Dezvăluiri făcute chiar de mireasă Cum a fost şi cine-a fost la nunta lui Anca şi Aurelian Pavel (galerie foto)

Comisarul-şef de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Constanţa  Aurelian Pavel, şi directorul general al Complexului Iaki Mamaia, Anca Nedea şi-au pus sâmbătă pirostiile. Mireasa a purtat o rochie semnată Cătălin Botezatu, iar mirele – uniforma sa de ceremonii. La rândul lor, domnişoarele de onoare au fost îmbrăcate cu rochii create de designerul local Simona Şişu.

La fericitul eveniment, alături de cei doi mici au stat două perechi de naşi: familia Bucovală - proprietari de hoteluri pe litoral şi familia Budu, chirurgi de renume din Bucureşti. Cei doi s-au cununat religios la Catedrala Sfinţii Pentru şi Pavel, înconjuraţi de familie şi prieteni. Mirii au sosit într-un alai format din maşini de epocă, care au făcut parte din tematica evenimentului: „Curtea regală decadentă, în atmosferă rock-baroc”. În maşinile de epocă s-au aflat cele două perechi de naşi cu câte două domnişoare de onoare. Mirii au sosit şi ei într-o maşină de epocă. Tot în maşini de epocă au ajuns la Catedrală şi părinţii mirilor. Cununia religioasă a fost urmată de o petrecere, în ton cu importantul eveniment, într-o locaţie deosebită din staţiunea Mamaia, pe Malul Mării, adică în clubul Fratelli.

Nuntă cu invitaţi de onoare

De la nunta comisarul-şef de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Constanţa  Aurelian Pavel, şi a directorul general al Complexului Iaki Mamaia, Anca Nedea, nu au lipsit şi persoane de vază din municipiu. Astfel, printre invitaţi s-au aflat fratele mirelui,  renumitul tenisman Andrei Pavel, consulul Consulatului General al federaţiei Ruse Mikhail Reva, dar şi consulul general al Consulatului General al Republicii Populare Chineze la Constanţa,
Su Yanwen. Alţi invitaţi ai mirilor au fost: Mirela Matichescu, Gheorghe Hagi, Neluţu Mureşan, Ionuţ Budi, Aurelian Zaheu, George Guci, Marius Belcin, Memis Baiazid, Corina Cuşa, Monixa Coroiu, Costică Cojoc, Mohamed Murat, Costică Zelca, Victor Daramuş, Florin Mitroi, Decebal Făgădu, Lian Constantin, Emilian Pârvu, Cristian Cărbune, Constantin Dina.

Bucate, pregătite de doi bucătari celebri

Meniul a fost şi el unul în ton cu tema nunţii. Bucatele au fost pregătite de chef Renzzo de la Irish Pub şi de chef-ul de la Fratelli, Silviu Nedelea. Aceştia au gândit pentru gustul mirilor un meniu pe bază de vânat şi alte delicatese. Oaspeţii au avut la dispoziţie şi barul cu produse orientale tradiţionale, oferit de Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, dar şi un bar de fructe sculptate, sculpturi în gheaţă, bar de cup-cakes. Oaspeţii au fost primiţi de statui vii şi conduşi spre mese de hostessele îmbrăcate în costume de epocă.

Ceambaşu cu bandul său au întreţinut atmosfera

Atmosfera nunţii a fost întreţinută de bandul numeros al lui Călin Geambaşu. Şi pentru a le mulţumi oaspeţilor care au fost alături de ei în această zi deosebită, deschiderea nunţii a fost făcută de o soprană, care a recitat arii celebre din aceeaşi epocă cu tema nunţii. Nu au lipsit nici momentele speciale de dans. Unul a fost prezentat de miri, care au avut-o pe coregraf pe Elisabeth Pândichi Lux director al Companiei de Balet din cadrul Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski. Cel de-al doilea a fost oferit de o trup de dans, care a făcut furori la Monte-Carlo. Iar  pentru a satisface toate gusturile, invitaţii au dansat pe muzica românească, dar şi armânească.


