Cine sunt proprietarii en-gross-ului Histria şi cu ce pagube s-au ales Impresionantă concentrare de forţe tehnice şi umane la incendiul din bulevardul Aurel Vlaicu (galerie foto)

Un puternic incendiu a cuprins, ieri dimineaţă, en-gross-ul Histria, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Real Nord, din municipiul Constanţa. Incendiul a cuprins clădirea principală a en-gross-ului, dar şi câteva maşini care aşteptau la descărcat marfa.
 

Pentru stingerea incendiului au fost utilizare zece autospeciale ale militarilor, trei autospeciale de la Detaşamentul Constanţa oraş, două din Palas, două din Port, două de la Tuzla şi una de la Medgidia. De asemenea, militarii au avut parte de sprijin de la RAJA (două vitanje cu apă), două cisterne cu apă de la Polaris, două autospeciale de la Oil Terminal, una de la CET Palas, una de la Consal. Au ars circa 1.200 mp de spaţii comerciale, cu haine şi alimente. În total peste 60 de pompieri au luptat cu flăcările. Poliţia va demara o anchetă pentru a se stabili cauzele care au condus la producerea incendiului. Pompierii, deocamdată, nu au stabilit cauzele incendiului, dar se presupune că acesta a pornit de la un scurt circuit sau de la un reşou lăsat în priză. „Flăcările au cuprins o clădire din incinta en-gross-ului, în interiorul căreia se aflau cauciucuri şi uleiuri, astfel focul întinzându-se numaidecât şi afectând şi câteva autoturisme din jur, venite cu marfă. Însă, cum flăcările se întindeau cu repeziciune iar fumul dens a acaparat zona, poliţiştii rutieri au oprit traficul în zonă, pe bulevardul Aurel Vlaicu”, au precizat pompierii constănţeni.
 
Cui aparţine depozitul distrus de flăcări
 
En-gross-ul Histria este deţinut de societăţile MYC SRLşi Histria COM SRL. Potrivit datelor preluate din Registrul Comerţului, societatea MYC SRL a fost înfiinţată în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bd. Aurel Vlaicu nr. 163 A. Capitalul social subscris este de 1.010, 5lei, 101 de părţi sociale, valoarea fiecărei fiind de 10 lei. La acestea se adaugă un aport în natură de 600 de lei. Asociaţii şi administratorii societăţii sunt: Angela Iordan, născut în anul 1967 în Mediaş, care deţine 50 de părţi sociale, Mircea Iordan, născut în 1954 în Constanţa, care deţine 51 de părţi sociale. Activitatea principală conform codificării Caen sunt „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”.
 
SC HISTRIA CAM SRL a fost înfiinţată în anul 1992 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bd. Aurel Vlaicu nr. 163 B.
Capital social subscris este de 500 lei, integral vărsat, 50 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este marin Ciolacu, născut în 1951, în comuna Istria. Activitatea principală conform codificării Caen este „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. În anul 2012, Tribunalul Constanţa a emis o hotărâre judecătorească de fuziune definitivă şi executorie/irevocabilă de fuziune a societăţii ALEXANDRINA CAM SRL cu societatea HISTRIA CAM SRL.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.