Caravana Iepurașului de Paște pornește drum. Dorinela Irimia, președinte ADER Constanța „Dorim să oferim un zâmbet la fiecare lacrimă“

Așa cum au făcut-o și  în perioada sărătorilor de Crăciun, ADER Constanța va aduce zâmbetul pe buze copiilor și bătrânilor, care locuiesc în centrele DGASPC Constanța.

Dorinela Irimia, președinte ADER Constanța, ne-a dezvăluit că darurile vor ajunge la copiii din centrele de plasament din subordinea DGASPC Constanța, dar și la bătrânilor care locuiesc la Căminele de la Poatra Albă și Crucea.

„Ne dorim să oferim un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă și un răspuns la fiecare întrebare. Prioriatatea mea este să ajut un băiețel de nouă ani din Horia, care a fost diagnosticat cu cancer, să ajungă să facă o operație în afara țării. Mă bucur că un om de afaceri din Tulcea, aflând și el de acest caz, s-a oferit să doneze o parte din bani“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța, Dorinela Irimia, președinte ADER Constanța.

Cei care doresc să se alăture caravanei ADER pentru a ajuta persoanele fără posibilități materiale cu orice donație (îmbracăminte, jucării, dulciuri, alimente neperisabile) o pot face la sediul ADER, din municipiul Constanța, bulevardul I.C. Brătianu nr. 268.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.