Cine poartă mărţişoare poartă-n inimă un soare Mesaj transmis de Asociaţia „Suflete deschise“ şi Arimex Comexim 2000 SRL

Cu toate ca vremea şi-a încurcat rânduiala, iar anotimpurile au luat-o razna, deşi în primăvara lui decembrie s-au deschis mugurii plantelor şi ghioceii au înflorit, iar acum, în iarna lui martie, au sosit frigul, viscolul şi zăpadă, Asociaţia „Suflete deschise“ şi Arimex Comexim 2000 SRL ne garantează că totuşi vine primăvara.

De 1 Martie, toate reprezentantele sexului frumos internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, la Sanatoriul Agigea, la SOTRM Eforie, la Palazu, la Secţia Dermato-venerice, la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi la Spitalul CFR Constanţa au primit în dar câte un mărţişor, o floare şi o prăjitură cu vanilie şi căpşuni din partea Asociaţiei „Suflete deschise“ şi a societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 
„Multe persoane întâmpină primăvara în suferinţă, pe patul de spital. Majoritatea sunt mame, surori, soţii, copii la care nu vine nimeni. Fie că sunt prea departe, fie că nu pot, fie că pur şi simplu nu mai are cine să vină. Fiecare dintre noi am putea fi în locul lor. Veniţi deci să luăm locul celor care fie sunt înzăpeziţi, fie sunt neputincioşi, fie nu au cu ce circula sau celor care, din orice alte motive, nu au reuşit să ajungă cu un mărţişor sau cu o floare la spital, la azil, la un cămin de bătrâni: părinţi, fraţi, soţi, copii, nepoţi, prieteni!
 
Veniţi să aducem alinare şi acelor femei singure la care nu vine nimeni, pentru a le alunga tristeţea şi a le readuce zâmbetul pe buze! O mică bucurie, un sfat bun, mângâietor, să le amintim de cei dragi şi să le urăm sănătate, o primăvară frumoasă şi zile mai bune. Nici doamnele care lucrează în aceste spitale nu au fost uitate. Medici, asistente, infirmiere, laborante sau cele care fac parte din personalul TESA - toate au fost încântate de simbolurile primăverii pe care le-au primit în dar de la Asociaţia «Suflete deschise» şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL“, au povestit reprezentanţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 

Meniu ales pentru toţi pacienţii

 
Pe lângă mărţişoare şi flori, reprezentanţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL au pregătit un meniu delicios pentru toţi pacienţii. Micul dejun a fost compus din ceai Lipton cu lămâie, unt, crenvurşti din piept de pui, pate de ficat Hame, miere, brânză topită, gem de căpşuni, caş proaspăt de vacă şi brânză de vaci, omletă cu brânză, iar la supliment, pacienţii au primit biscuiţi, lapte dulce, lapte bătut şi iaurt natural.
 
Masa de prânz a fost delicioasă: supă de pasăre cu găluşte, ciorbă ţărănească de curcan, supă de legume dreasă cu iaurt, piept de pui la tavă şi pilaf cu ciuperci, piept de pui la grătar cu piure de cartofi, şniţele din piept de pui cu piure de cartofi, piept de pui înăbuşit cu spaghete în sos de roşii, piept de pui înăbuşit cu spaghete în sos alb, spaghete cu brânză de vaci, salată de murături şi salată de varza albă.
 
La desert, angajaţii Arimex Comexim 2000 SRL au oferit pacienţilor prăjitură cu vanilie, ciocolată Milka, napolitane, biscuiţi, compot de mere, mere coapte cu stafide şi mere.
 
Şi cina a fost specială. Astfel, pacienţii au avut pe masă ceai Lipton cu lămâie, mămăliguţă cu telemea şi smântână, cartofi gratinaţi cu brânză de vaci şi parmezan, cartofi la cuptor cu sos tartar, parmezan şi friptură de pui, cartofi gratinaţi cu mozzarella, parmezan şi şprot în ulei, cartofi natur şi macrou în sos de tomate, budincă de paste cu brânză de vaci şi stafide. De asemenea, preotul Gigi Cristea, parohul Capelei „Sfântul Pantelimon“ a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, a împărţit tuturor pacientelor iconiţe, încurajări şi binecuvântări.
 

„Tuturor pacienţilor le dorim însănătoşire grabnică, multă sănătate, pace sufletească şi spor în toate. Îi rugăm pe Domnul nostru Iisus Hristos şi pe Maica Sfântă să-i binecuvânteze, sa-i împrimăvăreze, să le dea putere să spere, să ierte, să iubească şi să întâmpine cu bine toate greutăţile zilelor ce vor urma“, a declarat Vergil Drăghici, reprezentantul Arimex Comexim 2000 SRL şi al Asociaţiei „Suflete deschise“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 839

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, mesaj de 8 martie. „Mama...Cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare!”

05 Mar 2024 835

Îndemn al Asociației „Suflete deschise” la început de primăvară - „Să fiţi buni, oricum!”

01 Mar 2024 714

Asociatia Suflete Deschise, din Constanța, în sprijinul aproapelui Ajutoare pentru familiile care locuiau în ferma care a ars în Murfatlar

23 Feb 2024 948

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1347

Asociaţia „Suflete deschise” colindă sufletele creştinilor, transmiţând mai departe vestea minunată adusa de îngerul Domnului. Hristos se naşte, Domnul coboară!

14 Dec 2023 1037

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“„Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

10 Dec 2023 1256

Asociația Suflete Deschise, apel pentru toți creștinii. „Fii milos, precum Hristos!”

11 Sep 2023 1436

Ziua Copilului Constanța Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația ,,Suflete Deschise” au adus bucurie micuților din spitale (FOTO)

02 Jun 2023 1307

Asociația „Suflete Deschise”, mesaj transmis doamnelor și domnișoarelor de 8 Martie

08 Mar 2023 1283

Asociația Suflete Deschise și echipa Arimex Comexim 2000 SRL, vestitorul primăverii pentru pacientele din spitalele constănțene

01 Mar 2023 2422

Asociația „Suflete Deschise” și compania Arimex Comexim 2000 SRL „Vă invităm deci, să urmăm exemplul lui Hristos, să facem fapte bune, să fim uniți, buni și milostivi”

31 Jul 2022 2944

Cuvântul scris - Cuvântul care zidește La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul. (Ioan 1-1)

23 Apr 2022 2966

„Cuvântul scris, cuvântul care zideşte“ - publicaţia editată de Asociaţia „Suflete deschise” şi Arimex Comexim 2000 SRL, împlineşte 7 ani de la prima apariţie

22 Apr 2022 2549

Asociația „Suflete Deschise” și Arimex Comexim 2000 SRL, un nou îndemn pentru creștini

19 Apr 2021 2750