RAJA SA continuă investiţiile Cine rămâne în această săptămână fără apă

Pentru executarea lucrărilor de racordare a conductei principale de alimentare cu apă din zona Butoaie - staţiunea Mamaia la sistemul centralizat de distribuţie, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, în intervalul 3.00 - 11.00. Vor fi afectaţi consumatorii din zonele Mamaia Nord, Mamaia Sat, Depozitul 10, Bateria de Coastă şi Tabăra de Copii Năvodari. Lucrările executate fac parte din proiectul „Promenada Turistică Mamaia“, derulat de Primăria municipiului Constanţa.
 
Pentru remedierea unei avarii pe conducta de aducţiune apă potabilă, cu diametrul de 450 mm, în zona localităţii Ovidiu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, în intervalul 8.00 - 18.00. Astfel, o parte a abonaţilor din localitatea Ovidiu, consumatorii de pe partea stângă pe sensul de mers Constanţa - Ovidiu, de la Clinica OCH şi până la ieşirea din localitate vor fi privaţi de apă potabilă în intervalul menţionat.
 
Tot pentru executarea unor lucrări de racordare a reţelei nou montate la sistemul centralizat de distribuţie, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei şi în mai multe zone din localitatea Agigea. Astfel, miercuri, 22 aprilie, în intervalul 00.00 - 14.00. Vor fi afectaţi consumatorii din zona bisericii şi cei din perimetrul delimitat de străzile Şoseaua Mangaliei - Nicolae Titulescu - Ion Creangă - Vlad Ţepeş. Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări „Extinderea şi reabilitarea reţelei de apă potabilă şi de canalizare şi o staţie de pompare ape uzate nouă - localitatea AGIGEA“, în valoare de 9,56 de milioane de lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanţare de 2,73 de milioane lei. În cadrul acestui proiect, reţeaua de apă a fost reabilitată pe o lungime de 2,7 km şi extinsă cu 6,08 km. Pe partea de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de 11,5 km. Proiectul mai cuprinde şi realizarea unei staţii de pompare noi în zona de est a localităţii.
 
SC RAJA SA Constanţa îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi de aceste opriri de apă şi îi asigură că echipele de intervenţie ale constructorilor care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, consumatorii afectaţi de aceste opriri sunt rugaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se oprește apa în cartierul Faleză Nord

10 Oct 2016 1717

Mamaia şi Tabăra de copii Năvodari au rămas fără apă!

14 Oct 2015 1894

Atenţie! Mai multe zone din Constanţa, Tabăra de Copii Năvodari, Agigea şi Ovidiu, rămân fără apă

20 Apr 2015 2167