Elevii din Cogealac şi din Fântânele au pregătit un spectacol caritabil

În cadrul celei de-a doua ediţii a proiectului EcoChampions, realizat de Asociaţia „Mai Mult Verde" şi Grupul CEZ, în parteneriat cu Mare Nostrum şi Inspectoratul Şcolar Constanţa, cluburile de elevi „Spiriduşii naturii" şi „Gardienii naturii" din cadrul şcolilor cu clasele I-VIII din Cogealac şi din Fântânele au pregătit un spectacol caritabil în beneficiul copiilor de la Adăpostul de zi şi de noapte „Gheorghe Hagi" din Constanţa. În această ediţie EcoChampions, cluburile de elevi implicate trebuie să implementeze 25 de proiecte de voluntariat în diverse domenii.

Pentru luna decembrie, elevii din Cogealac şi din Fântânele au hotărât să abordeze domeniul social şi să organizeze un spectacol caritabil de Crăciun.

Programul spectacolului cuprinde o scenetă eco, un mini concert de colinde, expoziţie culinară şi alte surprize pentru participanţi. Jucăriile adunate vor fi făcute cadou copiilor de la Adăpostul de zi şi de noapte „Gheorghe Hagi" din Constanţa. Invitatul special va fi Zoli Toth, membru al trupei SISTEM şi susţinător al cauzelor ecologiste. Spectacolul va fi organizat luni, 29 decembrie, de la ora 13.00, la Şcoala cu clasele I-VIII din Fântânele. După terminarea spectacolului, elevii şi profesorii vor duce cadourile adunate copiilor de la adăpost.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.