Conferinta nationala a uniunilor asociatiilor de proprietari afiliate la liga "Habitat" se va organi

Asociatiile de proprietari isi trimit reprezentantii in Constanta

Evenimentul se va desfasura in zilele de 23 si 24 septembrie * Programul va contine schimburi de experienta, discutii pe seama problemelor organizatorice, dar si vizitarea unor obiective RADET si RAJA din Constanta * In aceasta perioada se organizeaza cea de-a 35-a serie de cursuri pentru acordarea atestatelor administratorilor de asociatii de proprietari

Uniunea Asociatiilor de Proprietari Constanta (UAPC) organizeaza in zilele de 23 si 24 septembrie a.c., Conferinta nationala a uniunilor asociatiilor de proprietari afiliate la liga "Habitat". Presedintii si administratorii asociatiilor de proprietari, membre ale UAPC, sunt invitati pe 24 septembrie a.c., in sala Cercului Militar Constanta la o intalnire cu delegatii uniunilor din tara. Se vor discuta problemele pe care le intampina asociatiile de proprietari din toata tara si membrii lor. Programul va contine o dare de seama a consiliului director, schimburi de experienta, discutii pe seama problemelor organizatorice, prezentarea ofertelor unor firme, dar si vizitarea unor obiective RADET si RAJA din Constanta. Potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al uniunii, Mihai Smochina, participantii din tara vor fi cazati la un hotel din apropierea sediului UAPC. Din pacate, pana la aceasta ora si-au anuntat participarea un numar mic de reprezentanti din alte judete, insa cei de la UAPC sunt optimisti si spera ca in zilele care vor veni vor primi mai multe asigurari in acest sens. De asemenea, Smochina a precizat ca UAPC nu suporta decat o mica parte din cheltuielile necesare pentru acest Congres, cei veniti din alte judete fiind nevoiti sa-si asigure plata cazarii.Peste cateva zile incep cursurile pentru acordarea atestatelor de administratoriO alta activitate cu care cei de la UAPC se ocupa in aceasta perioada este organizarea celei de-a 35-a serie de cursuri pentru acordarea atestatelor administratorilor de asociatii de proprietari. Aceasta serie va incepe cursurile pe 5 septembrie a.c., iar pe 30 septembrie vor sustine atestatul cu membri ai Serviciului de Sprijinire si Indrumare Metodologica din Primaria Constanta. Cursurile se tin la sediul UAPC, iar inainte de sustinerea atestatului, participantii vor trebui sa treaca peste un examen de absolvire dat cu membrii uniunii. Cursurile sunt predate de membrii consiliului director al UAPC, iar tematica este aprobata de Primarie. Cursantii sunt obligati sa participe la mai mult de 80% din cursuri pentru a avea dreptul sa intre in examen. Pentru 4 ore de cursuri pe zi, desfasurate pe parcursul intregii saptamani, in afara de duminica, doritorii trebuie sa plateasca uniunii 150 de lei RON. Marcel Dragu, presedintele UAPC ne-a declarat ca majoritatea asociatiilor debitoare din orasul nostru au administratori care nu au atestatul uniunii. Cursurile predate pentru obtinerea acestuia sunt foarte utile si contin informatii privind legislatia in vigoare, dar si moduri de organizare ale asociatiilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#citeșteDobrogea Colonelul Anton Barbieri, un comandant italian pentru flota statului român

19 Mar 2024 1651

Armonia Hospital Constanța Cursul Lamaze, esențial pentru viitoarele mămici

11 Mar 2024 479

Iată de ce a fost delegat Mihai Stanciu procuror șef al DNA Constanța! (DOCUMENT)

08 Mar 2024 3303

Ce oferă experiența la cazinouri online?

28 Feb 2024 375

Descoperă Noul Mitsubishi ASX la Exclusiv Auto Constanța. Discount Minim Garantat de 2.380 € și Ecotichet de 1.000 €

25 Jan 2024 576

Farul Constanța l-a transferat și pe Cristian Ganea (VIDEO)

15 Jan 2024 1072

Prima zi de Crăciun marcată într-un mod inedit la Constanța! Un bărbat a făcut baie în mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Dec 2023 2040

In memoriam Aida Abagief, soprana de renume internațional „adoptată” de Constanța

30 Oct 2023 1233

Vina de a fi fericit Din ce motive poate apărea

22 Oct 2023 706

Costinești Imagini unice de la epava navei „Evangelia“! Un vicecampion mondial, Cristian Tranulea, în „expediție“ (GALERIE FOTO)

16 Sep 2023 3562

ISU Dobrogea Constanța „Eduard, o vizită la «eroii lui, pompierii»” (GALERIE FOTO)

02 Aug 2023 978

UPDATE Autoturism înmatriculat în Neamț, blocat în nisip pe plaja din Eforie (VIDEO)

27 Jul 2023 1486

Mamaia în perioada comunistă, detalii inedite de la Arhivele Securității! Filaje și interceptări (FOTO)

06 Jun 2023 2978

Societate comercială angajează muncitori pentru proiecte (șantiere navale și civile) în Italia și Franța

12 May 2023 753

Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale angajează șofer! Care sunt condițiile

11 May 2023 2182