Dana Săvuică, prezentă la Târgul TINIMTEX Colecţii de tricotaje, genţi, încălţăminte şi accesorii. Pentru toate gusturile şi buzunarele (galerie foto)

ccina_ccina_1.jpgTextile pentru femei, bărbaţi şi copii, accesorii, încălţăminte, lenjerie, home&deco, îmbrăcăminte din piele şi blană, genţi şi accesorii, lenjerie de pat.

Toate pot fi găsite la preţuri de producător, în cadrul celei de-a 56-a ediţii a Târgului de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX. Acesta poate fi vizitat astfel: în perioada 20 - 23 februarie, între orele 10.00 - 19.00, iar duminică 4 februarie, între orele 10.00 - 16.00. Ca de obicei, evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa (CJC). Cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea se va desfăşura la Pavilionul Expoziţional şi la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia.

ccina_ccina_2.jpg„Cei 260 de expozanţi vor ocupa o suprafaţă de 5.500 mp. Producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte, care vor lua parte la târg, provin din România, Grecia, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, majoritatea acestora fiind participanţi fideli ai acestui eveniment. Din totalul participanţilor, 80% sunt producatori, iar comercianti, 20%. Numărul mare de expozanţi şi suprafaţa ocupată demonstrează că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piaţa expoziţiilor de profil şi reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanţi", a declarat Mihai Daraban, preşedintele CCINA. În contextul numeroaselor transformări care se petrec în plan economic şi al crizei care produce constant modificări în peisajul societăţilor comerciale, CCINA Constanţa îşi concentrează cu succes eforturile în atragerea de noi firme participante, astfel încât, la ediţia din luna februarie a TINIMTEX, 10% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare, iar creşterea faţă de ediţia din februarie 2012 este de 15%. Cât priveşte ponderea firmelor pe judeţe, 25 % sunt din Bucureşti, 10% - din Constanţa, 15% - din Iaşi, 10% - din Arad, 5% din Barşov, 7% - din Neamţ, 5% - din Suceava şi 3 % din satu Mare.

Brandul „Etiquette by Dana Săvuică" ajunge pe litoral

Unul dintre participanţii care şi-a anunţat prezenta la acest eveniment este vedeta de televiziune Dana Săvuică, care a declarat că are „legături sentimentale" cu acest târg. „Când eram manechin, veneam la Constanţa cu Zina Dumitrescu pentru a participa, prezentând colecţiile producătorilor români. Acum, mă voi număra printre expozanţi cu brandul meu, «Etiquette by Dana Săvuică», care include produse casual şi elegante. Toate sunt create în colaborare cu fabrici de renume româneşti. Brandul meu - Etiquette by Dana Săvuică, se vinde prin intermediul unui site în 11 ţări. Dar am decis că acum este momentul ca produsele mele să se vândă şi în România. Şi unde puteam să vin decât la TINIMTEX. Este o onoare pentru mine să particip la târg şi să fiu şi imaginea evenimentului", ne-a destăinuit Dana Săvuică.

Tombolă cu surprize pentru vizitatori

Ediţia din luna februarie a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor din acest an, expozanţii prezenţi la târg propunând publicului constănţean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calităţii produselor expuse, cât şi din perspectiva preţurilor extrem de atractive pentru cumpărători. „Pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, vizitatorii târgului au şansa de a participa la Tombola Tinimtex, organizată la Centrul de Afaceri Eurolitoral. Câştigătorii premiilor vor fi desemnaţi în urma extragerilor ce vor avea loc în datele de 21, 22, 23 februarie 2013", a spus la rândul său Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Activitate de promovare a învățământului dual, în cadrul parteneriatului ISJ - CCINA (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 574

Paralela45 relansează cursele charter cu destinație Antalya, cu plecare din Constanța! Ce alte destinații preferă românii? (VIDEO)

19 Mar 2024 1148

LIVE CCINA, Paralela45 și Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, despre vacanțele de vară 2024 (FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 972

Inspectoratul Școlar Județean Constanța promovează învățământul dual alături de CCINA Constanța

22 Feb 2024 848

Universitatea Ovidius din Constanța Proiecte de peste 42 de milioane de Euro prezentate în cadrul întâlnirii Forumului Oamenilor de Afaceri

15 Dec 2023 836

#Dobrogea145 Ruxandra Serescu, director general Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

17 Nov 2023 1018

Fostul magistrat Adina Florea, noul director executiv al Departamentului Juridic din Camera de Comerț și Industrie a României

31 Oct 2023 1519

Teatrul de Stat Constanța a primit Premiul de Excelență pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală a municipiului de la CCINA Constanța (GALERIE FOTO)

25 Oct 2023 809

Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

20 Oct 2023 2871

Firme Constanța Fost director al CCINA, mandat de 4 ani la conducerea companiei Administrarea Parcului Industrial Mangalia SRL

03 Oct 2023 3610

Afaceri Constanța Global Defense Logistics și-a dublat cifra de afaceri în ultimul an fiscal, la aproape 150 milioane de euro. Șeful CCINA, printre asociați

03 Oct 2023 1426

LIVE TEXT Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, la prima conferință de presă după acuzațiile de luare de mită (GALERIE FOTO)

15 Jun 2023 1581

Constanța Firma Love.Peace.Coffee SRL, document de la primărie pentru amplasarea unui container la City Park Mall

09 Jun 2023 1324

“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, eveniment dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea

02 Jun 2023 2378

Comuna Cumpăna a participat la cea de-a XXX-a ediţie a ExpoAgroUtil

07 May 2023 1322