De Înălţare, Arimex Comexim 2000 SRL va oferi pacienţilor din Constanţa ouă roşii, tochitură cu mămăliguţă şi file de crap la tavă

  • Pacienţii din Constanţa vor primi, de Înălţarea Domnului, un meniu delicios de la Arimex Comexim 2000 SRL
Înălțarea Domnului este sărbătorită, în calendarul creștin-ortodox, la 40 de zile de la Paşte. Sărbătoarea este numită în popor și Ispas. În calendarul creștin-ortodox 2020, sărbătoarea este pe 28 mai.

Reprezentanții Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care prepară hrana zilnică a pacienților internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, secțiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, la Spitalul Municipal de Boli Infecțioase Constanța și la Spitalul CFR Constanța, nu au uitat de cele sfinte, astfel că, de Înălţarea Domnului, le va oferi celor aflați în suferință un meniu delicios.

La micul dejun, pacienţii vor servi ceai lipton cu lămâie, unt, ouă roşii, svaiter, caş proaspăt de vac, brânză topită felii cu şuncă, gem de caise, iar la spliment – biscuiţi, lapte dulce, iaurt natural şi monte shoko - budincă ciocolată.
 
Pentru masa de prânz, reprezentanții Arimex Comexim 2000 SRL au pregătit borş de crap românesc, supă de legume cu tăiţei de casă, supă de spanac cu fulgi de ou, tochitură dobrogeană cu mămăliguţă, piept de pui la tavă, cartofi natur cu lămâie, cartofi natur cu brânză de vaci, file de crap cu cartofi natur, iar la desert - mere coapte, mere, portocale, pepene roşu şi banane
 
La cină, pacienţii vor avea pe mese ceai lipton cu lămâie, cartofi gratinaţi cu creamy blue şi parmezan, piept de pui la cuptor şi cartofi grătinaţi cu brânză de vaci, mămăliguţă cu brânza de vaci şi smântână, ficăţei de pui rumeniţi în cuptor, iar la desert biscuiţi şi iaurt. Echipa Arimex Comexim 2000 SRL mulţumeşte echipelor Delaco Distribution SRL, Dobrogea SA , Selgros Cash Carry, pentru grija şi sprijinul permanent acordat în îmbunăţăţirea meniurilor pacienţilor internaţi.

„La fel ca şi taina Întrupării, taina Jertfei, taina Învierii, Înaltarea Domnului este o taină, este cel de-al patrulea eveniment care ţine de persoana Mântuitorului nostru Iisus Hristos şi de mântuirea noastră, este evenimentul cel din urmă din viaţa pământească a Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Care e calea înălţării noastre? Este Întrebarea pe care si-o pune fiecare dintre noi, iar raspunsul calea înălţării noastre e smerenia. Omul când face binele este colaborator al lui Dumnezeu, şi cu cât faci mai mult bine, cu atât trebuie să fii mai smerit, gândindu-te că Dumnezeu te-a ales ca să fii angajat al Lui, să fii colaborator al Lui la împlinirea binelui. Orice virtute pe care o realizăm în suflet ne deschide calea spre înălţare. Dar o cale spre înălţare lămurită de Sf. Apostol Pavel este în Epistola către Coloseni cap. 3, unde zice el, descrie el: «Cugetaţi cele de sus nu cele de pe pământ, unde Hristos este de-a dreapta lui Dumnezeu. Că voi aţi murit şi viaţa voastră este ascunsă cu Hristos întru Dumnezeu. Deci lepădaţi şi voi toate acestea, omorâţi mădularele voastre cele de pe pământ: curvia, necurăţia, patima, pofta rea şi zgârcenia care este o închinare la idoli, lepădaţi şi voi toate acestea, mânia, iuţimea, răutatea, defăimarea, cuvântul de ruşine din gura voastră, nu vă minţiţi unii pe alţii». Să ne plecam împreună genunchii şi să rostim «Hristos s-a Înălţat!» Să dăm mărturie pentru ultimul eveniment din viaţă de pe pământ al Mântuitorului, care s-a înălţat la cer binecuvântându-i pe oameni. Să ne rugăm pentru iertarea păcatelor noastre, pentru întărirea credinţei noastre, pentru sănătate, pentru vindecarea neputinţelor noastre, pentru buna înţelegere şi spor în casă, pentru îndepărtarea tuturor primejdiilor şi vrăjmaşilor, pentru smerenie, răbdare, înţelepciune, pentru rodirea în fapte bune. Să ne rugăm pentru îmbelşugarea roadelor pământului, pentru pace sufletească şi pace în ţară. Să ne rugăm pentru a primi putere să ducem greutatea zilei care începe şi a celor ce vor urma, să putem să ne rugăm, să credem, să nădăjduim, să răbdam, să iertam şi să iubim. Să ne rugăm pentru ajutorarea celor sărmani, a celor robiţi, pentru cei bolnavi, pentru toţi cei aflaţi în suferinţă, pentru cei aflaţi în spitale, pentru însănătoşirea tuturor acestora“, a declarat Vergil Drăghici, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.


Citeşte şi:

Ouă roşii, pască, urdă, drob de miel Meniu tradiţional de Paşte pentru pacienţii din Constanţa, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 837

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, mesaj de 8 martie. „Mama...Cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare!”

05 Mar 2024 835

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

01 Mar 2024 929

Îndemn al Asociației „Suflete deschise” la început de primăvară - „Să fiţi buni, oricum!”

01 Mar 2024 713

Asociatia Suflete Deschise, din Constanța, în sprijinul aproapelui Ajutoare pentru familiile care locuiau în ferma care a ars în Murfatlar

23 Feb 2024 948

Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

31 Dec 2023 1481

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1347

Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

24 Dec 2023 1351

Asociaţia „Suflete deschise” colindă sufletele creştinilor, transmiţând mai departe vestea minunată adusa de îngerul Domnului. Hristos se naşte, Domnul coboară!

14 Dec 2023 1037

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“„Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

10 Dec 2023 1256

Sf. Apostol Andrei și 1 Decembrie Meniu de sărbătoare oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

30 Nov 2023 1454

Sfinții Mihail și Gavril Meniu special pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Nov 2023 1356

Arimex Comexim 2000 oferă un meniu special de Sfântul Dimitrie pentru pacienții din Constanța

25 Oct 2023 1440

Asociația Suflete Deschise, apel pentru toți creștinii. „Fii milos, precum Hristos!”

11 Sep 2023 1435

Nașterea Maicii Domnului. Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Sep 2023 1479