Și se trăiește o viață de proastă calitate, ani de zile – o viață cu suferințe, cu angoase și în stare de confuzie (ACIDOZA MENTALĂ).
 
Oare mai există ”sănătate” în rândul oamenilor?

 
Mă uit în jur când merg pe stradă – și văd multe corpuri deformate, schilodite, îngreunate (văd copiii și adolescenți obezi, cu burți, cu șunci, deformați și lățiți).
 
Aspectul delicat, suplu și flexibil al corpului omenesc sănătos – a devenit excepția, nu regula – în lumea ”civilizată”.
 
Oamenii NU MAI AU TIMP FIZIC PE PĂMÂNT să-și trăiască toate experiențele, să înțeleagă cu ”ce se mănâncă” viața și care sunt regulile sale.
 
Citeam undeva că o ființă umană interesată de evoluție atinge o ”vârstă” adultă pe la 50 de ani. Abia atunci începe ”să se trezească”, a trecut prin suficiente experiențe cât să nu mai aibă iluzii legate de părțile materiale ale vieții – și abia de acum înainte se poate BUCURA cu adevărat de experimentarea diferitelor sale posibilități ÎN MOD CONȘTIENT.
 
Dar în jur de 50 de ani, majoritatea oamenilor sunt cam ”terminați”!
 
Deja peste 80% dintre cei de 50 de ani și peste iau medicamente în mod constant și suferă periodic de probleme fizice (dureri, incapacități – probleme de vedere, de auz, probleme ale dinților, ale articulațiilor etc).
 
Cum se mai pot acești oameni BUCURA de încă 50 de ani sau mai mulți de experimentări și evoluție pe Pământ, dacă organismul lor fizic este deja terminat?
 
Alții nici măcar nu mai ajung la această vârstă.
 
Pleacă prematur, fără să apuce măcar să înțeleagă despre ce este vorba în ”jocul de-a viața pe Pământ!”.
 
Oamenii își sacrifică din rezerva de energie și din timpul pe care l-ar putea petrece pe Pământ, trăind și încercând diferite experiențe – pentru plăceri temporare reprezentate de mese și alimente amăgitoare.
 
După ”un grătar” – cu tot ”cortegiul” (carne, pâine, alcool etc) – se consumă energie pentru digestie și detoxifiere din care organismul ar fi folosit pentru 7-10 zile normale, de hrană ușoară.
 
Pentru o singură masă – ne sacrificăm o săptămână din viața noastră!
 
Astfel de ”târguri inconștiente” – facem la fiecare introducere în corp de substanțe chimice/toxice/ denaturate și degenerate.
 
Aceste ”negocieri” cu viața noastră încep din perioada în care suntem inconștienți – copilăria mică – și sunt ”amorsate” de chiar părinții și bunicii noștri.
 
Cei care ne iubesc pun bazele ”auto-sabotajului” și ”auto-distrucției” care ne va însoți în tot restul vieții.
 
Și nu doar pun bazele – ci le și întrețin și le alimentează de câte ori au ocazia.
 
Intenția lor este bună.
 
Dar necunoașterea generațiilor anterioare este URIAȘĂ.
 
Iar inconștiența multora dintre ei este INCREDIBILĂ.
 
TREZIREA pe care o induce procesul de detoxifiere prin dieta cu fructe și legume crude și suplimentele naturale – declanșează multe reacții emoționale la identificarea adevărului despre starea noastră reală.
 
Despre cât de bolnavi suntem, atât în corpul fizic, cât mai ales, la nivel energetic.
 
Principalele obstacole în procesul de recăpătare a sănătății sunt, la majoritatea oamenilor, relațiile cu cei apropiați, cu familia, mai ales relațiile cu părinții și/sau partenerii de viață.
 
Care vă vor ”sănătos” – dar ”neschimbat” – pe lista lor ”de inventar”. Făcând exact aceleași activități cu care erau ei obișnuiți din parte voastră.
 
Un maestru spiritual spunea că fiecare dintre noi este doar ”o piesă de inventar” – în baza de date a oamenilor din jur.
 
Fiecare vă are ”înregistrat” în baza lui de date într-un anumit fel ”cutare persoană – arată așa – se comportă așa – vorbește așa”. Cum nu vă conformați descrierii din baza de date/inventarul cuiva – cum acea persoană devine confuză, nesigură și face tot ce stă în putință să vă conformați descrierii lui interioare.
 
De aici – rezistența la schimbare a majorității oamenilor.
 
Este amirabil când descoperi părinți care ”se trezesc”, realizează cât de rău au făcut copiilor lor în propria inconștiență și necunoaștere și corectează în fiecare zi, la ei și la ceilalți, greșelile anterioare.
 
Ashavir Hovanessian din Iran, unul dintre veteranii mișcării mondiale ”raw-vegane” este un astfel de exemplu extraordinar. Fragmente extinse din cartea sa ”Hrana nepreparată termic – o lume fără boli, vicii și otrăvuri” apărută în 1960 – sunt traduse în limba română și disponibile tuturor – pe site-ul nostru www.centrulnatura.ro – la rubrica Iubim Fructele – din Scrierile maeștrilor.
 
Lucrăm și la traducerea altor părți ale acestei cărți vizionare, ce vor fi încărcate periodic pe site-ul nostru, pentru a pune la dispoziția tuturor celor care au nevoie, înțelepciunea înaintașilor. Chiar dacă suferința i-a încercat din plin, acești oameni au găsit puterea să-și învețe lecția și să crească prin suferință, dincolo de ea, către lumina care sunt.
 
Procesul de detoxifiere nu este ușor. Declanșează multe reacții din partea celorlalți.
 
