Social

De 1 Iunie, Solid House a oferit copiilor din Constanța o petrecere de neuitat (galerie foto)

Peste 200 de copii, însoțiți de părinți și bunici, au dat curs invitației firmei Solid House de a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului.
 
Astfel, dezvoltatorul imobiliar Solid House a oferit micuților o mega-distracție. Evenimentul a avea loc în parcul Casei de Cultură Constanța. Timp de două ore, între 11.00 și 13.00, copiii s-au distrat, au avut parte de face-painting, au desenat pe asfalt. Toți au primit baloane colorate și dulciuri. Alături de ei au fost cei mai haioși animatori, care au cântat și dansat. Toată lumea s-a declarat mulțumită de surpriza oferită de către dezvoltatorul imobiliar de încredere Solid House.
 
„Investim în copiii de azi, care vor devenii adulții de mâine, și în viitorul lor solid! Ne bucurăm că am avut ocazia să ne jucăm și să petrecem Ziua Internațională a copiilor alături de copiii din Centrul de plasament Antonio și Centrul de primire a copilului in regim de urgență Constanța. Mulțumim mămicilor, tăticilor și bunicilor ce au venit împreună cu cei mici să se distreze alături de noi, într-un număr impresionant de mare“, au transmis reprezentanții dezvoltatorului imobiliar Solid House.
 
În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om, copilăria, de a oferi sprijin, a aprecia, a iubi copiii și a promova bunăstarea micuților din toată lumea. Ziua Internațională a Copilului este o zi în care îi sărbătorim pe cei mici. Este ziua în care toți copiii ar trebui să se simtă bine, să primească cadouri, să se distreze împreună. În această zi, fiecare dintre noi își amintește de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil. Această zi trebuie să însemne multe bucurii pentru cei mici, baloane colorate, jucării, dulciuri, hăinuțe noi, jocuri și distracții în parcuri, prietenii noi, generozitate, dragoste, inocență, puritate, duioșie, pictură, dansuri, plimbări, desene pe asfalt, filme, urări, felicitări.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi de conducere

19 Aug 2019 591

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante

02 Aug 2019 678

#citeșteDobrogea „Mamele nu trebuie să învețe pe copii să scrie și să citească, înainte de a-i da la școală“. Lucrări din Biblioteca Virtuală ZIUA de Constanța

12 Jun 2019 3145

Spectacol pentru copii, oferit de Primăria și Consiliul Local Cumpăna (galerie foto)

03 Jun 2019 751

Surprize, spectacol de magie şi iluzionism Micuţii pacienţi, răsfăţaţi, de Ziua Copilului, de Arimex Comexim 2000 şi Asociaţia „Suflete Deschise“ (galerie foto)

03 Jun 2019 1017

#DobrogeaAcademică Întâlnire în redacţia ZIUA de Constanţa cu consilieri locali constănţeni - regândirea ceremoniei de acordare a titlului de cetăţean de onoare (galerie foto)

03 Jun 2019 1940

Filiala TNL Constanța serbează Ziua Copilului! (galerie foto)

01 Jun 2019 584

IPJ Constanța sărbătorește astăzi, alături de cei mici, Ziua Copilului (galerie foto)

01 Jun 2019 853

”România are copii valoroși, talentați și creativi” Viorica Dăncilă, mesaj cu prilejul Zilei Copilului

01 Jun 2019 546

Ziua Copilului. Ce evenimente sunt organizate la Constanța de 1 iunie. Programul complet

01 Jun 2019 1977

Editorial Astăzi este Ziua Copilului! Ce surprize le sunt pregătite micuților din Constanța cu această ocazie

01 Jun 2019 1083

Copiii din zona Km. 4-5 din Constanța, sărbătoriți. Cei mici s-au bucurat cu dulciuri și animatori (galerie foto)

31 May 2019 676

Surprize pentru copiii de la creșele constănțene, cu prilejul Zilei Copilului

31 May 2019 606

Program special la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța de Ziua Copilului. Ce surpriză le este pregătită donatorilor

31 May 2019 478

Ziua Copilului sărbătorită în magazinul UPC din Constanța. Cu ce surprize sunt așteptați cei mici

30 May 2019 518