„A fost un adevărat spectacol”

„La biserică a fost un moment foarte important şi emoţionant pentru mine. Slujba a fost ţinută de un sobor de preoţi, printre care şi prietenul meu din copilărie părintele Vasile Cârlan. Corul a cântat magnific, de altfel şi slujba a fost la fel. De organizarea nunţii ne-am ocupat eu şi soţul meu. A ieşit exact aşa cum ne-am dorit. Ne-am distrat ca doi copii. Şi atmosfera a fost extraordinară, întreţinută de band-ul lui Călin Geambaşul. Pot spune că a fost un show, un adevărat spectacol”, ne-a dezvăluit mireasa Anca Nedea. Tot ea, ne-a mai destăinuit şi câteva dintre darurile primite de la oaspeţi. Astfel, naşii Budu le-a oferit mirelor două paharele cu swarovski,iar naşii Bucovală – un medalion sub formă de cruce cu diamante pentru mireasă şi un ceas pe măsură mirelui. Mai mult, un bun prieten de-a miresei i-a oferit acesteia un set de bijuterii cu diamante, în valoare de 15.000 de euro.

Motor şi rock

La dansul mirilor, Aurelian Pavel a renunţat la costum şi a trecut la una rock, făcându-şi o intrare spectaculoasă, pe motocicletă. Mireasa îl aştepta într-un leagăn de nuiele, îmbrăcată ca o zână din basmele Disney.



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

The Godfather

03 Jun, 2013 16:21

:-))))))))))))))))))))))))))

Mishu

03 Jun, 2013 12:49

Acum ne-am convins ca nu degeaba erau urmariti cei trei militieni

ion

03 Jun, 2013 11:13

a ciu e fratelli? ia ghiciti

Articole asemanatoare

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 596

Societatea Centrul de Pregătire Muzicală Constanța SA are un asociat unic nou. Ayla Calil s-a retras din firmă

15 Apr 2024 328

Cumpărări directe Constanța O firmă din Valu lui Traian execută o lucrare la subsolul clădirii Autorității Navale Române (DOCUMENT)

11 Apr 2024 438

Marius Mitulescu, candidat la Primăria Constanța din partea Partidului SOS

05 Apr 2024 1126

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 04 aprilie 2024

05 Apr 2024 672

Firme Constanța Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 al Oil Terminal SA a fost aprobat

04 Apr 2024 687

Originar din Tulcea Aurelian Vlădescu, cercetătorul științific care și-a pierdut viața în timpul bombardamentului aviatic al americanilor

03 Apr 2024 614

Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea SA deschide punct de lucru în stațiunea Mamaia, județul Constanța

20 Mar 2024 475

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Aurelian Caraiani, inspector de specialitate la ABADL (DOCUMENTE)

12 Mar 2024 772

Firme Constanța Laurenţiu Manta s-a retras din Best View Residence SRL. Cum arată acum structura capitalului social

12 Mar 2024 577

Firme Constanța La Cucaracha Club SRL își schimbă sediul social

27 Feb 2024 772

Declarații de Avere Constanța Aurelian Pindic, membru în CA la Spitalul Județean de Urgență Constanța deține un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

08 Feb 2024 864

„Sistemul Perfect“, cu Kira Hagi în distribuție, succes la Casa de Cultură „Am avut un spectacol de vis. Mulțumim, Constanța!“ (GALERIE FOTO)

31 Jan 2024 1119

Constanța Kira Hagi, pe scena Casei de Cultură, în „Sistemul Perfect“. Interes deosebit pentru spectacol (GALERIE FOTO)

30 Jan 2024 1475

Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, în distribuția spectacolului „Sistemul Perfect”, jucat în premieră la Constanța

29 Jan 2024 4000