SOCIAL MEDIA

Premieră GpeC - o zi întreagă de E-Commerce şi Online Marketing în exclusivitate cu Bryan EisenbergGPeC aduce pentru prima dată în piaţa de e-commerce din România conceptul „All Day Special Guest Event”, dedicând o zi de eveniment exclusiv lui Bryan Eisenberg, „Guru în User Experience”, aşa cum a fost numit de eConsultancy - cea mai importantă comunitate de marketeri şi specialişti în e-commerce la nivel global. Aflată la a 11-a ediţie anuală, GPeC este cea mai importantă conferinţă de E-Commerce & Digital Marketing din Europa Centrală şi de Est.
 
Pe 16 şi 17 noiembrie 2016 are loc, la Bucureşti, GPeC Summit & Gala Premiilor eCommerce - evenimentul de referinţă în comerţul online.
 
Ziua de 16 noiembrie îi este dedicată exclusiv invitatului special Bryan Eisenberg, autoritate recunoscută la nivel internaţional în marketing online, optimizarea ratei de conversie, user experience, persuasiune şi personalizarea conţinutului.
 
Pe tot parcursul zilei, Bryan va dezvălui cele mai bune strategii pentru creşterea vânzărilor, tactici de promovare online, tehnici de persuasiune, secretele content marketing-ului de succes, modurile în care poţi asigura cea mai bună experienţă utilizatorilor site-ului tău, cum să testezi şi, mai ales, ce să faci cu rezultatele pentru a optimiza conversiile şi pentru a vinde mai mult.
 
Nu va lipsi nici sesiunea de întrebări şi răspunsuri „Ask Bryan Anything”, pe care niciun jucător ce activează în piaţa de e-commerce şi marketing online nu ar trebui să o rateze, fiind o şansă unică de a adresa întrebări celui care a contribuit la creşterea vânzărilor gigantului Amazon.
 
Bryan Eisenberg este autorul bestseller-urilor editate de prestigioasele publicaţii Wall Street Journal, Business Week, USA Today şi New York Times: „Call to Action”, „Waiting For Your Cat to Bark?” şi „Always Be Testing”, fiind şi co-fondator şi Chairman Emeritus al Digital Analytics Association - cea mai importantă asociaţie de web analytics la nivel global. 
 
Bryan este recunoscut drept o autoritate în marketing online şi optimizarea conversiilor, de aceea articolele şi cărţile lui au fost citate de: The Wall Street Journal, The New York Times, Business 2.0, CXO Europe, Advertising Age, CNN, Forrester Research, Jupiter Research, Miami Herald, Publish, Internet Advertising Report (IAR), Chicago Business Tribune, Inc Magazine, Entrepreneur, Target Marketing, DM News, Microsoft’s bCentral, MarketingSherpa, the Toronto Star, Smart Money & Internet Retailer.
 
Deloc în ultimul rând, Bryan este unul dintre cei mai apreciaţi speakeri la nivel internaţional, fiind invitatul special al celor mai importante conferinţe de e-commerce şi marketing online din lume, organizate de: Gultaggen, Shop.org, Direct Marketing Association, DreamForce, eConsultancy, Emerce sau Canadian Marketing Association.
 
Pe 16 noiembrie 2016, Bryan Eisenberg va susţine în exclusivitate evenimentul „GPeC Special: All Day Bryan Eisenberg” #GPeC_AllDayBryan #GPeC_ADB din cadrul GPeC Summit - aducând în România nu mai puţin de şase ore de conţinut premium pentru oricine activează în E-Commerce şi Digital Marketing.
 
„GPeC Special: All Day Bryan Eisenberg” este primul eveniment de acest fel din piaţa românească de e-commerce, desfăşurându-se la Bucureşti pe data de 16 noiembrie 2016,  în deschiderea GPeC Summit.
 
Potrivit organizatorilor, surprizele nu se opresc aici: pe 17 noiembrie vor urca pe scena GPeC Summit alte nume sonore are industriei de profil atât din ţară, cât şi din străinătate. Tot pe 17 noiembrie are loc şi GPeC E-Commerce Expo (expoziţie B2B între furnizorii de servicii e-commerce şi magazinele online), iar seara se va încheia cu a XI-a ediţie anuală a Galei Premiilor eCommerce - Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerţul Electronic din România.
 

