Fostul bar al unui grec narcoman, in curs de dizolvare

sally.jpgÎn 2005, Sally June SRL a fost preluată, prin cesionare de părţi sociale, de la Dimitrios Sourlas, acuzat în acelaşi an de consum de stupefiante

În spatele unui banal bar dintr-un important centru comercial se află un fost patron grec, consumator de droguri, şi un cetăţean german, de origine română, care a preluat firma.

Florin Maurer este administratorul societăţilor Sally June SRL şi Grifon Enterprises SRL. Ambele au fost preluate, prin cesionare de părţi sociale, de la persoane dubioase. În cazul celei de-a doua firme, românul stabilit în Germania s-a înscris în afacere alături de Ovidiu Ghinea, iar pe cea dintâi o gestionează alături de Liliana Eugenia Şerban. În 2005, Sally June SRL a fost preluată prin cesionare de părţi sociale de la Dimitrios Sourlas, acuzat în acelaşi an de consum de stupefiante. La acel moment, grecul era medic rezident la Secţia de Ortopedie a Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa, dar se pare că nu venise în România doar pentru a salva vieţi. Într-o intervenţie a Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog, a fost reţinut alături de alte patru persoane pentru comiterea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri. În timpul descinderii, Sourlas a fost găsit sub influenţa substanţelor stupefiante, alături de alţi doi colegi de origine greacă, Eleftherios Papathanasiou, student în anul V, la Facultatea de Medicină, şi Demetrios Kollias, medic rezident la secţia de Oftalmologie a Spitalului Municipal Constanţa. De asemenea, la domiciliile celor trei au fost găsite cinci sute de comprimate ecstasy care urmau să fie consumate şi comercializate. La momentul respectiv, s-a stabilit că furnizorii drogurilor au fost fraţii Elena şi Ionel Panda, care aduceau stupefiantele pe filieră olandeză. În 2005, Dimitrios Sourlas înfiinţa societatea Sally June SRL, prin care dorea comercializarea de produse precum îmbrăcăminte, mobilier, cosmetice, bijuterii, produse electrocasnice şi altele. În 2008, societatea a fost înaintată în justiţie şi propusă spre desfiinţare din cauza nedepunerii bilanţului pe anul 2005. În luna iunie 2005, grecul Dimitrios Sourlas cesionează părţile sale sociale din firma Sally June către Liliana Eugenia Şerban şi lui Florin Maurer, care mai au împreună şi Atlantis Sound Production, constituită în 2002. După ce scapă de fosta firmă, Dimitrios Sourlas, alături de Mantzou Evangelos şi Naskos Aristidis, pune bazele unei noi societăţi în 2008, SC Aristidis SRL, având acelaşi sediu social ca şi SC Sally June SRL.
SC Grifon Entreprises, înfiinţată de Nela Pavel şi Florin Constantin Pavel, este preluată, în 2005, de acelaşi Florin Maurer şi Ovidiu Ghinea. Maurer are şi această firmă Grifon Enterprises cu probleme, şi anume are sediul social expirat şi bilanţul nedepus pe anul 2007. Se pare că barul funcţionează foarte bine, deşi societatea este în curs de dizolvare, cu situaţia financiar-contabilă incertă şi nefinalizată. Atât Sally June, cât şi Grifon Entreprises au fost preluate de Florin Maurer, prin cesionare de părţi sociale şi conduse în aşa fel încât ambele sunt în pragul falimentului, dar oferă profit bun.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1196

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 735

Știri Constanța azi Trafic îngreunat în zona ICIL, direcția Casa de Cultură spre gară (FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1448

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 731

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța

25 Feb 2024 800

Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?

18 Feb 2024 855

Colindătorii au luat la pas străzile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2023 2472

Primăria Constanța Încep lucrările de reabilitare în zona Dacia și Trocadero

20 Dec 2023 978

Pe străzile din Constanța şi-au făcut apariţia primii vestitori ai Crăciunului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Dec 2023 3674

Constanța Atenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare

16 Nov 2023 824

Știri Constanța Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL! Restricții de trafic

15 Nov 2023 1676

Știri Constanța Se lucrează zilele acestea în zona ICIL

10 Nov 2023 708

Incendiu parcare LIDL Constanța Inspirând prin acțiune. Patricia, voluntara de 17 ani, impresionează în prima ei intervenție (FOTO+VIDEO)

01 Nov 2023 2274

Incendiu parcare LIDL Constanța Căruciorul unui bebeluș scos de pompieri dintr-o mașină în flăcări (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 2594

Știri Constanța azi UPDATE. Incendiu auto în parcarea Lidl din zona ICIL! (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 3054