42 de voturi pro şi 6 împotrivă Ana Maria Ciobotaru, aleasă director al Colegiului Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu”

Agitaţie mare ieri în curtea Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu”. Majoritatea cadrelor didactice au revenit din concediu pentru a participa la Consiliul Profesoral. Pe odinea de zi a fost alegerea noului director al colegiului.
 
Din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean au participat inspectorii Liliana Timofte şi Petrică Miu. „Pentru revenirea pe funcţia de director a Anei Maria Ciobotaru au votat 42 de profesori, iar 6 – împotrivă”, a declarat inspectorul şcolar Petrică Miu, care a precizat că Legea Educaţiei permite ca profesorii să-şi aleagă directorul. Ana Maria Ciobotaru urmează să fie validată pe funcţia de director al Colegiului Naţional Pedagogic de către Consiliul de Administraţie al ISJ Constanţa, care se va întruni în cursul zilei de vineri. Reamintim că Anamaria Ciobotaru a fost demisă în luna iulie de către inspectorul şcolar general Răducu Popescu. În locul Anei Maria Ciobotaru a fost delegat directorul adjunct, prof. Mihaela Tudorache. La acea vreme, inspectorul general şcolar a declarat că decizia de a pleca i-a aparţinut prof. Ciobotaru şi motivele au fost personale, însă spunea că este posibil ca ea să revină în fruntea colegiului în toamnă.
 
Precizăm că urmează să fie schimbaţi şi directori din unităţile şcolare din Cernavodă, Mangalia şi Mihail Kogălniceanu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CEDO a condamant România pentru revenirea asupra unor condamnări istorice pentru crime legate de Holocaust

23 Apr 2024 319

MAEParticiparea secretarului de stat Ana Tinca la reuniunea miniștrilor afacerilor externe din statele membre ale UE

23 Apr 2024 182

Teatrul Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța, la Festivalul Regional de Teatru „Caragiale între trecut, prezent și... viitor”​ (FOTO)

22 Apr 2024 495

Ședință CL Consilierii locali analizează casarea și valorificarea unor mijloace fixe ce aparțin municipiului Constanța (DOCUMENT)

22 Apr 2024 444

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în localitatea Agigea. Iată cine o conduce

22 Apr 2024 479

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 434

​Firme Constanța O nouă societate, deschisă în municipiu. Iată cu ce se ocupă

22 Apr 2024 542

Ședință CL Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Crinului (DOCUMENT)

22 Apr 2024 416

Primăria Amzacea, județul Constanța, concesionează mai multe zeci de loturi de teren. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 452

Licitații Constanța Primăria Cobadin investește în lucrări pentru implementarea unei investiții publice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 407

Cumpărări directe Constanța Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă, contract de furnizare de agregate de carieră și de balastieră (DOCUMENT)

22 Apr 2024 375

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici​ (DOCUMENT)

22 Apr 2024 389

Guvernul a aprobat calendarul acţiunilor din perioada electorală pentru alegerile din 9 iunie

22 Apr 2024 462

Parlamentul României Şedinţa comună - suspendată din lipsa cvorumului, înainte de votul asupra membrilor Consiliului Concurenţei (VIDEO)

22 Apr 2024 389

Angajări Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează medic specialist. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 410