Fii bun! Arată că îţi pasă! Un nou apel lansat de Asociaţia „Suflete Deschise“ şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL


În prima zi a primăverii, toate doamnele şi domnişoarele de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, de la secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi cele de la Spitalul CFR vor primi, din partea societăţii Arimex Comexim 2000 SRL şi de la voluntarii Asociaţiei „Suflete deschise“, flori, mărţişoare şi prăjituri, însoţite, bineînţeles, de zâmbete, cuvinte de încurajare, de mângâiere, alinare şi multă dragoste.


La fiecare început de primăvară, celebrăm ziua feminităţii, a frumuseţii, a dragostei, ziua în care femeia este în centrul atenţiei. Din păcate, multe persoane în vârstă sau bolnave întâmpină triste primăvara singure, în casele lor sau, mai grav, pe patul de spital. Majoritatea sunt mame, surori, soţii, chiar şi copii la care nu vine nimeni. Fie că sunt prea departe, fie că nu pot, fie că pur şi simplu nu mai are cine să vină. „De aceea, ar trebui ca noi să ajungem la ei cu un mărţişor, o floare la căminul de bătrâni sau la spital. Să aducem alinare şi acelor femei singure la care nu vine nimeni, în speranţa de a le alunga tristeţea şi a le readuce zâmbetul pe buze. O mică bucurie, un sfat bun, mângâietor, să le amintim de cei dragi şi să le urăm o primăvară frumoasă şi zile mai bune. Dacă nu putem înmulţi pâinile şi peştele, stă în puterea noastră să înmulţim şi binele, şi bucuria. Natura renaşte, renaşte speranţa şi reînvie iubirea şi acum, în Postul Paştelui, se cuvine să punem început bun şi să facem să rodească faptele bune“, spun reprezentanţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.

Mai mult, sfatul echipei Arimex Comexim 2000 SRL este să fim buni, în orice situaţie şi dincolo de toate provocările. „Oamenii sunt adesea neînţelegători, iraţionali şi egoişti. Iartă-i, oricum! Dacă ai succes, poţi câştiga prieteni falşi şi duşmani adevăraţi. Caută succesul! Dacă eşti cinstit şi sincer, oamenii te pot înşela. Fii cinstit şi sincer! Ceea ce construieşti în ani, alţii pot dărâma într-o zi. Construieşte, oricum! Dacă îţi găseşti liniştea şi fericirea, oamenii pot fi geloşi. Fii fericit, oricum! Binele pe care îl faci azi oamenii îl vor uita mâine. Fă bine, oricum! Dă-i lumii tot ce ai mai bun şi poate niciodată nu va fi de ajuns. Dă-i lumii tot ce ai mai bun, oricum! La urma urmei, este între tine şi Dumnezeu. N-a fost niciodată între tine şi ei, oricum! Cu cât avem mai puţin, cu atât să dăm mai mult. Pare absurd, dar aceasta e logica dragostei. Viaţa nu este o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Ieri e istorie, mâine e mister, iar azi e un cadou. Bucură-te de el!“, spune Petre Preda, reprezentantul Asociaţiei „Suflete deschise“.


„Tuturor pacienţilor le dorim însănătoşire grabnică, multă sănătate, pace sufletească şi spor în toate cele bune. Rugăm pe Domnul nostru Iisus Hristos şi pe Maica Sfântă să-i binecuvânteze, să le dea putere să spere, să ierte şi să iubească“, adăugat Petre Preda.


Citeşte şi:

Ajutat de Asociaţia „Suflete Deschise“ şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL, Moş Crăciun a ajuns şi la oamenii străzii (galerie foto)

Surprize mari pentru cei mici de la Arimex Comexim 2000 SRL Moş Crăciun, însoţit de personaje îndrăgite, se află în spitalele din Constanţa (galerie foto)

De Crăciun, meniuri tradiţionale şi o mulţime de bunătăţi, pregătite de Arimex Comexim 2000 pentru pacienţii constănţeni 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Campanie lansată de Arimex Comexim 2000 SRL şi Asociaţia „Suflete deschise” - „Fii bun! Ajută! Fii miracolul!“

13 Apr 2020 2509

Mesaj adresat ministrului Sănătății Petre Preda de la Arimex Comexim 2000 SRL - „Alocația de hrană pentru pacienții cu Covid-19 nu poate acoperi un regim alimentar hiperproteic și hipercaloric“

11 Apr 2020 2839

„Vom fi puși în situația de a ne înceta activitatea“ Petre Preda, de la Arimex Comexim 2000 SRL, solicită prim-ministrului stoparea creșterii prețurilor și descurajarea speculei

20 Mar 2020 3560

Prețurile la legume și fructe, majorate peste noapte Arimex Comexim 2000 SRL, firma care pregătește hrana pacienților din Constanța - „O să ajungem să nu le putem asigura mesele“

17 Mar 2020 30045

În urma verificării, nu s-au constatat deficienţe Directorul Spitalului Judeţean Constanţa - „Acuzaţiile apărute cu privire la meniurile oferite de societatea de catering sunt nefondate“

08 Jun 2019 2397

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 10 aprilie 2019

11 Apr 2019 1309

Angajații Arimex Comexim 2000 SRL vor dona sânge pentru copilul electrocutat, duminică, la Valu lui Traian

13 Mar 2019 2716

Mărţişoare, flori şi zâmbete, oferite de Arimex Comexim 2000 SRL pacienţilor constănţeni

02 Mar 2019 1711

Istoricul Adrian Rădulescu, omagiat printr-o declaraţie politică în Senatul României

06 Nov 2018 1229

Imagini dramatice. Copilul ucis în accidentul de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța este condus pe ultimul drum (galerie foto+video)

23 Feb 2018 8705

Arimex Comexim 2000 SRL nu a abandonat pacienţii Spitalului CFR Constanţa. A furnizat mâncare, în pofida datoriilor uriaşe

19 Oct 2017 2563

UPDATE Arimex Comexim 2000 SRL, amendată cu 3.000 de lei de CJPC Constanţa. Iată ce spune administratorul Petre Preda

31 Aug 2017 4352

Spitalul CFR Constanţa, datorii uriaşe către societatea Arimex Comexim 2000 SRL. Rămân pacienţii fără hrană? (documente)

17 Aug 2017 4328

Gimnastele de la CSS1 Constanţa au urcat pe podium şi la Memorialul „Sergiu Popa“ (galerie foto)

26 May 2017 3601

De Paște, Asociația „Suflete deschise“ a împărțit daruri și bucurii bătrânilor singuri și oamenilor străzii (galerie foto)

17 Apr 2017 3557