Accident de muncă la Oficiul Județean de Poștă Constanța. Un tânăr poștaș a decedat în timpul serviciului

 
  • În data de 14 iulie, la ora 13:30, la CN Poșta Română-Oficiul Județean de Poștă Constanța, a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat, potrivit unui comunicat al ITM Constanța.
 

Potrivit aceleiași surse Florea Iulian Tiberiu, factor poștal distribuitor urban, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit, căzut, în sectorul de distribuire.

S-a apelat Serviciul 112, echipajul medical sosit la fața locului care a efectuat manevrele de resuscitare fără succes, a declarat decesul la ora 14:08.

 
Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetarilor.

În baza constatărilor efectuate, a declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum si reglementarile legale încalcate și pe cale de consecință răspunderile și masurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare, mai spune documentul ITM Constanța.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta

 
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Poștăriță din Ostrov, mușcată de un câine. Ce spune ITM Constanța

20 Aug 2018 2242