Firme constănţene de renume cu conturi în Cipru

În România sunt circa 5.800 de firme care au banii depuşi în conturi, în Cipru, potrivit enational.ro. Din această lista nu lipsesc firmele cu sediul sau puncte de lucru în municipiul şi judeţul Constanţa. Mai jos, prezentăm câteva dintre societăţile constănţene care şi-au pus la păstrat banii în conturi din Cipru.

Maria Trading are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al animalelor vii şi este condusă de Saad Iskandar, Ibrahim Khalil, Khalil Gerges, Laoun Youssef, Ela Khalil Adib, El Khalil Jihad şi Ibrahim Khalil. Potrivit RECOM, SC Maria Trading SRL deţine două ferme de bovine la Dragalina, Călăraşi. Mai mult decât atât, unitatea mai are puncte de lucru în Giurgiu, Timiş şi Călăraşi, unde se ocupă şi de cultivarea cerealelor, porumbului şi a altor plante, dar şi de  tăbăcirea şi finisarea pieilor. SC Maria Trading SRL mai poate fi întâlnită în Bucureşti (fermă zootehnică, magazin de carne), în Nuntaşi, judeţul Constanţa (fermă carantină export taurine), la Giurgiu, unde au un complex zootehnic, Timiş (puncte de sacrificare), Cogealac, judeţul Constanţa (fermă ovine).

Vega Turism face parte din Upetrom Group, alături de Grup Servicii Petroliere şi producătorul de utilaj petrolier Upetrom 1 Mai Ploieşti. Vega Turism SA deţine hotelul de cinci stele Vega din staţiunea Mamaia. Modernizat complet în vara anului 2008 şi clasificat la categoria 5 stele, hotelul Vega a obţinut pentru plaja pe care o deţine certificarea calităţii Blue Flag. În 2009, hotelul Vega a devenit primul din România certificat Eco-Hotel Management System.

Umex SA este un operator portuar al cărui obiect de activitate este descarcărea, încărcarea, stivuirea, depozitarea mărfurilor în şi din nave maritime, fluviale, mijloace de transport auto sau vagoane. Este o companie cu capital privat, care îşi desfăşoară activitatea în danele nr.38, 39, 40 şi 44 din Constanţa Port şi la specializate RO-RO dane nr.2, 3 şi 4 (localizate în cea mai veche parte a Constanta Port). Mai mult decât atât, SC UMEX SA este singura companie specializată în manipularea utilajelor agabaritice şi grele. Compania a fost înfiinţată în 1978.

SC Tomis SA  a fost înfiinţată în anul 1991 şi administrează complexul Tomis Mall, primul Mall din Constanţa. Tomis este poziţionat într-un loc cu tradiţie veche, fiind pe vremuri principalul centru comercial al oraşului, localizat într-o zonă cu un trafic foarte intens şi foarte accesibil, adică pe strada Ştefan cel Mare. Fostul magazin Tomis a fost privatizat de o societate din Cipru.

Geomarco Construct SRL este o firmă care se ocupă de executarea lucrărilor de construcţii de clădiri rezidenţiale şi non-rezidenţiale, fabricarea de beton şi mortar, fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente structura, drumuri, poduri şi consolidare maluri. A executat o serie de lucrări la trama stradală din municipiul Constanţa.

Mamaia Resort Hotels SRL deţine Complexul Jupiter – Junona din Mamaia. Societatea a fost înfiinţată în anul 2008, având ca obiect de activitate „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”.

Kronospan Zona Libera Constanţa a fost înfiinţată în anul 2000, ca o firmă de intermediere în comerţul cu masă lemnoasă. Este controlată de grupul austriac Kronospan. Sediul societăţii este în incinta Port Constanţa, zona liberă, Dana 131. Obiectul de activitate al societăţii sunt amararea, încărcarea şi descărcarea navelor, depozitare mărfii şi stivuirea acesteia, precum şi închirierea bunurilor imobiliare proprii.

Island Petroleum SRL a fost înfiinţată în anul 2009, având ca obiect de activitate „transporturi maritime şi costiere de marfă”. 

Pozitron Medical Investigation - Centrul Medical de Diagnostic Imagistic POZIMED a fost inaugurat în luna august 2009. Gama de servicii oferite include examinări de imagistica medicala de mare acurateţe şi cu iradiere minima, precum: computer tomografii, inclusiv colonoscopii virtuale, bronhoscopii virtuale, angiografii, coronarografii non-invazive,  radiografii digitale. În SC Pozitron Medical Investigation SRL este implicată Mihaela-Elvira Gherasim, dar şi societatea cipriotă Talmage Overseas. SC Pozitron Medical Investigations SRL are sediul pe strada Mircea cel Bătrân.


