Fără ton la telefon din cauza hoţilor de cabluri Compania Romtelecom promite rambursarea valorii abonamentului

Abonaţii Romtelecom care locuiesc în comuna Valu lui Traian sunt indignaţi de faptul că au rămas fără ton la telefon şi fără Internet încă din luna februarie. De vină pentru acest lucru sunt hoţii de cabluri, fapt confirmat şi de reprezentanţii companiei, care au declarat că, încă din luna februarie, au fost demarate lucrări complexe de remediere a situaţiei, acestea urmând să se încheie în următoarele două săptămâni.
 
„În urma unor furturi repetate de cabluri din localitatea Valu lui Traian, funcţionarea serviciilor companiei pentru o parte dintre locuitori a fost afectată. Deranjamentul implică lucrări complexe de restabilire, care au demarat în luna februarie a acestui an. Se estimează că acestea vor fi încheiate în următoarele două săptămâni, pentru abonaţii din perimetrul străzilor Mareşal Averescu, Valului şi Bucureşti. Lucrările fac parte dintr-un proiect mai amplu de reconfigurare a reţelei, început în decembrie 2013, în urma căruia locuitorii vor beneficia de servicii mai performante: viteze mai mari la Internet, precum şi posibilitatea de a opta pentru IPTV (n.r. Internet Protocol Television)“, a precizat, pentru ZIUA de Constanţa, Alina Iamandi, din cadrul Diviziei de Relaţii cu presa şi comunicare externă a Romtelecom.
 
De asemenea, compania va rambursa tuturor clienţilor afectaţi, în cotă fracţionară, valoarea abonamentului aferent serviciului/serviciilor contractate, corespunzătoare perioadei efective de nefuncţionare, conform contractului încheiat cu Romtelecom. „În vederea combaterii furturilor de cabluri, Romtelecom are instalate sisteme de alarmă pe cabluri pentru semnalizarea imediată a oricărei întreruperi cauzate inclusiv de furturi. Implicarea comunităţii locale, a autorităţilor locale şi a mass-media în anunţarea către serviciul 112 a tentativelor de furt poate fi de un real folos în prinderea făptuitorilor şi în stoparea acestui fenomen“, a adăugat Alina Iamandi.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Digi 24 HD poate fi vizionat de mai mulți români. Află cum

09 Sep 2014 2743

Servicii de ultimă generaţie pentru utilizatorii de telefonie mobilă din Tulcea

30 Jun 2014 1674

Romtelecom a majorat tarifele. Aproximativ un milion de clienți sunt afectați

12 Jun 2014 2971

Un post TV şi-a încetat emisia în România

02 May 2014 2528