„În zilele de 16 şi 17 noiembrie aducem un adevărat festin de conţinut e-commerce premium de la experţii de top la nivel internaţional. Bryan Eisenberg este considerat worldwide drept părintele optimizării conversiilor şi un specialist de mâna întâi în ceea ce priveşte online marketingul, user experience şi personalizarea conţinutului, aşadar, suntem mai mult decât entuziasmaţi să livrăm industriei de profil primul eveniment dedicat unui adevărat guru - adică şase ore de conţinut la superlativ. Este o premieră de care suntem mândri”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

 

„Să nu credeţi că surprizele se opresc aici, pentru că pe 17 noiembrie ne vom întâlni cu unii dintre cei mai buni specialişti autohtoni şi de peste hotare, iar întreaga zi va fi un adevărat maraton de e-commerce, care va culmina cu răsplătirea performanţelor magazinelor online şi a celor mai buni jucători din piaţă în cadrul Festivităţii de Premiere Gala Premiilor eCommerce”, adaugă Radu.

 
Înscrierile la GPeC Summit, 16-17 noiembrie, sunt în plină desfăşurare şi se pot face pe website-ul evenimentului, la www.gpec.ro. Până pe 27 octombrie, doritorii pot achiziţiona biletele de acces la un preţ semnificativ redus prin oferta early-bird, adică vor plăti doar 79 EUR + TVA/persoană pentru cele două zile de eveniment, în loc de 119 EUR, cât va fi preţul standard în perioada 28 octombrie - 11 noiembrie.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Studiu GPeC Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support – factorii esențiali pentru succesul magazinelor online

22 Apr 2019 421

Viitorul Marketing-ului Online se discută la GPeC SUMMIT 27-28 Mai. Ultimele zile de înscrieri cu cel mai mic preț!

09 Apr 2019 425

GPeC 2019 a luat startul Magazinele online se pot înscrie în Competiția GPeC, iar GPeC SUMMIT „se joacă” pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București

21 Mar 2019 554

Facebook provocările știrilor false, ale conținutului manipulator și soluția de blocare a acestora, penalizarea paginilor sau a utilizatorilor care le publică

27 Jan 2019 803

Românii au făcut cumpărături online în valoare de peste 3,5 miliarde de euro în 2018, cu 30% mai mult decât în 2017 | Raportul Pieței de E-Commerce GPeC 2018

21 Jan 2019 509

Cele mai importante premii din comerțul electronic românesc au fost decernate la Gala Premiilor eCommerce - ediția a XIII-a

14 Nov 2018 949

25+ Speakeri Excepționali urcă pe scena GPeC SUMMIT 12-13 noiembrie 2018

30 Oct 2018 856

Studiu GPeC & Eureka Insights 7 din 10 români economisesc bani, așteptând reducerile de Black Friday și de Sărbători

23 Oct 2018 808

Nir Eyal, autorul bestseller-ului „Hooked How to Build Habit-Forming Products”, vine pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT 12-13 noiembrie

03 Oct 2018 1039

Brad Geddes, David Meerman Scott, Ross Simmonds și Russell McAthy – primii speakeri internaționali legendari anunțați la GPeC SUMMIT 12-13 noiembrie

25 Sep 2018 955

Ultima săptămână de înscrieri Early-Bird la GPeC Trainings 17-18-19 octombrie, Cluj-Napoca!

25 Sep 2018 480

Urmează o nouă ediție a Școlii de Vară GPeC – seria de cursuri intensive de E-Commerce și Marketing Online

26 Jul 2018 923

95 de magazine online participă în Competiția GPeC 2018

29 Jun 2018 1493

GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai, București +1000 de participanți unici, +40 speakeri locali și internaționali și 2 masterclass-uri sold out

05 Jun 2018 1871

GDPR Ce fel de date personale colectează magazinele online și ce măsuri trebuie să ia

21 May 2018 2175