Atmosferă caldă, presărată cu multă voie bună şi distracţie Primul Crăciun în familie, în comunitatea Maurer Residence Constanţa (galerie foto)


Zeci de copii din comunitatea Maurer Residence Constanţa, alături de părinţi şi bunici, l-au întâlnit, sâmbătă seara, pe Moş Crăciun, care a ajuns la ei pentru a afla ce îşi doresc să primească în noaptea magică.


Pe chipul celor mai mici locuitori ai comunităţii Maurer Residence Constanţa se citea bucuria reîntâlnirii cu Moş Crăciun, cu Crăiasa Zăpezilor, cu fulgii de nea, cu renii şi cu omul de zăpadă. Seara a fost presărată cu multă bucurie şi voie bună. Mai mult, toţi au fost serviţi cu ceai şi cafea, covrigi gustoşi, cozonac, vată de zahăr, popcorn şi bomboane.


Pe scenă au urcat colindători, personaje îndrăgite din poveşti, dar şi Moş Crăciun. Trupa Amicii a prezentat piesa de teatru „Crăiasa zăpezii şi prietenii săi“, iar cei mici s-au bucurat de povestea auzită de pe scenă. Liana Tudorache şi Eva Maria Stanciu i-au încântat pe cei prezenţi cu colinde de Crăciun. Desigur, nu au lipsit de la petrecerea în familie dansul fulgilor de nea şi darurile împărţite copiilor de Moş Crăciun.


„Pentru că cel mai frumos Crăciun este cel sărbătorit acasă, ne-am dorit să creăm un eveniment cu tradiţie pentru toţi locuitorii din comunitatea Maurer Residence Constanţa. Sunetul colindelor, magia teatrului de păpuşi şi toate surprizele pe care le-am pregătit au creat amintiri minunate, de care ne vom bucura în timp. Cei mici s-au întâlnit cu personajele preferate, cu care au intrat în minunata lume a poveştilor. Moş Crăciun a venit la Maurer Residence Constanţa pentru a afla ce îşi doresc cei mici să primească în noaptea magică. Am întâmpinat sărbătorile de iarnă împreună, cu zâmbete, bucurii, surprize dulci şi multă distracţie!“, au declarat reprezentanţii Maurer Residence Constanţa.


Desigur că astfel de evenimente în familie vor deveni tradiţie, promit reprezentanţii Maurer Residence Constanţa.


Mai multe detalii despre Maurer Residence Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Maurer Residence Constanța Acum este mult mai ușor să ai locuința mult visată

19 Aug 2019 2477

„Le suntem recunoscători celor care au ales să scrie alături de noi povestea noastră“ În cei 13 ani de existență, Maurer Imobiliare a vândut peste 7.000 de locuințe (video)

27 Jul 2019 3002

Acum ai și mai multe motive să îți achiziționezi a doua locuință

13 Feb 2019 3320

Prețuri avantajoase, surprize și noutăți Două showroom-uri, deschise de Maurer Residence Constanța (galerie foto)

04 Dec 2018 4205

Ce pregătește Maurer Residence Constanța clienților săi

18 Oct 2018 4934

Starea de bine de acasă prinde contur la Constanța! Interviu cu Daniela Pătrașcu, administratorul Maurer Residence Constanța

01 Aug 2018 6199

Maurer Residence Constanța este o oportunitate serioasă pentru constănțenii care își doresc un spațiu liniștit și gândit cu profesionalism pe care să îl poată numi „acasă“

06 Mar 2018 9087