UPDATE. Amendă record pentru Cuptorul cu plăcinte. Va fi emisă şi dispoziţia de suspendare a activităţii (document+video)

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a amendat Cuptorul cu plăcite. Socieatea a primit o amendă de 92.000 lei şi urmează a fi emisă dispoziţia de suspendare a activităţii pentru o perioadă între 6-12 luni, în funcţie de ce va stabili regionala.

Proprietarul a refuzat semnarea documentului, a păstrat aceeaşi atitudine impertinentă şi a declarat că închiria unei alte societăţi.

În localul din Satul de Vacanţă, Cuptorul cu Plăcinte, echipa de control din cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Constanţa a descoperit un număr foarte mare de nereguli. Comisarii au depistat sute de kilograme de carne depozitată în condiţii improprii, mici cu muşte, muştar ţinut în găleţi de vopsea lavabilă, iar condiţiile în care erau preparate alimentele sunt greu de imaginat.

Reamintim că în timpul controlului patronul societăţii a fugit şi nu au putut fi încheiate documentele.

​Potrivit inspectorului-şef al CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, inspectorii au găsit sute de kg de carne şi brânza depozitate în condiţii greu de imaginat, fără etichete sau indicaţii despre provenienţa şi termenul acestora.



UPDATE: ora 15.30

Terasa "Cuptorul cu plăcinte" din Satul de Vacanţă a fost închisă oficial. La intrare pe unul dintre stâlpi au fost afişate neregulile constatate de comisarii CJPC Constanţa pentru a se şti motivul pentru care s-a recurs la această măsură. 


Citeşte şi:

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Revista presei locale

27 Jun 2017 2605