03 Mar, 2020 00:00
1458
Cătălina BĂLTĂREȚU
Migdalele au un conținut bogat de zinc,
Omega 3, vitamina E, magneziu, calciu și alți
compuși benefici, scrie antena3.ro.
Există mai multe
motive pentru care să incluzi migdalele în dietă. Înainte de a fi
consumate, ține migdalele în apă, vreo 8-10 ore. Acest lucru va spori absorbția de nutrienți și le va ușura digestia.
Asociația Americană a Inimii recomandă
consumul a cel puțin 4 porții de nuci, migdale și alte semințe, pe săptămână.
Migdalele
conțin cantități mari de grăsimi mono- și polinesaturate, utile pentru reducerea riscului de boală cardiacă, dacă sunt
consumate în locul grăsimile saturate sau transhidrogenate, deoarece
ajută la reducerea nivelului de colesterol „rău” din sânge.
În plus, o porție de migdale conține aproximativ 10-20% din necesarul zilnic de magneziu, un mineral care
reglează tensiunea arterială și
contribuie la prevenirea atacurilor de inimă, informează
unica.md.
Sursa foto: Wikipedia.org
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: