Foială mare la fostul Real Constanţa Sud Cum arată Auchan City Constanţa înainte de marea inaugurare (galerie foto)

Pe 28 noiembrie va avea loc inaugurarea celui de al doilea hypermarket Auchan City Constanţa. Ieri în fosta clădire în care a funcţionat Real Constanţa Sud era agitaţie mare.
 
Angajaţii aşezau marfa pe rafturi. Au fost aduse şi noile case de marcat. Cu ajutorul unei macarale a fost montat şi logoul hypermarketului – o pasăre, dar şi noua denumire a magazinului Auchan City Constanţa. În noiembrie 2012, grupul Auchan, controlat de familia Mulliez, a anunţat achiziţia a 20 din cele 24 de hipermarketuri Real din România de la grupul german Metro, într-o tranzacţie de 1,1 miliarde euro care a vizat şi unităţile din Polonia, Ucraina şi Rusia. În iulie, Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia, Auchan România ajungând astfel la o reţea de 31 de magazine. Potrivit datelor de la Consiliul Concurenţei, Auchan mai are două proiecte în dezvoltare în Braşov şi în Bucureşti, iar Real, care a mai rămas cu patru hipermarketuri, are în proiect deschiderea unui magazin în Bucureşti. La Constanţa a fost preluat doar hypermarket-ul REAL Sud. Aici compania Auchan a trecut inclusiv la rebranduirea galeriei comerciale care devine Arcade Shopping Center.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

26 Nov, 2013 11:27

bine ca s/a programat inaugurarea in ziua in care este podul Agigea inchis. chiar si numai pentru 2 ore, tot restrictionata este circulatia

Articole asemanatoare

În Constanța Autobuzele liniei 13 nu pot intra în parcarea Auchan sud din cauza aglomerației

24 Dec 2023 652

ANSVSA. Mai multe feluri de înghețată cu oxid de etilenă, retrase de la vânzare. Apelul către consumatori

02 Aug 2021 4142

Măsuri de siguranță la Auchan. Program modificat, transport suspendat

24 Mar 2020 3266

Auchan spune că NU înregistrează datorii la bugetul de stat

04 May 2016 2268