În slujba aproapelui Asociaţia „Suflete Deschise“ şi Arimex Comexim 2000 SRL, zeci de programe social-misionare (galerie foto)

A devenit deja o tradiţie ca, în preajma sărbătorilor de iarnă, Asociaţia „Suflete deschise“ şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL, cu ajutorul unor persoane binevoitoare, să organizeze acţiuni caritabile, să împartă alimente, zâmbete şi daruri copiilor bolnavi, bătrânilor din aziluri, nevăzătorilor, celor fără glas şi fără auz, oamenilor străzii, familiilor nevoiaşe.
 
„Mai aproape de aproape! Arată că îţi pasă! Fii un bun samaritean şi ajută un sărman! Deschide-ţi sufletul! Primeşte şi dăruieşte! Fă fericit un copil necăjit! Ajută un copil, dăruieşte un zâmbet! Zâmbetele sunt sărutările sufletului! Vestea cea bună! Fii bun! Fii şi tu un Moş Crăciun!“, au transmis reprezentanţii Asociaţiei „Suflete deschise“ şi ai Arimex Comexim 2000 SRL.
 
Mai bine de opt ani, tot ei au fost cei care l-au convins pe Moş Crăciun să vină mai des la micuţii internaţi în spital. Astfel, Moşul împarte copiilor, zi de zi, de pe 10 decembrie până pe 25 decembrie, nu numai cuvinte duioase, încurajări, zâmbete, ci şi o mulţime de dulciuri, fructe, creioane colorate, cărţi de desenat, din care cei mici află despre Naşterea lui Iisus. 

Să ne rugăm pentru nea Titi! 

Moş Titi îi spun apropiaţii celui care, pentru mai bine de zece ani, împreună cu Asociaţia „Suflete Deschise“ şi SC Arimex Comexim 2000 SRL, a adus bucurii pentru mii de copii. Timp de zece ani, moş Titi a fost Moş Crăciun pentru copiii internaţi, pentru cei fără vedere, fără auz, pentru cei care nu pot vorbi, pentru cei care au drept adăpost cerul liber sau o ghenă de gunoi, pentru cei fără alinare, fără mângâiere, pentru atât de mulţi sărmani, pentru cei singuri şi trişti. Acum este şi el bolnav, fiind în stare foarte gravă. Moş Titi este internat la Spitalul Judeţean Constanţa, precum copiii sau adulţii pe care i-a vizitat ani buni. Acum, este, la rândul său, în dificultate şi se cuvine să ne rugăm pentru însănătoşirea lui!
 
Aflând despre suferinţa Moşului, apelului lansat de Asociaţia „Suflete Deschise“ - „Înseninează-ţi viaţa! Fă o faptă bună! Fii miracolul!“ - a răspuns actorul Dan Cojocaru. Acesta, aflând de situaţia grea a lui nea Titi, cel care, timp de zece ani, a fost Moş Crăciun pentru copii bolnavi, s-a oferit să fie miracolul, să îmbrace haina magică a lui Moş Crăciun şi să aducă bucurii celor aflaţi în dificultate. Zi de zi, Moş Crăciun se va afla printre copii aflaţi în suferinţă! Aşadar, actorul Dan Cojocaru şi spiriduşii Asociaţiei „Suflete Deschise“ vor fi prezenţi peste tot în Constanţa, dar şi acolo unde este nevoie, lansând necontenit îndemnul «Fii bun! Fii şi tu un Moş Crăciun! De Crăciun, înseninează-ţi viaţa! Fă o faptă bună! Fii miracolul!».
 
Săptămâna trecută, Moş Crăciun l-a vizitat pe Moş Titi, aducându-i în dar un aparat de radio, pentru a putea asculta colinde. Întâlnirea a fost magică, emoţionantă, răvăşitoare. Moş Titi i-a predat oficial ştafeta lui Moş Crăciun. Cu inima deschisă, de pe patul de spital, ne transmite, abia respirând: „Fiţi buni în tot ceasul! Fiţi iubitori! Fiţi de ajutor! Înmulţiţi binele!“
 
Aşadar, Moş Crăciun l-a lăsat pe nea Titi în paza spiriduşilor şi, însoţit de Crăciuniţa Crina, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“, a pornit către micuţii bolnăviori care îl aşteptau cu atâta nerăbdare. Până în ziua Crăciunului, micuţii se vor bucura zilnic de prezenţa iubitoare a Moşului, dar şi a Crăciuniţei, primind în dar o mulţime de dulciuri, fructe, jucării şi multe alte surprize.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 679

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, mesaj de 8 martie. „Mama...Cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare!”

05 Mar 2024 717

Îndemn al Asociației „Suflete deschise” la început de primăvară - „Să fiţi buni, oricum!”

01 Mar 2024 636

Asociatia Suflete Deschise, din Constanța, în sprijinul aproapelui Ajutoare pentru familiile care locuiau în ferma care a ars în Murfatlar

23 Feb 2024 864

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1269

Asociaţia „Suflete deschise” colindă sufletele creştinilor, transmiţând mai departe vestea minunată adusa de îngerul Domnului. Hristos se naşte, Domnul coboară!

14 Dec 2023 975

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“„Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

10 Dec 2023 1170

Asociația Suflete Deschise, apel pentru toți creștinii. „Fii milos, precum Hristos!”

11 Sep 2023 1370

Ziua Copilului Constanța Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația ,,Suflete Deschise” au adus bucurie micuților din spitale (FOTO)

02 Jun 2023 1256

Asociația „Suflete Deschise”, mesaj transmis doamnelor și domnișoarelor de 8 Martie

08 Mar 2023 1254

Asociația Suflete Deschise și echipa Arimex Comexim 2000 SRL, vestitorul primăverii pentru pacientele din spitalele constănțene

01 Mar 2023 2376

Asociația „Suflete Deschise” și compania Arimex Comexim 2000 SRL „Vă invităm deci, să urmăm exemplul lui Hristos, să facem fapte bune, să fim uniți, buni și milostivi”

31 Jul 2022 2918

Cuvântul scris - Cuvântul care zidește La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul. (Ioan 1-1)

23 Apr 2022 2923

„Cuvântul scris, cuvântul care zideşte“ - publicaţia editată de Asociaţia „Suflete deschise” şi Arimex Comexim 2000 SRL, împlineşte 7 ani de la prima apariţie

22 Apr 2022 2517

Asociația „Suflete Deschise” și Arimex Comexim 2000 SRL, un nou îndemn pentru creștini

19 Apr 2021 2697