Alegeri la Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Generalul Oscar Beneş l-ar putea înlocui pe amiralul Marcel Dragu

Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Constanţa (UAPC) va prezenta activitatea din 2013 pe data de 7 martie, 10.00, în Sala „Remus Opreanu“ de la Prefectura Constanţa.
 
De asemenea, vor fi discutate şi alte aspecte, care ţin de problemele curente ale asociaţiilor de proprietari, printre care problema repartitoarelor de costuri. Punctul principal al întâlnirii va fi alegerea noului preşedinte al UAPC, deoarece Marcel Dragu şi-a anunţat retragerea.

Cel mai probabil, locul lui Marce Dragu îl va lua Ioan-Oscar Beneş, care deţine funcţia de prim-vicepreşedinte al Uniunii Asociaţiilor de Proprietari. La întâlnirea de săptămâna viitoare au fost invitaţi delegaţi ai asociaţiilor de proprietari din Constanţa, Mangalia, Năvodari şi Hârşova.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

emil

01 Mar, 2014 13:56

Oare propietarii care sunt si pensionari (daca nu sunt pensionari militari,militieni,securisti,juristi sau nomenclatoristi)au uitat cum au fost tratati de Benes cind a fost sef la Casa de Pensii?In tot judetul asta nu se gaseste un om sa nu fie din categoria mai sus mentionata?Ce dracu numai hahalerele astea din armata ne pot conduce?Nu au dus armata de ripa si huzuresc pe pensii nesimtite?

Articole asemanatoare

Imagini de la evenimentUniunea asociaţiilor de proprietari Constanţa, la raport. Florica Ganea "În 2017 multe asociaţii s-au reafiliat la UAPC" (galerie foto)

18 May 2018 1837

Raport de activitate, la conferinţa judeţeană Care este componenţa Comitetului Director al UAPC Constanţa (galerie foto)

07 Apr 2017 2610

Conducerea Uniunii Asociațiilor de Proprietari Constanța prezintă raportul de activitate pe anul 2016 (galerie foto)

06 Apr 2017 4734

Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Constanţa, în discuţii cu RADET, pe problema debranşărilor

01 Jul 2015 5024

Oscar Beneş a renunţat la funcţie Noul preşedinte al UAPC, Florica Ganea, promite că uşa uniunii va fi deschisă tuturor (galerie foto)

13 Mar 2015 2917

UPDATE. Florica Ganea, noul preşedinte Oscar Beneş a renunţat la funcţia de preşedinte al UAPC

12 Mar 2015 2475