Conducerea Primariei Mangalia nu cere experienta angajatilor

Zeci de posturi pentru tinerii locuitori ai municipiului vor fi scoase la concurs in septembrie

Primul val de angajari in primaria municipiului Mangalia incepe in circa doua saptamani. Anuntul a fost postat la intrarea in institutie si poate fi studiat de toti cetatenii orasului. Fata de anii trecuti, cand vechea conducere a orasului a impus, potrivit legii, la angajare, conditii stricte, iar sefilor de birouri o vechime de cel putin cinci ani, actualii edili s-au gandit sa ofere, probabil, o sansa in plus tinerilor din Mangalia, coborand "stacheta" la mai putin de doi ani, in unele cazuri. Asa ca locuitorii Mangaliei pot opta pentru cele doua posturi de la Compartimentul Protocol, Mass-media, Evenimente - unul de inspector, cu studii superioare si o vechime de un an, iar celalalt de referent - si pentru cele cinci posturi de la Directia Corp Control - doua de sef serviciu (studii superioare si vechime de doi ani), un post consilier (vechime un an), un post de debutant (fara vechime) si unul de referent. Seful Serviciului Urbanism, post de asemenea scos la concurs, va trebui sa aiba... numai doi ani vechime. In cadrul Autorizatiilor in Constructii, doritorii vor putea sa "devina" fie consilier, fie referent debutant. La Serviciul Contabilitate, primaria pune la dispozitie doua posturi: unul de consilier clasa I (noua ani vechime), iar celalalt de consilier gradul I (cu o vechime de numai un an). Mai sunt scoase la concurs doua posturi la Serviciul Venituri persoane fizice-urmarire contracte - unul de inspector cu studii superioare, celalalt consilier gradul I, cu vechime de un an, un post la Serviciul Venituri persoane juridice - urmarire contracte (consilier clasa I, cu noua ani vechime), la Executari Silite (un post sef birou, cu minimum doi ani de vechime), precum si la Serviciul Prognoza, Proiecte Turism, Invatamant si Cultura (trei posturi - unul sef serviciu, cu aceeasi "minima" experienta de doi ani, unul de consilier clasa I si vechime de noua ani si unul de consilier clasa I - vechime un an).

Politia Comunitara nu are director executiv

Aceeasi nevoie sporita de forta de munca functionareasca "tanara" mai au si serviciile Investitii-Achizitii (doua joburi de consilieri, cu vechime de un an, si unul de referent, cu vechime de noua ani), Juridic (sef serviciu - vechime de doi ani, doi consilieri juridici si doi consilieri clasa I), Organizare-Informatizare (doi consilieri debutanti, fara vechime), Patrimoniu Cadastru (un consilier cu un an vechime si un referent), Administratie Publica si Autoritate Tutelara (doi consilieri), Compartiment Spatii Verzi (doi inspectori), Ordine Publica (trei referenti, cu vechime de numai... 6 luni!). In plus, vor mai fi angajati cate un lucrator la Resurse Umane (debutant, cu studii superioare), Sprijinire si Indrumare Asociatii Locatari (referent, cu studii medii), Autorizare Agenti Economici (consilier, fara vechime in studii), Igiena Publica (studii medii si noua ani vechime), Transport si Dotari Urbane (inspector, cu numai un an vechime). Primaria va scoate la concurs si postul de director executiv la Politia Comunitara, cel ce va ocupa aceasta functie necesitand cinci ani vechime. Una dintre cerintele primariei este ca toti candidatii sa cunoasca o limba de circulatie internationala si sa stie sa opereze pe calculator, lucru destul de usor, daca tinem cont de faptul ca mai toate posturile se adreseaza tinerilor. Dupa proba scrisa, ce va avea loc pe 16 septembrie, a doua zi, cei admisi vor participa la interviu. Inscrierile candidatilor se fac zilnic, intre orele 10.00 si 16.00, pana pe 12 septembrie.

Scris de: {autor}M.D.M.{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 442

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 967

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 404

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 918

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1005

ACS Marina aduce la Constanța 4 titluri europene la Ju Jitsu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 796

Încălțăminte sport contrafăcută în valoare de 6.000.000 lei, reținută de inspectorii vamali în portul Constanța Sud

10 Apr 2024 368

Simona Halep, supusă unui nou control anti-doping

09 Apr 2024 830

Primăria Cumpăna, județul Constanța, demarează proiectul „Consolidare, Extindere, Modernizare, clădire corp A – Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu, Cumpăna”

09 Apr 2024 528

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. AS Viișoara - Constructorul Topraisar, meci cu zece goluri

08 Apr 2024 1186

Sambo Sportivele de la CSM Constanța, pe podium la Cupa Mondială (GALERIE FOTO)

08 Apr 2024 404

Primăria Valu lui Traian, județul Constanța, a cumpărat mobilier pentru sala de sport (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1260

1.200 de liceeni din judeţul Tulcea participă la Târgul educaţional „Student #UDJG"

03 Apr 2024 414

A murit, la 98 de ani, Tănase Tănase, cel mai mare antrenor pe care l-a avut voleiul din România. „Drum lin, nea Tică!“

03 Apr 2024 814

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Speranța Castelu, victorie cu 13-0

03 Apr 2024 1784