Tornado Sistems este o firma românească cu capital 100% privat, obiectul principal de activitate fiind consultanţa şi instruiri în sisteme de management. Tornado Sistems activează în domeniul distribuţiei IT&C din România, cu sedii în Bucureşti, Chitila, Constanţa, Giurgiu şi cu o filială în Bulgaria.

Asclepios SRL administrează  clinca Asclepios Medical Center, care  prestează servicii medicale. Conducerea firmei ASCLEPIOS SRL este asigurată de Dan Mugurel Raica.

Romar Clinic - Grupul de firme Romar este o instituţie multifuncţională de diagnostic şi asistenţă medicală primară şi specializată. Primul centru a fost deschis în anul 2000. Asistenţa medicală în Centrele Medicale Romar acoperă peste 20 de specialităţi medicale, 15 explorări funcţionale şi investigaţii paraclinice şi peste 300 de tipuri de analize de laborator.

AquaBlast – a fost înfiinţată în anul 2001, având drept domeniu de activitate „tratarea şi acoperirea metalelor”.

Sera Horticola SRL a fost înfiinţată în anul 2000, având sediul în Tomis Nord, drumul European E15 Constanţa. Obiectul de activitate al societăţii este „întreţinerea peisagistică”.

Operatorul portuar Comvex Constanta şi firma cipriotă Foullter Investments Limited au înfiinţat în anul 2007 societatea Comvex Port Grinding and Blending, specializată în procesarea materialelor de construcţii, care prelucrează, înainte de  transportare, mărfurile clienţilor din portul Constanţa.

Satu&Fase îi are ca asociaţi pe SC Socorota Ltd Cipru şi pe Cristian Serghie, care administrează afacerea. În afară de Satu&Fase, Serghie mai apare, ca asociat ori administrator, în societăţile Tomrad Comunications, Qaudrifoglio, Invest Consult Services, Act Consulting Services 2004, Mamaia Luxury Construction, R.D.C. International Construction, Dominic Mar, Firflylogistic, Quality House, Est Capital D.V., D&L Stars Company, TLD Auto şi M&D Farers Invest.

Lista completă cu cele 5.800 de firme cu conturi în Cipru poate fi accesată pe http://www.enational.ro/wp-content/uploads/2013/04/tabel-pentru-site-Cipru-5800-de-firme.pdf

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În luna martie, zidul de sprijin s-a prăbușit Locatarii de pe strada Ionel Teodoreanu din cartierul Palazu Mare, nemulțumiți de lucrările făcute de mântuaială lângă blocul lor (GALERIE FOTO+VIDEO

19 Apr 2024 314

Firme Constanța Reînnoirea mandatului membrilor şi al preşedintelui CA, pe ordinea de zi a AGOA societății Proiect SA

18 Apr 2024 446

Societatea Yano & Edi SRL, înființată recent la Constanța

18 Apr 2024 421

Societate nouă, deschisă la Constanța. Iată cu ce se ocupă Tabiet To Go SRL

18 Apr 2024 415

Nouă firmă, deschisă în Constanța. Iată unde are sediul

18 Apr 2024 385

Firme Constanța Cafenea nouă, deschisă în Năvodari. Iată cine o administrează

18 Apr 2024 401

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în Năvodari. Iată cine o conduce

18 Apr 2024 329

Firme Constanța Acționarii Mamaia SA, convocați în Adunare Generală Ordinară. Pe ordinea de zi, inclusă și propunerea de repartizare a profitului net înregistrat în 2023

18 Apr 2024 312

Firme Constanța UMEX SA. A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor

17 Apr 2024 494

Firme Constanța Granvia First Step SRL va fi dizolvată și lichidată

17 Apr 2024 316

Două firme noi, înființate recent la Constanța! Cine sunt fondatorii

17 Apr 2024 476

Firme Constanța Acționarii IFCO SA în AGOA și AGEA. Iată ce vor discuta

16 Apr 2024 526

Firme Constanța Asociatul unic al societății Medicale Hipocrate SRL a decis dizolvarea și lichidarea firmei!

16 Apr 2024 509

Firme Constanța AGOA acționarilor Dacia 2001 SA! Ordinea de zi completă

16 Apr 2024 442

Firme Constanța Asociați noi în Iusti Bistro Cafe SRL, din Hârșova

16 Apr 2024 409