Fostul sef de la Romline vorbeste cu vecinul Cilibia prin notificari

cap_3.jpgNeculai Sită, fost director al companiei Romline a publicat o notificare într-un cotidian local, pentru a-l anunţa pe vecinul său, afaceristul Dumitru Cilibia, că trebuie să-şi dea acordul pentru o lucrare.

În ediţia de ieri a unui ziar constănţean, a apărut următoarea notificare: „D-lui Cilibia Dumitru Ion, proprietar în cotă parte al imobilului din localitatea Constanţa, str. Decebal nr. (...) - parter. D-le Cilibia Dumitru Ion, prin prezenta subsemnaţii: Sită Neculai şi Sită Alina Florentina, în calitate de proprietari ai imobilului din localitatea Constanţa, str. Decebal nr. (...), etaj 1, vă notificăm că, la data de 11.03.2010, ora 11.00, să vă prezentaţi personal sau prin mandatar cu procură specială în formă autentică, la Birou Notarial Public - Doina Crişa cu sediul profesional în Constanţa (...), pentru a vă da acordul în formă autentică potrivit cerinţelor legale în vigoare, pentru completarea documentaţiei necesare în vederea obţinerii autorizaţiei de construire - pod circulabil în mansardă locuibilă, fără modificarea regimului de înălţime al clădirii, pentru imobilul din Constanţa, str. Decebal nr. (...), în calitatea dvs. de proprietar a ½ din imobilul de la parterul corpului de clădire din Constanţa, str. Decebal (...)". Contactat telefonic, Neculai Sită a refuzat să discute despre notificare şi despre motivul pentru care este nevoit să comunice cu vecinul său prin intermediul anunţurilor în ziar, spunând că este o chestiune personală. Dumitru Cilibia este o figură cunoscută în peisajul afaceristic local. Numele său este legat de societatea Petroconst, dar şi de Aqualand SA, Allclass (în care este asociat cu fostul viceprimar, Nicolae Nemirschi) şi SC Transport Remorcaj şi Reparaţii Marine SA.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Carmina - Rodica Țăpuș, șef serviciu Relații Publice și Achiziții la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

21 Dec 2022 1540

Unde se află documentele angajaţilor de la fostele societăţi CNM Romline SA şi CNM Petromin SA Constanţa

22 Apr 2019 6282

Lumea Navigatorilor din România în doliu. Fostul director al CNM Petromin SA Constanţa s-a stins din viaţă

04 Dec 2017 5568