De 1 Iunie, Solid House a oferit copiilor din Constanța o petrecere de neuitat (galerie foto)

Peste 200 de copii, însoțiți de părinți și bunici, au dat curs invitației firmei Solid House de a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului.
 
Astfel, dezvoltatorul imobiliar Solid House a oferit micuților o mega-distracție. Evenimentul a avea loc în parcul Casei de Cultură Constanța. Timp de două ore, între 11.00 și 13.00, copiii s-au distrat, au avut parte de face-painting, au desenat pe asfalt. Toți au primit baloane colorate și dulciuri. Alături de ei au fost cei mai haioși animatori, care au cântat și dansat. Toată lumea s-a declarat mulțumită de surpriza oferită de către dezvoltatorul imobiliar de încredere Solid House.
 
„Investim în copiii de azi, care vor devenii adulții de mâine, și în viitorul lor solid! Ne bucurăm că am avut ocazia să ne jucăm și să petrecem Ziua Internațională a copiilor alături de copiii din Centrul de plasament Antonio și Centrul de primire a copilului in regim de urgență Constanța. Mulțumim mămicilor, tăticilor și bunicilor ce au venit împreună cu cei mici să se distreze alături de noi, într-un număr impresionant de mare“, au transmis reprezentanții dezvoltatorului imobiliar Solid House.
 
În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om, copilăria, de a oferi sprijin, a aprecia, a iubi copiii și a promova bunăstarea micuților din toată lumea. Ziua Internațională a Copilului este o zi în care îi sărbătorim pe cei mici. Este ziua în care toți copiii ar trebui să se simtă bine, să primească cadouri, să se distreze împreună. În această zi, fiecare dintre noi își amintește de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil. Această zi trebuie să însemne multe bucurii pentru cei mici, baloane colorate, jucării, dulciuri, hăinuțe noi, jocuri și distracții în parcuri, prietenii noi, generozitate, dragoste, inocență, puritate, duioșie, pictură, dansuri, plimbări, desene pe asfalt, filme, urări, felicitări.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum putem ajuta fiecare din noi Psihologul Fănica Darie și medicul oncolog Ovidiu Rogojinoiu, despre Ziua copilului bolnav de cancer

15 Feb 2021 646

Constanța Polițiștii au adus zâmbete pe chipul copiilor de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență

12 Feb 2021 980

Klaus Iohannis, declarații cu prilejul Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului

20 Nov 2020 752

Ziua universală a drepturilor copilului Respectarea copilului și a drepturilor sale - garanție a unei societăți armonioase și echilibrate

20 Nov 2020 659

Angajați ai ANR, dați în judecată pentru cadourile în bani primite Ziua Copilului și de Crăciun 2018

22 Oct 2020 2254

#ConstanțaEsteBine Filtrarea interioară

30 Jun 2020 1067

Ziua Serviciilor Publice de Asistență Socială Despre DGASPC Constanța. Când a luat ființă instituția. De ce a fost creată

23 Jun 2020 709

Ziua Internaţională împotriva Exploatării Copiilor prin Muncă. Situația acestor cazuri oferită de DGASPC Constanța

12 Jun 2020 1262

Duminica Părinţilor şi Copiilor Mesajul Patriarhului Daniel - „În această perioadă, a fost apreciat foarte mult timpul petrecut de părinţi alături de copii”

07 Jun 2020 685

FC Viitorul, concurs dedicat copiilor. Desene cu fotbaliști! Ce premiu i-a revenit câștigătorului (galerie foto)

05 Jun 2020 3173

„Aleargă, Nițuleee!“ Tort special, de ziua sa, pentru micul fotbalist David Nițu, de la grupa 2010 a FC Farul Constanța (galerie foto)

05 Jun 2020 2753

Un copil poznaș, face tot felul de năzbătii, în timpul slujbei oficiate de ÎPS Teodosie. Se prinde și de toiagul ierarhului (galerie foto)

02 Jun 2020 3429

Este Ziua Naţională pentru Adopţie. Mesajul DGASPC Constanța „Sunt copii extraordinari, de care suntem mândri – darnici care, din puținul lor, oferă mereu altora aflați în nevoie“

02 Jun 2020 3124

Campionul din Mangalia Denis Alibec, amintiri din copilărie. Imagini cu atacantul Astrei Giurgiu pe când era mic! (galerie foto)

02 Jun 2020 4164

Terapia prin zâmbete şi dragoste, oferită de 1 Iunie copiilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța și la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

01 Jun 2020 1918