Ce mai vinde fiscul constănţean la sfârşitul lunii Sedii de birouri, tractoare, automobile, imobile - toate la preţuri irezistibile

licitatie_fisc_dgfp_1.jpgLa sfârşitul lunii februarie, fiscul constănţean continuă organizarea şi desfăşurarea licitaţiilor, pentru a recupera datoriile societăţilor restante la stat. Astfel, Administraţia Finanţelor Publice din Eforie şi Constanţa vor vinde autoutilitare Dacia, tractoare, terenuri, construcţii şi spaţii pentru birouri. Printre societăţile ale căror bunuri vor fi valorificate se numără: Geda Comercial SRL, Societatea Agricolă Agreş, Engineering Tools Consult SRL, Carpemat Nev Societatea Cooperativă Meşteşugărească, Colosal Montaj SRL, Import-Export Carlita Erdal SRL.

Administraţia Finanţelor Publice Eforie anunţă organizarea şi desfăşurarea pe 21 februarie, a unei licitaţii pentru vânzarea bunurilor care aparţin debitorului Societatea Agricolă Agreş, cu domiciliul fiscal în comuna Cumpăna. Participanţii la această procedură vor putea achiziţiona două tractoare UTB U 650 M, fabricate în anul1985 şi, respectiv, 2004. Primul tractor poate fi achiziţionat la preţul de 6.760 lei, iar cel de-al doilea la preţul de 12.290 lei. Pe 28 februarie aceeaşi instituţie va încerca să scape de bunurile debitorului Geda Comercial SRL, cu domiciliul fiscal în Eforie Sud, strada Olteniei. Este vorba despre o autoutilitară Dacia, fabricată în 1998, la preţul 2.240 lei.

La rândul său, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa va scoate la mezat, pe data de 19 februarie, bunurile societăţii debitoare Engineering Tools Consult SRL, cu domiciliul fiscal în Constanţa, strada Cişmelei. Este vorba despre un autoturism Renault, fabricat în anul 2006. Preţul de pornire al licitaţiei este de 8.055 lei. Menţionăm că pentru acest bun, fiscul organizează cea de-a doua licitaţie, preţul de evaluare fiind diminuat cu 25%. În aceeaşi zi, va fi organizată o altă procedură pentru valorificarea bunurilor societăţii debitoare Import-Export Carlita Erdal SRL, cu domiciliul fiscal în Constanţa, strada Bravilor. Aşadar, constănţenii care vor participa la această licitaţie vor putea cumpăra un teren de 866 mp, suprafaţă măsurată, din care 291 mp în categoria curţi construcţii şi 575 mp arabil. În afară de teren, mai există şi următoarele construcţii: locuinţă, în suprafaţă de 77 mp, două magazii de 9 mp şi, respectiv, 13 mp, un coteţ de 14 mp. Construcţiile sunt în stare de degradare, în cea mai mare parte fiind demolate. Bunurile sunt situate în localitatea Valu lui Traian, strada Islazului. Dat fiindcă, pentru aceste bunuri este organizată cea de-a doua licitaţie, preţul de pornire este diminuat de 25%, fiind de 53.505 lei, exclusiv TVA.

Imobile, birouri şi magazii

Pe data de 26 februarie, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa va mai desfăşura o procedură publică pentru valorificarea bunurilor societăţii debitoare Carpemat Nev Societatea Cooperativă Meşteşugărească, cu domiciliul fiscal în Constanţa, Şoseaua Mangaliei. Este vorba despre un imobil reprezentând construcţii industriale poligon III, corp 3, compus din: construcţie ateliere şi birou, în suprafaţă de 186 mp, şopron depozitare, în suprafaţă de 92 mp, şopron depozitare de 62 mp, atelier de 66 mp, magazie de 48 mp. Pentru bunurile de mai sus este organizată cea de-a doua licitaţie, de aceea preţul de evaluare este diminuat cu 25%, fiind de 385.350 lei, exclusiv TVA. Mai trebuie menţionat faptul că terenul în suprafaţă de 798, 13 mp, pe care sunt edificate construcţiile este dat în folosinţă. Nu în ultimul rând, şi Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Medgidia va scoate la mezat bunurile care aparţin societăţii debitoare Colosal Montaj SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Cernavodă, strada Nicolae Titulescu. Participanţii la acestă procedură vor putea achiziţiona un automobil Opel Astra, fabricat în anul 2003, la preţul de 4.290 lei. Pentru acest bun este organizată cea de-a treia licitaţie, de aceea preţul de pornire este reduc cu 50% faţă de preţul de evaluare. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Constanța Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului investește în lucrări la trei imobile (DOCUMENT)

28 Mar 2024 331

Constanța Ce firmă va reface gardul de la Spitalul Clinic de Pneuftizilogie? Valoarea contractului este de peste 600.000 lei

28 Mar 2024 431

Ce firmă va furniza pliante pentru promovare de activități culturale pentru CJ Constanța (DOCUMENT)

28 Mar 2024 363

Licitații Constanța Îmbunătățirea securității la Școala Gimnazială Nr. 1 Limanu prin sistem de supraveghere video IP (DOCUMENT)

28 Mar 2024 330

Licitații Tulcea Ce firmă va livra carne la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului?

28 Mar 2024 320

Licitații Tulcea Aproximativ 10 milioane de lei sunt puși la bătaie pentru reabilitarea și modernizarea școlii I.L. Caragiale (DOCUMENT)

26 Mar 2024 467

Licitații Constanța Primăria orașului Techirghiol cumpără mobilier pentru Liceul Teoretic „Emil Racovița” (DOCUMENT)

25 Mar 2024 529

CN APM SA Constanța Contract pentru dragaj de investiții în porturile maritime. Ce valoare are (DOCUMENT)

24 Mar 2024 537

Licitații Constanța Primăria comunei Istria cumpără echipamente digitale (DOCUMENT)

23 Mar 2024 453

Licitații Constanța Primăria comunei Gîrliciu cumpără echipamente digitale (DOCUMENT)

23 Mar 2024 436

Licitații Constanța Primăria Comunei Crucea, licitație deschisă pentru execuția de lucrări de modernizare a sistemului de iluminat public (DOCUMENT)

23 Mar 2024 396

Licitații Constanța Primăria Murfatlar cumpără expertiză tehnica sistem de distribuție gaze naturale (DOCUMENT)

23 Mar 2024 365

Licitații Constanța Spitalul Municipal Medgidia cumpără reactivi de coagulare de la o firmă din Târgu Mureș (DOCUMENT)

22 Mar 2024 545

Licitații Constanța Primăria Hârșova cumpără dispozitive și echipamente tehnologice pentru unități de învățământ preuniversitar (DOCUMENT)

21 Mar 2024 506

Licitații Constanța Nuclearelectrica Serv SRL a cumpărat o platformă pentru lucru la înălțime. Ce preț a achitat (DOCUMENT)

20 Mar 2024 547