Ca să scapi cu viață din ”cursa de șoareci” a omenirii – a cărei destinație finală este evident MOARTEA PREMATURĂ – ai nevoie de multă energie, de multă perseverență și mai ales, de un grup de sprijin și o colaborare cu oameni cu intenții asemănătoare.
 
Este foarte greu să izbândești de unul singur. Nu poți ține dietă cu fructe într-o casă în care miroase mereu a friptură și cartofi prăjiți.
 
Este imposibil să rămâi în stare de echilibru și relaxare, când zilnic auzi certuri și admonestări.
 
Ai nevoie de expunere CONSTANTĂ la energii ALE VIEȚII – pentru a nu mai vibra cu ENERGIA MORȚII.
 
Moartea vine cu fiecare ”cadavru” pe care îl introducem în corpul nostru (sintagma ”carne proaspătă” este o minciună a civilizației moderne, carnea se descompune din secunda imediată morții animalului – mâncarea noastră ”proteică” este doar un amestec incredibil de toxic de țesuturi în descompunere!).
 
Lactatele, ouăle și toate ”cărneturile” (inclusiv peștele) – reprezintă unele dintre cele mai toxice substanțe pentru rinichii noștri – nevoiți să elimine excesiv acizii și aminele rezultate (de aici – mirosurile îngrozitoare ale urinii, secrețiilor vaginale, uneori și ale pielii, gurii și respirației noastre!).
 
PUTREZIM PE ÎNĂUNTRU cu fiecare înghițitură de ”cadavru” și hrană în descompunere.
 
Pentru că mâncăm moarte, devenim moarte, treptat, pas cu pas.
 
Stingem viața care pulsează în celulele noastre.
 
Și ne epuizăm rezervele vitale generoase cu care ne-a înzestrat Natura.
 
Prezența morții atât de aproape în ultimul timp mi-a dat un ”brânci” important – și m-a ajutat să depășesc momentul de indulgență și milă de sine – în care intrasem în ultimele săptămâni.
 
Am realizat că vălul dintre viață și moarte este extrem de subțire.
 
Și că trecerea se poate produce ORICÂND, în orice moment.
 
Și am mai realizat (și apreciat) ce cadou uriaș este STAREA DE SĂNĂTATE – și starea de bine a corpului fizic – întrucât ”trecerea” în suferință și boală – este prea mare consumatoare de energie!
 
Suferința nu este doar a celui direct implicat – ci a tuturor celor ”legați” de persoana respectivă de matricea socială.
 
Am văzut familii întregi consumând energie pentru susținerea unei persoane a cărei inconștiență a produs suferința și boala.
 
Zilele acestea soarele a fost mai puternic și mai strălucitor ca niciodată.
 
Lumina a venit să compenseze ”greutatea” emoțiilor cu care a fost încărcat aerul din jurul nostru.
 
Și azi am văzut un curcubeu minunat deasupra mării.
 
Divinul ne-a trimis un mesaj de speranță și iubire – și ne-a arătat că LUMINA este cu noi. Important este să alegem drumul ei – prin LUMINA fructelor și legumelor încărcate cu soare și viață.
 
Sunt recunoscătoare că i-am cunoscut pe cei care au trecut în lumină și au adus un plus de cunoaștere și prezență în viața mea.
 
Și sunt recunoscătoare pentru fiecare experiență care îmi indică drumul.
 
Și îl continui cu perseverență.
 
Chiar dacă mă mai opresc uneori și mai gâfâi pe parcurs.
 
SUNT FERICITĂ pentru fiecare fruct gustos al primăverii – chiar și pentru primele căpșuni de import – care ne aromează salatele de fructe!
 
Și ALEG viața cu fiecare masă a zilei – compusă din fructele multicolore și îmbietoare.
 
Trecerile dintre lumi pot fi înțelese și trăite diferit în condiții de energie, de prezență, de claritate mentală și mai ales, de lipsă a suferințelor fizice.
 
Mulțumesc lecțiilor și mulțumesc tuturor ”profesorilor” ce apar pe parcurs – chiar dacă uneori chipul maestrului este cel al Îngerului Morții.
 
Învăț VIAȚA și aleg viața după fiecare nouă încercare.
 
Și mă bucur de toți cei alături de care parcurg acest drum al vindecării.
 
Vă doresc tuturor zile mai relaxate și liniștite de final de primăvară.
 
Bucurați-vă de flori și de mirosul de verde al Naturii trezite la viață.

Sursă text: www.centrulnatura.ro 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrulnatura.ro Femeile puternice și echilibrate

07 Jul 2022 1993

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

04 Jul 2022 2016

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor. Trăim într-o lume de energie

28 Jun 2022 1583

Centrulnatura.ro Puterea vindecătoare a apei

22 Jun 2022 1503

Centrulnatura.ro Informație, nu medicație

16 Jun 2022 1408

Centrul Natura Pili reprezintă o altă sursă importantă de grăsimi sănătoase și echilibrate

04 Jun 2022 1667

Centrulnatura.ro Vindecarea înseamnă dezvățare

31 May 2022 1877

Centrulnatura.ro Să redevenim noi înșine

19 May 2022 1966

Consumul de grăsimi și posibilitatea îndepărtării acestora

16 May 2022 2258

Centrulnatura.ro Problema de sănătate numărul 1 a prezentului

13 May 2022 2142

Centrulnatura.ro Puterea cuvintelor

11 May 2022 1791

Centrulnatura.ro Pofta de zahăr poate fi un mecanism necesar de apărare

10 May 2022 1905

Centrulnatura.ro Ce sunt atacurile de panică și cum le putem trata

07 May 2022 2706

Centrulnatura.ro Despre boală, mâncare gătită și medicamente

04 May 2022 2105

Centrulnatura.ro Mărturii despre dieta de detoxifiere

28 Apr 2022 2401