Ce poţi cumpăra vara asta de la fisc? Imobile, terenuri, şoproane, barăci, ateliere mecanic şi grajduri

Prima luna a verii debutează cu o serie de licitaţii la fiscul constănţean, care va încerca să recupereze datoriile societăţilor restante la stat. Astfel, Administraţiile Finanţelor Publice din Constanţa şi Eforie vor încerca scape de  imobile, terenuri, şoproane, barăci, ateliere mecanice, rezervoare subterane, magazii şi grajduri. Printre societăţile ale căror bunuri vor fi valorificate se numără: Fermele Murfatlar SA, Mon Plaisir SRL, Nykywal Company SRL, SC Adan Prodimex SRL.

Administraţia Finanţelor Publice Eforie organizează pe data de 17 iunie o licitaţie pentru valorificarea bunurilor societăţii debitoare Mon Plaisir SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Curtea de Argeş. Este vorba despre un teren extravilan, de 450 mp, amplasat în localitatea Techirghiol, zona Nord-vest. Preţul de evaluare al terenului este de 3.940 de lei, exclusiv TVA. A doua procedură publică, organizată de către Administraţia Finanţelor Publice Eforie pe data de 19 iunie, se referă la valorificarea bunurilor societăţii debitoare Nykywal Company SRL, cu domiciliul în localitatea Cobadin. Este vorba despre trei terenuri extravilane situate în comuna Ciocârlia. Primul teren are o suprafaţă de 17.500 mp, fiind evaluat la preţul de 33.290 lei, exclusiv TVA. Al doilea teren are o suprafaţă de 1.200 m, preţul de evaluare fiind de 19.100 lei, exclusiv TVA. Preţul de evaluare al celui de al treilea teren în suprafaţă de 2.500 mp este de de 2.790 lei, exclusiv TVA.

La rândul său, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea, pe data de 14 iunie a unie proceduri în care va scoate la mezat bunurile imobile, proprietatea a debitorului SC Adan Prodimex SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Constanţa, strada Căliman. Participanţii la această procedură vor putea cumpăra un imobil de 20,98 mp, reprezentând o garsonieră, situată într-un bloc pe bulevardul 1 Mai. Preţul de pornire al licitaţiei este de 75.890 lei, exclusiv TVA.  Pe data de 17 iunie, fiscul constănţean va mai organiza o licitaţie pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii debitoare Fermele Murfatlar SA, cu domiciliul discal în localitatea Murfatlar.  Astfel, vor fi scos de vânzare un ansamblu mecanic format din 17 imobile, care reprezintă şoproane, barăci, ateliere mecanice, rezervoare subterane, magazii şi grajduri. Valoarea ansamblului, situat în localitatea Murfatlar este de 434.950 lei, exclusiv TVA. Dat fiindcă pentru este organizată cea de-a treia licitaţie, preţul de evaluare este diminuat cu 50%.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor imobile sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă termenului de vânzare prin licitaţie oferta de cumpărare cu cererea de înscriere la licitaţie, dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.