Bikerii din ţară invadează Mamaia Seawolves Bike Fest VI aduce formaţii renumite, parada motoarelor şi multă adrenalină (galerie foto)

Cea de-a VI-a ediţie a Seawolves Bike Fest VI - Mamaia 2013, aduce muzică rock, fete frumoase, adrenalină, viteză şi multă bere.

Între 14 şi 16 iunie, constănţenii sunt invitaţi în campingul „Tabăra Turist”, situat la marginea staţiunii Mamaia, un camping decent, cu un ambient foarte plăcut şi cu condiţii de campare excelente. „Cei care ne-au mai onorat cu prezenţa la festival cunosc deja standardele noastre de distracţie şi confort, iar cei care o vor face pentru prima dată vor avea parte de o surpriză plăcută. Nu vor lipsi berea ieftină, romul de întâmpinare, concursurile pe mare şi pe uscat, concertele rock pe o scenă adevărată de 50.0000 de waţi, folkul live şi cântările haiduceşti în jurul focului de tabără, parada moto, late night show-ul interzis minorilor şi inimilor slabe sau artificiile”, se spune pe site-ul www.seawolves.ro.

Timp de cinci ani, organizatorii au îmbinat festivalul moto cu un mini-festival de muzică, aşa că vor urca pe scenă formaţii renumite. Astfel, vineri seara (14 iunie) vor cânta Sukar Nation, Black Friday, Hangover, Ziua Liberă. Sâmbătă (15 iunie) pe scenă vor urca Cargo, Trooper, The Rock, Lupu' cel Rău. În plus,în fiecare seară, după show-ul de striptease, la un foc de tabără va avea loc un recital folk cu Silviu Covaci, care va fi acompaniat şi de un set de tobe, avându-l ca protagonist pe maestrul Ionuţ Micu. Master of Ceremony la eveniment va fi din nou Cristian Hrubaru la Rock FM! Ca şi anii trecuţi, motoarele sau maşinile vor fi parcate separat de locurile de campare, într-un spaţiu special amenajat şi supravegheat non-stop. Preţul de intrare la festival pe perioada celor 2 zile va fi de 30 lei. Cazarea se poate face fie la cort, fie la hotelurile din apropierea campingului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PUD-ul inițiat de loan Obreja pentru un imobil edificat în staţiunea Mamaia, zona Cazino, în atenția consilierilor locali din Constanța (DOCUMENT)

25 Apr 2024 101

Știri Constanța Restricții de trafic pe bulevardul Mamaia!

25 Apr 2024 154

Acțiuni ale polițiștilor în Constanța și Stațiunea Mamaia. Au fost aplicate mai multe amenzi

24 Apr 2024 469

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 597

Hotel de două etaje, pe amplasamentul unui spațiu comercial Investiția imobiliară a societății Magic Stil SRL în zona Cazino Mamaia, la mâna consilierilor locali din Constanța(DOCUMENT)

24 Apr 2024 546

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 593

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 608

UPDATE- Ce spune fostul city manager Felicia Ovanesian câștigă la Tribunal procesul cu Primăria Constanța! Ce a obținut (MINUTA)

24 Apr 2024 866

Primăria Constanța Atenție, călători! Iată când își reia activitatea linia 100M

24 Apr 2024 397

Firme Constanța Jump Vibe SRL are un punct de lucru nou

22 Apr 2024 502

Un imobil din zona Complex Perla din Mamaia va trece în domeniul public al municipiului Constanța? Consilierii locali decid în ședința de CL (DOCUMENT)

22 Apr 2024 500

Decizii AGA Asociatul minoritar, municipiul Constanța a încasat în ultimii ani dividende de aproape 2 milioane de lei de la Telegondola-Mamaia SRL

22 Apr 2024 366

Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”

22 Apr 2024 352

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 559

Ședință Consiliul Local Constanța Terenuri din Constanța și stațiunea Mamaia, unele cu acces la promenadă, scoase la vânzare de administrația Chițac (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 1107