Ardei umpluţi, friptură de pui, sote de legume Arimex Comexim 2000 oferă pacienţilor bucate delicioase, de Sfânta Parascheva



Astăzi, creştinii o prăznuiesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva. Şi pentru pacienţii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, şi pentru cei de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa, ziua va fi însemnată, datorită societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 
A devenit deja o tradiţie ca pacienţii de la cele două unităţi sanitare să aibă parte de meniuri deosebite la fiecare sărbătoare laică sau creştină, meniuri oferite de Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care le asigură hrana zilnică. Astfel, la micul dejun, pacienţii vor primi ceai cu lămâie, margarină, ouă fierte, brânză de vaci, caş proaspăt de vacă, salam victoria, parizer, brânză topită, gem, pate de ficat. La supliment, pacienţii vor fi serviţi cu biscuiţi, lapte dulce şi iaurt natural. Prânzul va fi delicios, de altfel, cum este zi de zi. Pacienţii vor primi borş de fasole uscată, supă de pasăre cu găluşte, ciorbă de perişoare, ciorbă de curcan cu fidea, supă de curcan cu roşii şi fidea, supă de legume şi fidea, supă de pasăre cu fulgi de ou, ardei umplut cu carne şi iaurt, ardei umplut cu orez şi ciuperci, friptură de pui şi cartofi la cuptor, piure de cartofi cu friptură din piept de pui la cuptor, piure de cartofi cu brânză de vaci, sote de legume cu friptură de pui la tavă.


 
Pentru desert, angajaţii Arimex Comexim 2000 SRL au pregătit compot cu mere, mere coapte cu stafide, plăcintă cu mere şi napolitane.
 
La cină, pacienţii din cele două unităţi sanitare vor avea parte de ceai cu lămâie, salată à la russe cu friptură de pui la tavă, mamăliguţă cu brânză proaspătă de vaci şi smântână şi ficăţei de pui la cuptor, mămăliguţă cu brânză telemea şi smântână şi friptură de pui cu paste gratinate la cuptor. La desert, vor primi biscuiţi.
 
Şi pentru că e o zi însemnată, preoţii Gigi Cristea şi Iulian Nedelcu vor sfinţi toate bucatele care vor ajunge pe mesele pacienţilor. „Tuturor pacienţilor internaţi le dorim însănătoşire grabnică şi rugăm pe bunul Dumnezeu şi pe Maica Domnului să le tămăduiască sufletele şi trupurile, să le dăruiască pace sufletească, să le dea putere să învingă toate greutăţile zilelor ce vor urma. Iar Preacuvioasa Maica noastră Parascheva să fie veşnic rugătoare şi sprijinitoare a noastră către Părintele din ceruri“, le-a transmis pacienţilor Virgil Drăghici, administratorul SC Arimex Comexim 2000 SRL.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sfânta Parascheva Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

13 Oct 2022 2986

Sfânta Parascheva Meniu special pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000

14 Oct 2020 3502