Cum „scapă” fiscul constănţean de bunurile societăţilor debitoare

În fiecare lună, Administraţiile Finanţelor Publice din Constanţa, Medgidia şi Năvodari organizează licitaţii pentru valorificarea bunurilor societăţilor debitoare către stat. Printre bunurile scoase la mezat în luna noiembrie se numără imobile,terenuri şi automobile, dar şi spaţii comerciale. Bunurile care urmează să fie valorificate aparţin societăţilor C&D Mat SRL, Adan Prodimex SRL, SC Tolmar Company SRL, Adomido Impex SRL.
 
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa va organiza pe 7 noiembrie o licitaţie pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii C&D Mat SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu. Licitaţia va fi organizată la sediul din bulevardul Mamaia. Participanţii la respectiva procedură vor putea achiziţiona un autoturism Seat Ibiza, fabricat în anul 2001, la preţul de 3.885 lei, dar şi autospecială furgon frigorifică Volvo FL 7, fabricată în 1996, la preţul de 19.747,50 lei. Pe 11 noiembrie, constănţenii sunt invitaţi la o altă licitaţie, care va avea loc pe strada I.G. Duca. Atunci vor fi vândute bunurile care aparţin societăţii Adan Prodimex SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Căliman nr. 3. Este vorba despre un imobil de 20,98 mp, reprezentând o garsonieră, amplasată într-un bloc cu regim de înălţime P+4, fundaţie de beton, structură din stâlpi de beton, tâmplărie PVC cu geam termopan, instalaţii sanitare. Blocul este situat pe bulevardul 1 Mai nr. 99. Preţul de pornire a licitaţiei este de 37.945 lei, exclusiv TVA. Următoare licitaţie va avea lor pe data de 15 noiembrie pe bd. Mamaia. Atunci vor fi vândute bunurile imobile, proprietate a debitorului SC Tolmar Company SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Ion Raţiu.

Participanţii la această procedură publică vot putea cumpăra un teren intravilan de 143,16 mp şi construcţie – spaţiu comercial, compusă din subsol, parter şi mansardă. Bunurile sunt situate pe strada Unirii, intersecţie cu strada Pescăruş. Preţul de evaluare al imobilelor de mai sus este de 1.256.960 lei, exclusiv TVA. În aceeaşi zi, 15 noiembre, fiscul constănţean va încerca să „scape” de trei terenuri care aparţin societăţii Adomido Impex SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor. Primul teren intravilan are o suprafaţă de 380,10 mp şi este situat pe strada Vârful cu Dor 26. Preţul acesteia este de 5.540 lei, exclusiv TVA. Cel de-al doilea teren, de 145,67 mp, situat la aceeaşi adresă, se vinde la preţul de 2.130 lei, exclusiv TVA. Ultimul teren scos la mezat are o suprafaţă de 378,10 mp şi se vinde la preţul de 5.540 lei, exclusiv TVA. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administraţia Finanţelor Publice Constanţa reamintește că serviciul de programări on-line este ​operaţional

29 Jun 2020 3479

Cât de bine câştigă angajaţii Finanţelor Publice din Constanţa. Iată salariile! (document)

06 Aug 2016 13253

Mese de pescărie, cameră frigorifică şi un Audi A6 Mai multe bunuri ale Iul & Cris Improvement SRL, de vânzare

08 Sep 2015 3251

O staţie de prelucrare a laptelui, un teren intravilan şi două automobile, printre ofertele Fiscului constănţean (galerie foto)

13 Nov 2014 4119

A treia oară o fi cu noroc? Fiscul constănţean încearcă să „scape“ de bunurile debitorului Gremlin Computer SRL

10 Nov 2014 3677

Anunţ important făcut de Finanţele Publice Constanţa

15 Oct 2014 2311