Social

Heka Hospital. Spitalul deţinut de Mohamed Zaher şi-a instalat firma. Semn că de-acum este gata sau aproape gata (galerie foto)

Spitalul privat amenajat de medicul Mohamed Zaher pe bulevardul Alexandru Lăpuşeanu, în zona ICIL, e tot mai aproape de inaugurare. Zilele acestea, pe clădire a fost deja amplasat şi numele noii unităţi sanitare: Heka Hospital.
 
Spitalul funcţionează pe societatea Diagnost SRL. În februarie 2017, Mohamed Zaher, asociat unic al acestei firme, a decis, în Adunarea Generală a Asociaţilor, schimbarea sediului societăţii.
 
În anul 2016, Mohamed Zaher, asociat unic în societatea Diagnost SRL, a solicitat şi a obţinut de la Primăria Constanţa Autorizaţia de construire nr. 206 pentru „Supraetajare cu un nivel imobil existent D+P+3 etaje în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată, recompartimentări interioare şi schimbare de funcţiune din birouri în spital pentru imobil existent D+P+3E, amplasare barieră şi firmă luminoasă“. Precizăm că este vorba despre imobilul situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 21.
 
În 2015, în lunile iunie şi iulie, Diagnost SRL a mai reuşit să obţină două certificate de urbanism de la Primăria Constanţa, pentru unele modificări care urmează a fi aduse imobilului situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 21. Primul certificat de urbanism - nr. 2046 - a fost eliberat de municipalitate pe data de 30 iunie 2015, având ca obiect „Recompartimentări interioare imobil existent D+P+3E - birouri şi schimbare de funcţiune, din birouri, în spital, pentru imobil existent D+P+3E, cu respectarea indicatorilor urbanistici aprobaţi“. „Va fi un spital generalist, care va avea mai multe specialităţi. Sperăm să începem cât mai curând lucrările, acum, că avem toate avizele“, declara, la acea vreme, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, medicul Mohamed Zaher.

Despre Diagnost SRL 

Firma a fost înfiinţată în anul 2007. Are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, fiind deţinută de Mohamed Zaher. Administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de asistenţă spitalicească“, este Emilia Alina Apostol.

Citeşte şi:

Schimbări la Diagnost SRL, societate care deţine spitalul privat din zona ICIL. Iată ce a decis Mohamed Zaher!

Spital privat pe bulevardul 1 Decembrie Mohamed Zaher a obţinut acordul Primăriei Constanţa pentru înălţarea imobilului (galerie foto)

Mohamed Zaher, două acte de la Primărie Fondatorul maternităţii Isis îşi deschide un nou spital pe bulevardul 1 Decembrie

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Act emis de Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru Heka Hospital. Ce a solicitat Mohamed Zaher

26 Feb 2019 779

Modificări în firma care deține Heka Hospital din Constanța. Mohamed Zaher nu mai este asociat unic

15 Oct 2018 2990

Spitalul deţinut de Mohamed Zaher, Heka Hospital, în atenţia municipalităţii. Ce act a fost solicitat şi de ce

06 Sep 2018 7421

Heka Hospital, amenajat de Mohamed Zaher pe bulevardul 1 Decembrie, se modifică. Iată ce investiţii se fac!

21 Nov 2017 15055