Ce spune proprietarul firmei Laurenţiu SRL Un panou publicitar de pe strada Mihai Viteazu, pericol pentru pietoni! (galerie foto)



Un om de afaceri din Constanţa a decis să-şi promoveze firma. În acest sens, afaceristul a realizat un panou publicitar, prin care anunţă că societatea Laurenţiu SRL se ocupă de înrămări profesionale a goblenurilor, a tablourilor, de montarea jaluzelelor verticale textile şi de plastic şi a rulourilor interioare. Nimic ciudat până acum. Însă constănţeanul a prins panoul cu pricina chiar de un stâlp, amplasat pe trotuarul de pe strada Mihai Viteazu nr. 10, nu departe de Tomis Mall. Mai mult, panoul a fost fixat la o distanţă mică de pământ, existând riscul ca trecătorii să se accidenteze. Ceea ce s-a şi întâmplat în cursul zilei de ieri.
 

„Reclama firmei de înrămări tablouri, numită Laurenţiu SRL, este prinsă de un stâlp pe trotuar, într-o intersecție, la nivelul trecătorului. Azi-dimineaţă, o doamnă în vârsta s-a lovit foarte rău, a căzut şi era rănită la faţă, în zona ochilor. Această reclamă se află în faţa magazinului situat pe Mihai Viteazu nr. 10. Am înțeles de la angajații magazinului că acest lucru se întâmplă frecvent şi nu s-a făcut nimic. De dragul celor în vârstă, vă rog frumos să acţionaţi pentru a înlătura bannerul metalic. Mulțumesc!“, a scris o constănţeancă pe Facebook.


Despre Laurenţiu SRL

Înfiinţată în anul 1991, firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Lahovari nr. 9. Capitalul social subscris, de 10.763,5 lei, integral vărsat, este compus din 1.076 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Costel Socol, născut pe 1.09.1958, în Cernavodă. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de „fabricarea de articole confecţionate din textile (cu excepţia îmbrăcămintei şi lenjeriei de corp)”.
 

„Nu pot ridica panoul mai sus, deoarece mai este unul de la Billa. Am pus exact la baremul de acolo. Este un trotuar de şapte metri! Cum poţi să dai cu capul exact în acest panou? Înseamnă că se uita în jos. Mai sunt alte panouri mari puse pe mijlocul trotuarului acolo. Păi dă cu capul şi acolo? Dacă în şapte metri de trotuar nu poate ocoli 60 de cm stâlpul… Sunt oameni cu capul în nori“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Costel Socol.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.