Social

Flori, ciocolată şi un meniu de sărbătoare, oferite pacientelor din Constanţa de Arimex Comexim 2000 SRL (galerie foto)

Societatea Arimex Comexim 2000 SRL nu a uitat de ziua dedicată mamelor şi a oferit tuturor pacientelor internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR flori, bomboane de ciocolată, felicitări, zâmbete şi încurajări. 
 
Meniul zilei de 8 Martie a fost unul delicios. La micul dejun, toţi pacienţii au fost serviţi cu ceai de lămâie Lipton, unt, ouă fierte, şuncă presată, brânză topită cu smântână, brânză proaspătă de vaci, miere polifloră, gem de căpşuni şi caş proaspăt de vacă. La supliment, toată lumea a primit biscuiţi populari, lapte dulce, iaurt natural, Jogobella cu fructe, budincă de caramel, brânzică delicată.
 
Pentru masa de prânz, angajaţii Arimex Comexim 2000 SRL au pregătit borş de fasole uscată, supă de legume cu fulgi de ou, supă de legume strecurată, file de peşte la tavă şi cartofi natur cu lămâie, piept de pui la cuptor cu sote de broccoli, cartofi, conopidă, fasole verde, piept de pui înăbuşit la tavă şi cartofi la cuptor rasol piept de pui cu sote de legume, cartofi natur cu perluţe de brânză de vaci, salată de castraveţi muraţi, salată de gogonele, iar la desert - mere, mere coapte cu miere şi stafide, clementine, portocale, prăjitură cu fructe, napolitane. La cină, angajaţii Arimex Comexim 2000 SRL au oferit pacienţilor ceai cu lămâie, mămăliguţă cu brânză de vaci şi smântână şi piept de pui la cuptor, budincă de paste cu brânză de vaci şi stafide, friptură de pui la cuptor cu spaghete în sos de roşii, iar la desert - biscuiţi şi prăjitură de casă.
 
„Florile sunt cel mai dulce lucru pe care l-a creat Dumnezeu, dar a uitat să le dea şi suflet. Astfel, au apărut femeile şi tuturor acestora le dorim «La mulţi ani»! O viaţă senină, rodnică în cele bune, plină de dragoste şi bucurii. Iar tuturor pacienţilor le dorim însănătoşire grabnică, pace sufletească şi putere de a spera, a iubi şi a ierta“, a declarat  Petre Preda, reprezentantul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 
Urări au transmis şi reprezentanţii Asociaţiei „Suflete deschise”: „Cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare! Cel mai profund sens al vieţii noastre pământeşti. Este greu să explici în cuvinte acest subiect: mama. Un cuvânt ce cuprinde totul: dragoste fără limite, viaţa cu bucurii şi jertfă continuă. Cu toate că am putea spune ca viaţa ei este mai mult plină de tristeţi, dar totuşi bucuria dragostei pentru copii depăşeşte lacrima durerii. Alexandre Dumas spunea că «Dumnezeu a creat mama pentru că nu putea fi pretutindeni», într-un anumit fel adevărat, din punct de vedere artistic; însă cred că Dumnezeu a dăruit mama nouă, tuturor, pentru a ne arăta cât de mult ne iubeşte! Poate că este punctul de referinţă prin care ar trebui să vedem cu ochii trupeşti cum şi cât ne iubeşte Dumnezeu.
 
Pentru că sunteţi fiinţa delicată, sensibilă, cea care dă viaţă, cea care înseninează viata, pentru că sunteţi cea care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cea care numai când priviţi către copiii voştri daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cea care găsiţi în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternică şi mai hotărâtă, pentru că sufletul dumneavoastră ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte, şi pentru tot ceea ce reprezentaţi.
 
Timpul se opreşte puţin în loc, la fiecare început de primăvară, în ziua feminităţii, a frumuseţii, a dragostei, în ziua în care femeia este în centrul atenţiei, pentru a vă aduce un omagiu. La mulţi ani! Rugăm pe Domnul nostru Iisus Hristos şi pe  Dumnezeu Tatăl Său întru veşnicie să  binecuvânteze toate femeile şi să aibă în pază întreaga familie, mult timp de-acum înainte“.
 
Citeşte şi:
                                          
Fii bun! Arată că îţi pasă! Un nou apel lansat de Asociaţia „Suflete Deschise“ şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL

Ajutat de Asociaţia „Suflete Deschise“ şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL, Moş Crăciun a ajuns şi la oamenii străzii (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Meniu delicios, oferit pacienților din Constanța, de Buna Vestire, de societatea Arimex Comexim 2000 SRL

25 Mar 2020 830

Alimente donate spitalelor din Constanţa, în urma apelului lansat de Arimex Comexim 2000 SRL şi Asociaţia „Suflete Deschise“

20 Mar 2020 1472

„Vom fi puși în situația de a ne înceta activitatea“ Petre Preda, de la Arimex Comexim 2000 SRL, solicită prim-ministrului stoparea creșterii prețurilor și descurajarea speculei

20 Mar 2020 1932

Prețurile la legume și fructe, majorate peste noapte Arimex Comexim 2000 SRL, firma care pregătește hrana pacienților din Constanța - „O să ajungem să nu le putem asigura mesele“

17 Mar 2020 28136

Asociația „Suflete deschise” și Arimex Comexim 2000 SRL lansează un nou apel creștinesc - „Nu vă îngrijorați de nimic!”

16 Mar 2020 1465

Asociaţia „Suflete Deschise“ şi Arimex Comexim 2000 SRL, în ajutor pacienţilor din spitalele din Constanţa

15 Mar 2020 755

Fii bun! Arată că îţi pasă! Un nou apel lansat de Asociaţia „Suflete Deschise“ şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL

27 Feb 2020 1531

Ajutat de Asociaţia „Suflete Deschise“ şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL, Moş Crăciun a ajuns şi la oamenii străzii (galerie foto)

28 Dec 2019 3080

Surprize mari pentru cei mici de la Arimex Comexim 2000 SRL Moş Crăciun, însoţit de personaje îndrăgite, se află în spitalele din Constanţa (galerie foto)

25 Dec 2019 3941

Daruri pentru micuţii internaţi în spitalele din Constanţa, de la Arimex Comexim 2000 SRL şi Moş Nicolae (galerie foto)

07 Dec 2019 3175

Asociaţia „Suflete deschise“ şi Arimex Comexim 2000 au împărţit pachete persoanelor nevoiaşe (galerie foto)

04 Dec 2019 2914

Asociaţia „Suflete deschise“ şi Arimex Comexim 2000 SRL lansează îndemnul „Fă o faptă bună, fii miracolul! Fii şi tu un Moş Crăciun!“

02 Dec 2019 2491

„Avem de recuperat peste 90.000 lei“ Arimex Comexim 2000 SRL acuză Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti de „abuz“

25 Nov 2019 2242

Un nou număr al publicației „Cuvântul scris“, editată de Asociația „Suflete deschise“ și Arimex Comexim 2000, a ajuns la pacienți (document)

22 Oct 2019 2878

În ziua Naşterii Maicii Domnului, meniu de sărbătoare pentru pacienţii din Constanţa, oferit de echipa Arimex Comexim 2000

09 Sep 2019 1519