Fundația GUR sprijină poporul turc Ramazan Gur - „Mobilizarea exemplară este un semn clar că încă mai există speranță, iubire și compasiune”

  • Fundația GUR sprijină poporul turc
  • Omul de afaceri Ramazan Gur: „Mobilizarea exemplară este un semn clar că încă mai există speranță, iubire și compasiune”
     
TIR-uri cu ajutoare strânse de Fundația GUR, cu sprijinul comunității constănțene, au plecat către Turcia în ultima lună, pentru a ajuta populația din regiunile afectate de cutremurele devastatoare de la începutul lunii februarie 2023.
 
Omul de afaceri constănțean Gur Ramazan, cel care a pus bazele Fundației GUR, a fost alături de poporul turc într-o perioadă extrem de grea, sprijinind îndeaproape activitatea de strângere a ajutoarelor și transferul lor, cât mai rapid în zonele afectate.
 
Încă de la lansarea apelului de ajutorare, solidaritatea constănțenilor, oameni de rând sau societăți mari din municipiu și județ, a fost una impresionantă.
 
În continuare constănțenii sunt aproape de poporul turc, iar TIR-urile cu ajutoare care au ajuns în zonele afectate de cutremure dovedesc că iubirea de semeni nu are granițe.
 
În mesajul de mulțumire pe care Gur Ramazan l-a transmis comunității constănțene, omul de afaceri a precizat că sprijinul pentru poporul turc trebuie să continue pentru că necesitățile în regiunile din Turcia afectate de cutremur sunt imense:
 
 
„Doar împreună reușim să construim o lume mai bună, în care empatia și solidaritatea primează în ierarhia valorilor societății noastre.
Cu mic, cu mare, alături de comunitatea constănțeană și parteneri dedicați cauzei poporului turc, Fundația GUR contribuie la demersurile de ajutorare a semenilor noștri.
 
Pentru ei trimitem neîncetat ajutoare în Turcia: paturi, generatoare de curent, haine, produse de uz general, alimente și multe altele.
Bucuria de a oferi este nemărginită, iar mobilizarea exemplară, a noastră, a tuturor, este un semn clar că încă mai există speranță, iubire și compasiune într-o lume imprevizibilă, pentru care fiecare zi este o continuă provocare.
 
Vă mulțumim tuturor pentru implicare! Avem convingerea că grija și suportul oferite sunt extrem de importante în aceste momente!
Mulțumiri speciale sponsorilor noștri Ecofriend, Sterk Plast, Romtextil, Mesta Marmura si Travertin, Solid Store, RomarShipping, Solid House, și comunității din Constanța”, a precizat omul de afaceri constănțean Gur Ramazan.
 
Fundația GUR a fost înființată cu scopul de a ajuta comunitățile aflate în nevoi, pentru a susține sistemul de sănătate constănțean, dar și persoanele aflate în suferință. Totodată, Fundația GUR se implică în modernizarea centrelor de plasament a copiilor, în renovarea unităților de învățământ constănțene, în oferirea educației financiare și antreprenoriale tinerilor, dar și în susținerea activităților culturale ale liceenilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

1.000 de familii, sprijinite de Fundația GUR Fondatorul Ramazan Gur – „Impactul nostru nu se măsoară doar în numere, ci în zâmbetele recăpătate”

08 Apr 2024 762